- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Saçmalamış doktorunValla ne bileyim doktor öyle deyince şaşırdım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalamış doktorunValla ne bileyim doktor öyle deyince şaşırdım bende
benim de aynı sizin gibi ve hep içimden bunun iyi bir şey olduğuna inandırmaya çalışıyorum kendimiBenım nıye mıdem hic bulanmıyor sızınkının yuzde 10 u ancadır ınsallah hayırlı bişidir
13. haftama girdim bugün ilk aydan beri kullandığımı bıraktım ben, yeni doktorum multivitamin verdi bana onun içerisinde de folik asit varmış sanırım ordan karşılayacak follik asiti, ama verdiği multivitamin içerisinde balık yağıda varmış asla kullanamıyorum onu hemen kusuyorum, bugün doktora soracağım eski folik asiti kullanabilir miyim diyeFolik asite devammı ediyorsun simdi canım kaçıncı haftadasın bende aynı durumdayım
Bence sürekli girip takip etmek lazım ya. Özellikle 1-2 ay daha geçince bence yavaş yavaş bazı şeyleri indirimli denk görürsek almak lazım.Ya bu buyuk parçalar bebek arabası vs her sanıye aşırı zamlanıyor alsam bi turlu almasam bi turlu
Mart grubuna yazmıştım galiba, ben araba ve ana kucağını sanırım çok bekletmeden alacağım pahada büyük kalemler çünkü bir an önce alıp ödemek daha rahat ettirir gibi geliyor bana. Doğuma yakın masraflar azalsın gibi düşündüm ama tecrübesizim belki yanlış düşünmüşümdür. Araba da beğendim zaten, çok uzatmayacağım herhalde bakalım.Bence sürekli girip takip etmek lazım ya. Özellikle 1-2 ay daha geçince bence yavaş yavaş bazı şeyleri indirimli denk görürsek almak lazım.
Birisi yazmıştı burada e-bbek te aralık ayında indirim oluyormuş büyük sanırım.
Şubat canım o zaman da ocak bindiriminin indirimi olabilirBence sürekli girip takip etmek lazım ya. Özellikle 1-2 ay daha geçince bence yavaş yavaş bazı şeyleri indirimli denk görürsek almak lazım.
Birisi yazmıştı burada e-bbek te aralık ayında indirim oluyormuş büyük sanırım.
Karından baktı doktorumKızlar ense kalınlıgı burun olcumunde karından mı bakılıyor alttan mı acaba
Mart grubuna yazmıştım galiba, ben araba ve ana kucağını sanırım çok bekletmeden alacağım pahada büyük kalemler çünkü bir an önce alıp ödemek daha rahat ettirir gibi geliyor bana. Doğuma yakın masraflar azalsın gibi düşündüm ama tecrübesizim belki yanlış düşünmüşümdür. Araba da beğendim zaten, çok uzatmayacağım herhalde bakalım.
