- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #15.721
babannemiz bize battaniye örecektiBen dünden beri puffy ipten battaniye örmeye uğraşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babannemiz bize battaniye örecektiBen dünden beri puffy ipten battaniye örmeye uğraşıyorum
Ben de örüyorum ondanBen dünden beri puffy ipten battaniye örmeye uğraşıyorum
rutin kontrol deyince zaten onlar yapılması gerekenleri anlatmak zorundalar böyle bir zorunluluk varmış. Detaylı ultrasona girmedim dersin. Sen perinatolojiye yönlendiriyor böylelikle randevu alabiliyorsunDetaylı ultrason için devlet Hastanesi'ne gitmek istiyorum. Malum önce kadın hastalıkları ve doğum polikliniğe gitmek gerekiyor. Oraya detaylı ultrason için mi geldim demeli rutin kontrol için mi? Bu arada iyi haftalar nasıl başladı haftanız?
Çok teşekkürler umarım orada da sıra bulabilirimrutin kontrol deyince zaten onlar yapılması gerekenleri anlatmak zorundalar böyle bir zorunluluk varmış. Detaylı ultrasona girmedim dersin. Sen perinatolojiye yönlendiriyor böylelikle randevu alabiliyorsun
babannemiz bize battaniye örecekti
Ördüm iki tane ama biri ufak oldu ya olduğu kadar artıkBen de örüyorum ondan
Ben de baya örmüştüm ama küçük oldu söküp tekrar başlıcam kaç cm yaptın senÖrdüm iki tane ama biri ufak oldu ya olduğu kadar artık
Çoğu ilaca alerjım var malesef canım o yüzden.hayatımdakı tek ılac dostum parol ve aspırınsen neden ilaç alamıyordun canım
yok bebişimm sağolasınn ihtiyacı olanlar alsın. İnşallah ihtiyacı olanlara çıkarmaya91 İbb yenidoğan destek paketi başvurusu 20. Hafta itibariyle alınıyormuş kuzum bilgi vereyim dedim. Öyle bir düşüncen varsa kayıt oluşturulup araştırılıyormuş eğer uygun görülürse mesaj geliyormuş
aaa çok kötüüü buna da bak bi o zaaman alerjik bi durum olmasınÇoğu ilaca alerjım var malesef canım o yüzden.hayatımdakı tek ılac dostum parol ve aspırın
Ben İstanbul da olup ihtiyacı olanlar için yine buraya yazmış bulunayım. Zaten evinize gelip falan bakılıyormuş araştırma yapılıyormuş. Tabiiki ihtiyacı olana çıksın. Ama ben başvuru yapıcam çalışmıyorum. Sadece eşime de yüklenmek beni çok üzüyor açıkçası onun bir şikayeti yok ama napalım hayat şartlarıyok bebişimm sağolasınn ihtiyacı olanlar alsın. İnşallah ihtiyacı olanlara çıkar
aaa çok kötüüü buna da bak bi o zaaman alerjik bi durum olmasın
aynen aynen canım ben de çalışıyorum şimdii hakka girmiyim yani sen başvur inşallah çıkar sana paket baya kapsamlı. Benim arkadaş başvurmuştu kız kirada ama karı koca çalıştığı için mi çıkmadı acabaBen İstanbul da olup ihtiyacı olanlar için yine buraya yazmış bulunayım. Zaten evinize gelip falan bakılıyormuş araştırma yapılıyormuş. Tabiiki ihtiyacı olana çıksın. Ama ben başvuru yapıcam çalışmıyorum. Sadece eşime de yüklenmek beni çok üzüyor açıkçası onun bir şikayeti yok ama napalım hayat şartları
Bu illa ihtiyacı olanlar içinmiymiş hoşgeldin bebek amaçlı değil miymiş tabi öncelik ihtiyacı olanlara olsun da eve gelip araştırma yapacak kadar ne veriyorlar ki ben bir fenomenin paylaşımında denk geldim ona bile çıkmış mesela şaşırmıştımBen İstanbul da olup ihtiyacı olanlar için yine buraya yazmış bulunayım. Zaten evinize gelip falan bakılıyormuş araştırma yapılıyormuş. Tabiiki ihtiyacı olana çıksın. Ama ben başvuru yapıcam çalışmıyorum. Sadece eşime de yüklenmek beni çok üzüyor açıkçası onun bir şikayeti yok ama napalım hayat şartları
hoş geldin bebekse o zaman hakkımız vardır yaniBu illa ihtiyacı olanlar içinmiymiş hoşgeldin bebek amaçlı değil miymiş tabi öncelik ihtiyacı olanlara olsun da eve gelip araştırma yapacak kadar ne veriyorlar ki ben bir fenomenin paylaşımında denk geldim ona bile çıkmış mesela şaşırmıştım
Ya ben öyle biliyordum, şimdi eve gelip bakıyorlarmış diyince şaşırdım yanlış mı biliyorum acaba bir de arkadaşına çıkar bence kiradaysa çünkü sıra gelmemişte olabilir bebek doğduktan sonra bile gidenler varmış diye duymuştumhoş geldin bebekse o zaman hakkımız vardır yani
Aaa bende oruyorum:))Ben dünden beri puffy ipten battaniye örmeye uğraşıyorum
Ben de baya örmüştüm ama küçük oldu söküp tekrar başlıcam kaç cm yaptın sen
Ben dünden beri puffy ipten battaniye örmeye uğraşıyorum
Ay bende dün başladım baya uğraştım ama yarıladım gibi 60 ilmek sayınca 1 metre 15 cm oluyorÖrdüm iki tane ama biri ufak oldu ya olduğu kadar artık