Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme hayırlısı böyleymiş en azından biriken atabiliyorsun vücudundan bedenini sıkma kendine eziyet etme adet olamamak cok kötü çünküAdet oldum dün geldikten sonra
Kuzucum nasılsın neler yapıyorsunÜzülme hayırlısı böyleymiş en azından biriken atabiliyorsun vücudundan bedenini sıkma kendine eziyet etme adet olamamak cok kötü çünkü
Yok kız düzenim oturuyor diye sevindim ben 31 günde 1 de olsa düzenli şimdilik. Döngüm uzamış benim onu fark ettim.Olsun kuzum umutla gir yeni ayına en azından adet oluyosun sagliklisin
Evet çok kötü. Bir sağlık sorundan ötürü Ocak ayının yarısını adetli geçirdim ve Şubat ayını temiz çıkardim Mart ayında adet olabilmistim. Sonrası düzenli devam etti amaÜzülme hayırlısı böyleymiş en azından biriken atabiliyorsun vücudundan bedenini sıkma kendine eziyet etme adet olamamak cok kötü çünkü
0.100Noldu cıktı mı aşkım betan
Olsun aşkım yumurtlaman günün kaymıştır düzene giriyorsun güzel birseyYok kız düzenim oturuyor diye sevindim ben 31 günde 1 de olsa düzenli şimdilik. Döngüm uzamış benim onu fark ettim.
İnşallah bu ay sana uğurlu gelir canım benim benimde bugün adet olmam gerekiyor ama tık yok hatta şimdi sağlık ocağına gitcem hastayız ben ve oğlum bakalım gitmişken kan da veririm
İyi diyelim iyi olsun yavrum eşim rahatsızlandı Dr işleri bilmem ne bu ekim ayı nası geçiyo bilmiyorum sen napıyosun nasılsınKuzucum nasılsın neler yapıyorsun
Tabi kuzum öyle düşün vücudunda birikmiyor en azından. Sağlıklı düzenli adet olduğumuz sürece umut hep varEvet çok kötü. Bir sağlık sorundan ötürü Ocak ayının yarısını adetli geçirdim ve Şubat ayını temiz çıkardim Mart ayında adet olabilmistim. Sonrası düzenli devam etti ama
Aaa geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin. Bende femara kullandım bu ay bekliyorum. Seni görmüşken hal hatır sorayım dedimİyi diyelim iyi olsun yavrum eşim rahatsızlandı Dr işleri bilmem ne bu ekim ayı nası geçiyo bilmiyorum sen napıyosun nasılsın
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay beni de etiketlemeyi unutmaAaa geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin. Bende femara kullandım bu ay bekliyorum. Seni görmüşken hal hatır sorayım dedim
Tamam canım inşallah güzel haber alırım da seni etiketlerimSağol canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay beni de etiketlemeyi unutma
Belirtilerin var mı kuzu nasıl geçiyor günlerinTamam canım inşallah güzel haber alırım da seni etiketlerim
Kuzum dünden beri sol kasığımda ağrı mı desem batma mı desem bir ağırlık var orada sanki girip çıkan bir ağrı var. Birde meme uçlarında ağrı değilde hafif hassaslık var dokununca. Akıntı yok gibi birkaç kez sadece yoğun beyaz akıntı geldi okadar. Sende ne var ne yokBelirtilerin var mı kuzu nasıl geçiyor günlerin
Bende öyle düşünüyorum bu ay olursa doğumum doğum günüme denk gelecek inşallah olurOlsun aşkım yumurtlaman günün kaymıştır düzene giriyorsun güzel birsey
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Ver kan belki vardır bebiş.İnşallah bu ay sana uğurlu gelir canım benim benimde bugün adet olmam gerekiyor ama tık yok hatta şimdi sağlık ocağına gitcem hastayız ben ve oğlum bakalım gitmişken kan da veririm
Aynen öyle bacım. Hakkımızda hayırlısı. Geçmiş olsun bu arada eşin rahatsızmış. Benimki yeni iyileşti çok şükür.Tabi kuzum öyle düşün vücudunda birikmiyor en azından. Sağlıklı düzenli adet olduğumuz sürece umut hep var
Sağol yavrum Allah razı olsun kaple tansiyon sorunu çıktı bilmiyorum nasıl olur iş durumu sıkıntıya girdi birazAynen öyle bacım. Hakkımızda hayırlısı. Geçmiş olsun bu arada eşin rahatsızmış. Benimki yeni iyileşti çok şükür.
Ay zor bir süreç çok dikkatli olmak lazım. Rabbim Şafi adıyla şifa versin sizeSağol yavrum Allah razı olsun kaple tansiyon sorunu çıktı bilmiyorum nasıl olur iş durumu sıkıntıya girdi biraz