Şubat canım o zaman da ocak bindiriminin indirimi olabilir
Canım içinü ferah tut. Benimde bulantım hiç olmadı. Sadece bazı şeyleri yeme isteğim azaldı, kokuları rahatsız eden şeyleri yiyemiyorum. Ve bendede mide yanması şeklinde bi sorun oluştu, bulantı sıfırKızlar hiç mide bulantım yok bazen sadece tiksiniyorum sabahları ilaç alıyorum su içince bir mide ağrım oluyor basen gece bel ağrısından uyuyamıyorum uyanıyorum yemek biraz fazla yesem şişkinlik oluyor böyle uyku basması oluyor ama mide bulantısı kusma hiç yok 10+1 deyim 16 şunda randevum var tüp bebekle olduğu için için için korkuyorum belirti yok Muş gibi hissediyorum sizler gibi benim gibi belirtisi doğru düzgün olmayan varmi için hiç rahat değil
Sürekli bi şeyler alma isteği içimde, zor tutuyorum kendimi diyorum biraz daha bekleYılbaşından önce denk getirip almak çok mantıklı. Ben de şu DNA testi sonucuna göre şimdiden bir şeylere bakmaya başlayabilirim belki. Gerçekten her şeyi aynı anda almak zorlayabilir ve yorabilir. İndirim göre burada duyursun kızlar
Benim de dna testi sonucuma on gün var, onu bekliyorumYılbaşından önce denk getirip almak çok mantıklı. Ben de şu DNA testi sonucuna göre şimdiden bir şeylere bakmaya başlayabilirim belki. Gerçekten her şeyi aynı anda almak zorlayabilir ve yorabilir. İndirim göre burada duyursun kızlar
Valla biz karı koca çalışıyoruz ama yine de alamam, genelde sitelere girince artan sıralama yapıyorum ben Bu ekonomi ve devirde parayı dikkatli harcamak şart. Bebek anlamayacak bile ne giymiş neye binmiş. Biz kendimizi mutlu etmek için alıyoruz. Bence uygun fiyatlı beğeneceğin bir şeyler çıkar mutlakaBenim de dna testi sonucuma on gün var, onu bekliyorum
Hatırı sayılır indirim görürsem söylerim ama gidip her şeyin en pahalısını beğeniyorum diye hevesim kaçtı, insan gerçekten üzülüyor yani. Çalışsam canımız sağolsun derdim de işsizim, içim acıyor fiyatlara baktıkça. Alamıycam galiba bişiy
Evet insan herseyi deneyinceAy artık inanmıyorum öyle şeylere vazgeçtim ya çok fazla teori var
Maşallah aynı haftalardayız hemen hemen benım de 13+5oldu namıssız azalmıyor zencefili deneyeceğim inş daha kötü olmam cinsiyet belli mi sizin13 haftalık oldu daha önceki haftalarda özellikle 8-9. Haftada çok daha kötüydüm şimdi o zamanlara göre daha iyi olsam da yine mide bulantısı, tiksinme devam ediyor eskisi kadar istifra etmiyorum sadece buna da şükür doktorum bir ara bana çok zor geçirdiğimi vücudumun susuz kaldığını hastaneye yatırması gerektiğini bile söylemişti. Evde atlattım daha da iyi olacağız inşallah zencefilden ciddi anlamda fayda gördüm hatta tüm gün yanımda taşıyıp koklamışlığım bile var herkese tavsiye ediyorum bu yüzden
Zammın çok gelebileceği büyük parçalar önceliğiniz olsun biberondu, süt makinesiydi küçük parçalara binli zamlar gelmez birden. Allah yardım etsin bu zamanda çocuğu olana, evleneneYılbaşından önce denk getirip almak çok mantıklı. Ben de şu DNA testi sonucuna göre şimdiden bir şeylere bakmaya başlayabilirim belki. Gerçekten her şeyi aynı anda almak zorlayabilir ve yorabilir. İndirim göre burada duyursun kızlar
Ay benim eşimde deli gibi rafadan yumurta yer o yerken ben bakamam bile midem almıyorSabahlari benimde yiyesim gelmiyor ama yemesem ölecekmişim gibi
Eşimi gorseniz zayif yani kilolu birisi degil yumurtayi çok sever bir oturuma 4 5 tane yer yani kizartmasini diyorum.Ben 2 tanesini bile zor bitiriyorum bana boyle nimetten nasil igrenirsin diyor nasil yiyor diye ben şaşiriyorum ne bicim miden var diye ama erkek tabi onlar bizden biraz daha fazla yemeye ihtiyaclari var.
Ayni benAy benim eşimde deli gibi rafadan yumurta yer o yerken ben bakamam bile midem almıyor
Çok şükür yanlız değilmişimAyni ben
Maşallah kac haftalik?Ben hic anlamiyorumya bu işlerden kizlar nasil tahmin ediyorHanımlar cinsiyet tahmini alabilir miyiiiimmmm
Eki Görüntüle 3311702