MaşallahBen 42. Haftda doğurduğum için Mayısa kaydımboğa- terazi
Ben son 1 günle boğaya kaydım 21inde yatışım yapıldı 22 sinde doğurdum yoksa koç olcaktıBen 42. Haftda doğurduğum için Mayısa kaydımboğa- terazi
Şimdi 1 günle çocuğun karakteri mi değişiyor meraktayım, bizim de doğum tarihi 24üydü, böbreğim genişlediğinden 16sında aldılar boğa olcakken koç olduBen son 1 günle boğaya kaydım 21inde yatışım yapıldı 22 sinde doğurdum yoksa koç olcaktı
Benim büyük oglanda boğa- başak çok titiz fakat dağınık çok akıllı efendi ve utangaç soğukkanlı en belirgin özelliği yemek yemeyi çok severBende burdaki konuştuklarımı arkadaşım gibi hissediyorum artık ne kadar birbirimizi asla görmesek de arkadaşızbenim bebe de boğa+oğlak ciddi biri olcak galiba ama şuan çok şebelek 7 yaşında yeğenim koça ikizler size gelecekten haber veriyim çok akıllı büyük birisi gibi aynı konuşmaları falan ama çok sinirli ejderha gibi geziyo
Boğalar çok keyifci oluyor birde :) hiç tezcanli değil benim büyük oğlum:))Şimdi 1 günle çocuğun karakteri mi değişiyor meraktayım, bizim de doğum tarihi 24üydü, böbreğim genişlediğinden 16sında aldılar boğa olcakken koç oldu
Bizim doktor pancar verdi, ben daha alamadımKızlar pancar aldım ama neden 8 ay yaziyo pancarda ya
Yarın yapim ozmnBizim doktor pancar verdi, ben daha alamadım
Evet boğaların en belirgin özelliği çok yemek yerlermişBenim büyük oglanda boğa- başak çok titiz fakat dağınık çok akıllı efendi ve utangaç soğukkanlı en belirgin özelliği yemek yemeyi çok sever
Hiç bilmiyorum ama sanırım sınırda burçlar bi önceki burçtan da alıyomuş özellikler diye okumuştum. Babası koç burcu gördüğüm en çalışkan insan koçların tek olumsuz yanı çok çabuk sinirlenmek bence başka bişeyleri yok güzel bir burçŞimdi 1 günle çocuğun karakteri mi değişiyor meraktayım, bizim de doğum tarihi 24üydü, böbreğim genişlediğinden 16sında aldılar boğa olcakken koç oldu
Benim oğluşum şimdiden çok çabuk sinirlenebiliyoHiç bilmiyorum ama sanırım sınırda burçlar bi önceki burçtan da alıyomuş özellikler diye okumuştum. Babası koç burcu gördüğüm en çalışkan insan koçların tek olumsuz yanı çok çabuk sinirlenmek bence başka bişeyleri yok güzel bir burç
Benimki koc a aslanHerkesin bebesi koç burcu mu şimdi? Yukselenleri ne ? Ben inanıyorum burc olaylarına benim ki yukseleni ikizler yaman bir erkek olacak sanırım çok gayretli ayy bana çekecek gibi :)
Bende istiyorum annem saatlerce kaynar ocakta o dedi karı yaaKızlar koy tavugu sipariş ettim manisadan getiriyorlar gezen yumurtada siz kullaniyor musunuz bebek için köy tavuğu sularını koyarım kagit bardağa buzluğa atarım dedim
Sen bur de bizimkini gör kizzBenim oğluşum şimdiden çok çabuk sinirlenebiliyo
Benimki sinirli değil ama inattSen bur de bizimkini gör kizz
Benim oğluşum şimdiden çok çabuk sinirlenebiliyo
Off seninkisi ateşş gibi yerinde durmıcak çok aktif olur zıpçıktı derler ya heh öyleBenimki koc a aslanher türlü yandim
Bende veriyorum doktor yemek sularına ekmek batırıp verebilirsin dedi tuzu önermememizin sebebi süt tatsız tuzsuz olduğu için emmeyi bırakmasın diye önermiyoruz dedi kendi yediğimiz yemeklerde az miktarda kullanıyoruz tuzuTaslicaklar beni hahaha ben bizim yemeklerden veriyorum içinde soganda var :)))