Bence benimki yumurtadan oldu bugün boyle düşünmeye başladım, ama merak ettiğim kesmem mi lazım yoksa hani alışsın diye devam etmem mi lazım. Çünkü emziriyorum ve her gün yiyorum bi etki yapmamıştıBenimkinin alnında oldu
Ben yaptığım çorbalara et suyu koyuyorumKiyma veren var mı ? Yada et suyu tavuk suyu
Popoda pişik alerji diye biliyorum benKızlar katı gıdaya geçtikten sonra minik minik popo pişiği olan var mı? Normal mi? Yoksa o da mı alerjen demek acaba
Alerji pisigi çok olur yani zamanla kanayacak kadar artarKızlar katı gıdaya geçtikten sonra minik minik popo pişiği olan var mı? Normal mi? Yoksa o da mı alerjen demek acaba
Ben pişik kremi sürmüştüm geçmiş şimdi, kakası katılaştı değişti falan ondan bence , birkaç gün takip edeyimAlerji pisigi çok olur yani zamanla kanayacak kadar artar
Bazı kimseler emzirirken etkilenmiyor bizde egzama pişik yapiyor yumurta . Kanda veya deride test yaparak alerjinin ciddiyeti belirleniyor. 7mm ve üzeri alerji sayıyor dr deride mesela kanda spesifik ige 35 üze ise kademe 1 mesela 6 ya kadar kademe var. Alerjiden emin olmadan besini kesmek doğru değil fakat alerji varsada şiddetini bilemicegin için yedirmek doğru olmaz .çünkü anaflaksi diye hayatı tehdit eden bir durum oluşabilir. En iyisi alerji dr ile görüşmekBence benimki yumurtadan oldu bugün boyle düşünmeye başladım, ama merak ettiğim kesmem mi lazım yoksa hani alışsın diye devam etmem mi lazım. Çünkü emziriyorum ve her gün yiyorum bi etki yapmamıştı
Muhtemelen ondandır benim oğlanın kakasi hiç beklemediği halde kıpkırmızı kabartili oluyorduBen pişik kremi sürmüştüm geçmiş şimdi, kakası katılaştı değişti falan ondan bence , birkaç gün takip edeyim
Hani Tombis kollar belli olmuyor isiralim:)Yarın 6. Ayı oluyorr böyle minik bi 6 ay çekimi yaptım çok tatlı oldu
Aaa çok mersi hiç bilmiyordumBazı kimseler emzirirken etkilenmiyor bizde egzama pişik yapiyor yumurta . Kanda veya deride test yaparak alerjinin ciddiyeti belirleniyor. 7mm ve üzeri alerji sayıyor dr deride mesela kanda spesifik ige 35 üze ise kademe 1 mesela 6 ya kadar kademe var. Alerjiden emin olmadan besini kesmek doğru değil fakat alerji varsada şiddetini bilemicegin için yedirmek doğru olmaz .çünkü anaflaksi diye hayatı tehdit eden bir durum oluşabilir. En iyisi alerji dr ile görüşmek
Saklıyoruz artık kış mooduHani Tombis kollar belli olmuyor isiralim:)
Tam kakamız katılaştı diye yazacaktım. Katılaşması normal mi ki yanlış bir şey yapmayalımBen pişik kremi sürmüştüm geçmiş şimdi, kakası katılaştı değişti falan ondan bence , birkaç gün takip edeyim
Evet bizimde öyle oldu kızardı krem felan topladı katılaştı ve yapmaları da zorlaştıBen pişik kremi sürmüştüm geçmiş şimdi, kakası katılaştı değişti falan ondan bence , birkaç gün takip edeyim
Ben bugün verdim sebze kadar tepki vermedi ve yedi ama benim çocuğum benim elimden yiyor kaşık kullanamıyorumBu arada yumurta ver dedi doktorum cesaret edemiyorum. Veren var mi
Çok iyiymişYarın 6. Ayı oluyorr böyle minik bi 6 ay çekimi yaptım çok tatlı oldu
Evet biz de var hic olmazdıKızlar katı gıdaya geçtikten sonra minik minik popo pişiği olan var mı? Normal mi? Yoksa o da mı alerjen demek acaba
Kafaya bana her yereGunaydın kızlar bebeklerınız oyunvakla bazen kafasına vuruyor mu yanlıslıkla ondan da bisi olmaz di mi kafa ya tedirgin oluyorum
Ay iyi bari korkuyom kafadanKafaya bana her yereyeni moda bu ve yere atmak