- Konu Sahibi elektroforez
- #15.741
İlmek küçük benimki 56ile başlamıştım küçük oldu tekrar yapıcam içime sinmediAy bende dün başladım baya uğraştım ama yarıladım gibi 60 ilmek sayınca 1 metre 15 cm oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlmek küçük benimki 56ile başlamıştım küçük oldu tekrar yapıcam içime sinmediAy bende dün başladım baya uğraştım ama yarıladım gibi 60 ilmek sayınca 1 metre 15 cm oluyor
Benim köşe kısmı yamuk oldu ama bir defa söktüm bir daha sökmek istemedim onlardan yelekte yapılıyormuş onu da denicemAaa bende oruyorum:))
Ben 50 saydım yaptım. En son yaptığımı ama sökemem belki başka yaparım ama artık onu sökmek istemiyorumİlmek küçük benimki 56ile başlamıştım küçük oldu tekrar yapıcam içime sinmedi
Bilmiyorum eve geliniyor diye duymuştum. Ama bir arkadaşıma çıktı evine gitmemişlerBu illa ihtiyacı olanlar içinmiymiş hoşgeldin bebek amaçlı değil miymiş tabi öncelik ihtiyacı olanlara olsun da eve gelip araştırma yapacak kadar ne veriyorlar ki ben bir fenomenin paylaşımında denk geldim ona bile çıkmış mesela şaşırmıştım
Etrafı dönülünce düzgün oluyor interntte öyle görmüştümBenim köşe kısmı yamuk oldu ama bir defa söktüm bir daha sökmek istemedim onlardan yelekte yapılıyormuş onu da denicem
Yelek patik de çpk tatlı oluyor bi de oyun halısı koyun örülüyor ama onu yapamam benEtrafı dönülünce düzgün oluyor interntte öyle görmüştüm
Ay yok kuzum yamuk oldu düzelmedi zaten pes ettimEtrafı dönülünce düzgün oluyor interntte öyle görmüştüm
Ben direk detaylı ultrason icin geldim dedim. Oda yonlendirdi. Tabi yonlendirmeden once ultrasonla bakti bebege muayene etti yaniDetaylı ultrason için devlet Hastanesi'ne gitmek istiyorum. Malum önce kadın hastalıkları ve doğum polikliniğe gitmek gerekiyor. Oraya detaylı ultrason için mi geldim demeli rutin kontrol için mi? Bu arada iyi haftalar nasıl başladı haftanız?
Gelir inşallah canım Battaniyen nasıl oldu bize de göster eline sağlıkBilmiyorum eve geliniyor diye duymuştum. Ama bir arkadaşıma çıktı evine gitmemişler
yook canım red yemiş direktttYa ben öyle biliyordum, şimdi eve gelip bakıyorlarmış diyince şaşırdım yanlış mı biliyorum acaba bir de arkadaşına çıkar bence kiradaysa çünkü sıra gelmemişte olabilir bebek doğduktan sonra bile gidenler varmış diye duymuştum
ben nexus a bakıyorum canım onu almayı planlıyorum. Braun en iyisi ama çok pahalı. Nexus hem kulaktan hem alından temasssızSelamlar, temel parçaları kasım da almayı düşünüyorum. Ateş ölçer öneriniz var mı kulaktan en doğrusu galiba
Ateş ölçer çok önemli ya güvenilir marka alın yada klasik kulaktan ölçer alın ama mutlaka alınSelamlar, temel parçaları kasım da almayı düşünüyorum. Ateş ölçer öneriniz var mı kulaktan en doğrusu galiba
İstanbul belediyesinin verdiği yenidoğan setiymiş. İlçe belediyelerde hoşgeldin paketi yolluyormuş bebek doğuncaYa ben öyle biliyordum, şimdi eve gelip bakıyorlarmış diyince şaşırdım yanlış mı biliyorum acaba bir de arkadaşına çıkar bence kiradaysa çünkü sıra gelmemişte olabilir bebek doğduktan sonra bile gidenler varmış diye duymuştum
Harika olmuş elinize sağlık Internetten mı aldınız ipleri eger öyleyse link atabılır mısınızBöyle kuzum beyaz biraz daha büyük diğerinden.
Bak onu biliyordum semtin insta hesabına yazdım. Şu numarayı aramanız gerekiyor dedi bi numara verdi onu aramadımİstanbul belediyesinin verdiği yenidoğan setiymiş. İlçe belediyelerde hoşgeldin paketi yolluyormuş bebek doğunca
neden öyle acaba doktora sordun mu? Ben ne zaman oluyordum anlamıyorum bileYine sanırım regl dönemime denk geldim. Yüne müthiş regl ağrısı çekiyorum. Sanırım doğuma kadar devam edecek
Vücut regl olacak gibi düşünüp belirtleri gösteriyormuş normalmiş . Ben ayda 1 çekiyorum ağrıyo halaneden öyle acaba doktora sordun mu? Ben ne zaman oluyordum anlamıyorum bile
Örnek veriyorum avcılarda mısın avcılar belediyesini arayıp sorabilirsin aşkım ben bizimkini aradım doğunca gönderiyorjz hoşgeldin paketi dediBak onu biliyordum semtin insta hesabına yazdım. Şu numarayı aramanız gerekiyor dedi bi numara verdi onu aramadım
Yok hayır bulunduğum yerde ucuzluk pazarından alıyorum teşekkür ederimHarika olmuş elinize sağlık Internetten mı aldınız ipleri eger öyleyse link atabılır mısınız