• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Canım anneler yüzüm pul pul dökülmeye başladı bu süreçte çok az krem kullandım kimyasal olur diye. Bugün vyes rocher e gittim nemlendirici için hamileler kullanabilir dedi satış yapan kız? Daha öncede kullanıyordum nemlendiricisini zaten. Kullanan var mı başka? Doğal içerik olduğu için güvenilir midir?
Ben yves rocher kullanıyorum gebelikten önce de kullanıyordum şimdi de devam ediyorum. Piyasadaki doğal içeriğe yakın nadir ürünlerden. 🌸

5mm kanama alanı gördü dr, progesterona başla dedi 2 hafta sabah akşam fitil olarak.. idrar yolu enfeksiyondan şüpheleniyordum şimdi onu da bi vereyim dedim..

Kizlar aramizda ikili testin ultrasonuna giren var mi? Ben sali gunu gidecegim fetal yaptirdigim icin ikili testin test kismini degil de ultrason kismini yaptiracagim perinatologta. Her seyi goruyorlar mi? Organlar falan yoksa sadece enseyle burun kemigine mi bakiyorlar?

Kizlar aramizda ikili testin ultrasonuna giren var mi? Ben sali gunu gidecegim fetal yaptirdigim icin ikili testin test kismini degil de ultrason kismini yaptiracagim perinatologta. Her seyi goruyorlar mi? Organlar falan yoksa sadece enseyle burun kemigine mi bakiyorlar?
Ben yarın gideceğim perinatoğa.Bilgi veririm sonrasında

Canım probiyotik yoğurt yiyorum ben baya iyi geliyor bir de kuru kayısı ekliyorum ara öğünlerime, gaz yapan şeylerden uzak durmak lazım sanırım bir süre, 2.trimester daha rahat geçiyor diyorlar bakalım

Kızlar selamlar, ben dün ev taşıdım. O kadar zor olduki anlatamam ailem yanımdaydı ama yine de tüm gün beklemek ne nerde sorulması eve yerleşme aşırı yordu beni çok şükür kazasız belasız atlattık bugün full yattım. Bu hafta fetal dna sonucu bekliyorum, heyecanlıyım
Meraba fetal dna kaçıncı haftada yapılıyor acaba

Kizlar benim sol yumurtaligima bastirinca boyle aciyo biraz, hassasiyet var. Sagdan yumurtlamisim ama ben, solla alakasi yok. Gaz falan da degil gibi cok gazim yok. Cuma gunu doktora gittim o zaman da aci vardi ama bir sey demedi aciyla ilgili kotu bir sey gorse soylerdi diye dusunuyorum. Sizce?
aynisi bende de var. doktora 3 hafta sonra gidecegim, o zaman sormayi dusunuyorum.

Günaydın kızlarrr 11+4’ten herkese güzel haberler alacağı mutlu bir hafta olsun… Biz bugün kontrole gittik. Cuk cuk parmağını emiyodu bizim minnoş😍 Dr ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı çok şükür herşey yolunda görünüyor 🥰 ikili test için kan da verdim 10güne kadar çıkarmış öyle işte. Sizlerde durumlar nasıl?

Günaydın kızlarrr 11+4’ten herkese güzel haberler alacağı mutlu bir hafta olsun… Biz bugün kontrole gittik. Cuk cuk parmağını emiyodu bizim minnoş😍 Dr ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı çok şükür herşey yolunda görünüyor 🥰 ikili test için kan da verdim 10güne kadar çıkarmış öyle işte. Sizlerde durumlar nasıl?
Yaa çok güzel, inşallah sonuçlarınız da çok güzel gelir. Bekleyen herkesin ki çok güzel, tertemiz gelsin inşallah. 🥰
Ben beklemedeyim, kontrolüme 2 hafta var daha. Zaman geçmiyor sanki..

Canım anneler yüzüm pul pul dökülmeye başladı bu süreçte çok az krem kullandım kimyasal olur diye. Bugün vyes rocher e gittim nemlendirici için hamileler kullanabilir dedi satış yapan kız? Daha öncede kullanıyordum nemlendiricisini zaten. Kullanan var mı başka? Doğal içerik olduğu için güvenilir midir?
Ben vyes rocher dan koltuk altı rollunu adlime organik.. o zaman kremde sormustum, onlarda hamileler üzerinde hiç bir firmanın hiç bir ürünü test edilmedi dedi. Ama hamile ve çocuklarda en çok bizim ürünümüz tercih ediliyor demişti…

Kizlar benim sol yumurtaligima bastirinca boyle aciyo biraz, hassasiyet var. Sagdan yumurtlamisim ama ben, solla alakasi yok. Gaz falan da degil gibi cok gazim yok. Cuma gunu doktora gittim o zaman da aci vardi ama bir sey demedi aciyla ilgili kotu bir sey gorse soylerdi diye dusunuyorum. Sizce?
Benzer ağrılar 8-9 haftaya kadar bende de oluyordu. Salgılanan hormonlardan bazıları yumurtalıklarda iltihaplanma yapabiliyor bu da normal beklediğimiz bir durum , sende de var biraz iltihap zamanla normale doner demişti. Yarın sat a göre 12 hafta olacağız, gerçekten de geçti sancılar. Öyle bir durum olabilir belki

Yaa çok güzel, inşallah sonuçlarınız da çok güzel gelir. Bekleyen herkesin ki çok güzel, tertemiz gelsin inşallah. 🥰
Ben beklemedeyim, kontrolüme 2 hafta var daha. Zaman geçmiyor sanki..
Amin canım inşallah Allah hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.. 🎀 Öyle canım zaman geçmiyor gibi geliyor hele ilk çocuksa heyecanını anlayabiliyorum ☺️ Ama hamileliğin de keyifli zamanlarına girmeye başlıyoruz artık bu zamanların tadını çıkarmaya bakalım kaygılar endişeler uzak olsun 🙏🏻

Ay cok tesekkur ederim haber bekliyorum sizden💘
IMG_4939.jpeg
IMG_4940.jpeg
Arkadaşım perinatologda bunlara baktılar herşey yolunda çok şükür

Amin canım inşallah Allah hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.. 🎀 Öyle canım zaman geçmiyor gibi geliyor hele ilk çocuksa heyecanını anlayabiliyorum ☺️ Ama hamileliğin de keyifli zamanlarına girmeye başlıyoruz artık bu zamanların tadını çıkarmaya bakalım kaygılar endişeler uzak olsun 🙏🏻

Amin inşallah, Rabbim korusun hepsini. Evet ilk, biraz tecrübesizlik, çokça heyecan, birazda stres ile devam ediyoruz bakalım. İnşallah, en güzel şekilde geçer her bir gün hepimiz için☺️

Back