2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Regenesis max mi verdi

Bu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı

Eklentiler

• IMG_20231004_114327.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20231003_194349.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 71
Bu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı
Bebeğe bir şey olmaz korkmayın ama belki bir süre koldan mı vursanız? Bana doktorum elinle sıkıştırdığında yağ gelen her yere yapabilirsin demişti. Bu kadar morarmış yere yaparsanız hem çok canınız acır hem de kanar

Evet insan herseyi deneyince

Maşallah aynı haftalardayız hemen hemen benım de 13+5oldu namıssız azalmıyor zencefili deneyeceğim inş daha kötü olmam cinsiyet belli mi sizin
Hadi inşallah Dün doktorumuz emin olmamakla birlikte kız bebek gibi görünüyor dedi. Sizin belli mi?

Ayak tabanı ve avuç içlerim çok kaşınıyor bir haftadır. Şeker belirtisi olabilir mi. Şekeri olan arkadaşların belirtileri nelerdi?

Çok geçmiş olsun mutlaka biliyorsunuzdur ama yine de söylemiş olayım göbekten yapılan iğneleri aralıklarla sağa yaptıysanız sola sola yaptıysanız sağa olarak değiştirerek yapın, iğneyi yapmadan önce içindeki hava boşluğunu dik tutup çıkarın kapağı açarkende iğne ucunun kapağa çarpmamasına dikkat edin ki ucu körelip canımızı yakmasın önceden iğneyi yapacağınız alanı belirleyin göbek deliğini baz alarak parmakla ölçüm yaparak yer belirlerim ben hep youtube da da bilgilendirici videolar var bu konuda bir kez kolonyalı veya alkollü pamukla sildikten sonra tam dik bir açıyla tek seferde bölgeye tamamen iğne ucunun tamamını ittirin enjektöre güç uygulamayın sadece parmağınızla pistonu itin ki sıvı yavaş yavaş gitsin diğer elinizle bölgeyi sıkıştırarak yapın. Bir de yaptığımız bir yanlış var ki iğneden sonra pamukla bastırdığımızda elimizi istemsiz sağa sola sallıyoruz ya o morarmaya yol açıyor sadece üzerine biraz bastırmamız yeter biraz uzun oldu ama kusura bakmayın eski bir sağlıkçı olduğum için bildiklerimi yazmak istedim tabii söylediklerim doktorunuz aksi bir şey belirtmedikçe geçerli tekrardan geçmiş olsun

Ayak tabanı ve avuç içlerim çok kaşınıyor bir haftadır. Şeker belirtisi olabilir mi. Şekeri olan arkadaşların belirtileri nelerdi?
Şekeri bilmiyorum da bir haftadır geçmeyen bir kaşıntıysa mutlaka doktorunuza danışın bence. Vücudunuzda döküntü vs var mı?

Şekeri bilmiyorum da bir haftadır geçmeyen bir kaşıntıysa mutlaka doktorunuza danışın bence. Vücudunuzda döküntü vs var mı?
Randevum cumartesi. Döküntü yok sadece fazla kaşıntım var. 1 aydır gitmiyorum o kadar çok sorun birikti ki bir yere not alıp gideceğim

Randevum cumartesi. Döküntü yok sadece fazla kaşıntım var. 1 aydır gitmiyorum o kadar çok sorun birikti ki bir yere not alıp gideceğim
Mutlaka bir kenara not alın sorularınızı orada çıkarıp doktora okuyun. Önemli olabilir, atlanmasın bebeği ultrasonda görünce insanın beyni yok oluyor mutluluktan ve unutuluyor bütün sorular maalesef

Kanama devam ediyor sabahtan beri kanayan tarafa ilk defa oksapar vurdum normal de o tarafa proluteks yapıyordum sorun olmuyordu sabah sol taraf bembeyazdı hızlı vurdum ve iğne zor girdi buz tüpü tuttum on dk ama bu hale geldi teşekkürler ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…