Regenesis max mi verdi13. haftama girdim bugün ilk aydan beri kullandığımı bıraktım ben, yeni doktorum multivitamin verdi bana onun içerisinde de folik asit varmış sanırım ordan karşılayacak follik asiti, ama verdiği multivitamin içerisinde balık yağıda varmış asla kullanamıyorum onu hemen kusuyorum, bugün doktora soracağım eski folik asiti kullanabilir miyim diye
Benimde bugün 13+5Evet insan herseyi deneyince
Maşallah aynı haftalardayız hemen hemen benım de 13+5oldu namıssız azalmıyorzencefili deneyeceğim inş daha kötü olmam cinsiyet belli mi sizin
Erkek bence
13+1 olduk bugün doktorum cinsiyet söylemedi daha doğrusu minigim yerinde durmuyorduMaşallah kac haftalik?Ben hic anlamiyorumya bu işlerden kizlar nasil tahmin ediyor
Ama gönlumden kiz gibi geçti
Aslında benimde gönlümden geçen erkek olmasiErkek bence
Bebeğe bir şey olmaz korkmayın ama belki bir süre koldan mı vursanız? Bana doktorum elinle sıkıştırdığında yağ gelen her yere yapabilirsin demişti. Bu kadar morarmış yere yaparsanız hem çok canınız acır hem de kanarBu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı
Hadi inşallahEvet insan herseyi deneyince
Maşallah aynı haftalardayız hemen hemen benım de 13+5oldu namıssız azalmıyorzencefili deneyeceğim inş daha kötü olmam cinsiyet belli mi sizin
Benim ilk hamileligimde 13haftada belli olmuştu13+1 olduk bugün doktorum cinsiyet söylemedi daha doğrusu minigim yerinde durmuyordu
Çok geçmiş olsun mutlaka biliyorsunuzdur ama yine de söylemiş olayım göbekten yapılan iğneleri aralıklarla sağa yaptıysanız sola sola yaptıysanız sağa olarak değiştirerek yapın, iğneyi yapmadan önce içindeki hava boşluğunu dik tutup çıkarın kapağı açarkende iğne ucunun kapağa çarpmamasına dikkat edin ki ucu körelip canımızı yakmasın önceden iğneyi yapacağınız alanı belirleyin göbek deliğini baz alarak parmakla ölçüm yaparak yer belirlerim ben hep youtube da da bilgilendirici videolar var bu konuda bir kez kolonyalı veya alkollü pamukla sildikten sonra tam dik bir açıyla tek seferde bölgeye tamamen iğne ucunun tamamını ittirin enjektöre güç uygulamayın sadece parmağınızla pistonu itin ki sıvı yavaş yavaş gitsin diğer elinizle bölgeyi sıkıştırarak yapın. Bir de yaptığımız bir yanlış var ki iğneden sonra pamukla bastırdığımızda elimizi istemsiz sağa sola sallıyoruz ya o morarmaya yol açıyor sadece üzerine biraz bastırmamız yeter biraz uzun oldu ama kusura bakmayın eski bir sağlıkçı olduğum için bildiklerimi yazmak istedim tabii söylediklerim doktorunuz aksi bir şey belirtmedikçe geçerli tekrardan geçmiş olsunBu oksaparla başı dertte olan bir tek ben miyim kızlar kanama da sabahtan beri durmuyor buz da koydum yanlış mı yaptım bilemiyorum Dr bebeğe zarar vermez diye mesaj attı
Ayy hadı hayırlısı saglıkla kucagınıza alırsınız bızde de durum aynıHadi inşallahDün doktorumuz emin olmamakla birlikte kız bebek gibi görünüyor dedi. Sizin belli mi?
Şekeri bilmiyorum da bir haftadır geçmeyen bir kaşıntıysa mutlaka doktorunuza danışın bence. Vücudunuzda döküntü vs var mı?Ayak tabanı ve avuç içlerim çok kaşınıyor bir haftadır. Şeker belirtisi olabilir mi. Şekeri olan arkadaşların belirtileri nelerdi?
Ben de anlamam her seferinden içimden geçeni derim, bence kız
Randevum cumartesi. Döküntü yok sadece fazla kaşıntım var. 1 aydır gitmiyorum o kadar çok sorun birikti ki bir yere not alıp gideceğimŞekeri bilmiyorum da bir haftadır geçmeyen bir kaşıntıysa mutlaka doktorunuza danışın bence. Vücudunuzda döküntü vs var mı?
O kadar anlamıyorum ultrason fotolarından kafamda zor oturtuyorum neresi nerede diye ama kız hissettim ben de
Mutlaka bir kenara not alın sorularınızı orada çıkarıp doktora okuyun. Önemli olabilir, atlanmasınRandevum cumartesi. Döküntü yok sadece fazla kaşıntım var. 1 aydır gitmiyorum o kadar çok sorun birikti ki bir yere not alıp gideceğim
Kanama devam ediyor sabahtan beri kanayan tarafa ilk defa oksapar vurdum normal de o tarafa proluteks yapıyordum sorun olmuyordu sabah sol taraf bembeyazdı hızlı vurdum ve iğne zor girdi buz tüpü tuttum on dk ama bu hale geldi teşekkürler ilginiz içinÇok geçmiş olsun mutlaka biliyorsunuzdur ama yine de söylemiş olayım göbekten yapılan iğneleri aralıklarla sağa yaptıysanız sola sola yaptıysanız sağa olarak değiştirerek yapın, iğneyi yapmadan önce içindeki hava boşluğunu dik tutup çıkarın kapağı açarkende iğne ucunun kapağa çarpmamasına dikkat edin ki ucu körelip canımızı yakmasın önceden iğneyi yapacağınız alanı belirleyin göbek deliğini baz alarak parmakla ölçüm yaparak yer belirlerim ben hep youtube da da bilgilendirici videolar var bu konuda bir kez kolonyalı veya alkollü pamukla sildikten sonra tam dik bir açıyla tek seferde bölgeye tamamen iğne ucunun tamamını ittirin enjektöre güç uygulamayın sadece parmağınızla pistonu itin ki sıvı yavaş yavaş gitsin diğer elinizle bölgeyi sıkıştırarak yapın. Bir de yaptığımız bir yanlış var ki iğneden sonra pamukla bastırdığımızda elimizi istemsiz sağa sola sallıyoruz ya o morarmaya yol açıyor sadece üzerine biraz bastırmamız yeter biraz uzun oldu ama kusura bakmayın eski bir sağlıkçı olduğum için bildiklerimi yazmak istedim tabii söylediklerim doktorunuz aksi bir şey belirtmedikçe geçerli tekrardan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?