Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerjik bebişte zormuş. Umarım tez zamanda kurtulur alerjilerinden. Herşeyi hapur hupur yesin bebitonLabnede yok :)))
Ayy bana da. Vakit bulamıyorum hala koyun koyuna yatıp kalktığımız için.Bana yoğurt yapmak bile zor geliyo ya alırım bende fileden
Ayy ben emzirirken aldım kiloyu. Bi ara diyete başlamam lazımEvet bende 17 kilo almıştım 15 i gitti ve asla diyet falan yapmadım tamamiyle oğlum saolsun ben bu kadar her şeye dikkat edersem mutsuz olurum valla anam babam usülü gitmek lazım bazen çok şükür 6 aya kadar getirdik bu saatten sonra kurtarırlar kendilerini bi şekilde
Sen zaten zayıfmışsın 54 çok iyi ben inanılmaz fast food tüketiyorum zaten mutfakla aram iyi değildi çocukla hiç giremez oldum sürekli sipariş vererek yiyorum hamburgerler pizzalar ona rağmen verdiğime şaşırıyorum emzirmenin etkisi heraldeAna kız maşallah size bende 8 kg aldım tabiki suan 54 um :) yiyorumda ama alerjiden dolayı süt ve yumurta yiyemiyorum ondan mı desem ama 6 ay hergun bir öğün bazen 2 kuzu eti yedim. Cikolata vs yiyemedim tabi böyle olunca iştahım çok acikti lohusa iken
Bütün gün benim kucakta uyudu bugün gündüzler ne kadar felaketse gece iki katı kötü iyi bayılmıyorum diyorum ya. Doktor el gıda öncesi sakın diyet yapma sen yemezsen ilerde o da yemez demişti artık ek gıdaya da geçtiler diyet yapabilirsinAlerjik bebişte zormuş. Umarım tez zamanda kurtulur alerjilerinden. Herşeyi hapur hupur yesin bebiton
Ayy bana da. Vakit bulamıyorum hala koyun koyuna yatıp kalktığımız için.
Ayy ben emzirirken aldım kiloyu. Bi ara diyete başlamam lazım
Heh kesinlikle onu deniyim doktor da öyle demişti şimdi sen yazınca hatırladım canımm nasıl yapılıyor o
Bu uykular bizi bitirdi pelin. Bi şunu düzenleyemedikBütün gün benim kucakta uyudu bugün gündüzler ne kadar felaketse gece iki katı kötü iyi bayılmıyorum diyorum ya. Doktor el gıda öncesi sakın diyet yapma sen yemezsen ilerde o da yemez demişti artık ek gıdaya da geçtiler diyet yapabilirsin
Bugün doktora sordum saat başı uyanıyo falan diye bu ay gelişimin çok yoğun olduğu bi aymış hiperaktif gibi davranır o yüzden uykusu da çok az olur dedi gerçi bizimkiler hangi ay uyuyorlar ki uyku işini kime sorsam memeyi kesmedikçe ve 1 yaşına gelmedikçe çözemezsin dedilerBu uykular bizi bitirdi pelin. Bi şunu düzenleyemedik
Doğru çocuk çok mıncıklanınca acayip kusuyo doktor %80 ek gıdaya geçmediği sürece kusar dedi o da 1 yaşına yakın zamana kadarmış yaniAyy sabah bi kalktım bi sürü post yazmışsınız kız çok seviniyorum böyle olunca
P pelinn evet %80 kesiyor benimkinde ama olay çocukla mıncık mıncık oynamamak esas en çok kesen o, geçen gün kardeşimin nişanı vardı güzel giydirdim hadi dedim o gün sabahtan her öğün vereyim kusmasın , güne güzel de başladık ama nişanda kayınvalidem tüm gün kucağında bastır bastır oynayınca her tarafı berbat etti çocuk. Ama mesela ben dışarı cıkıcam avmye gidicem tek öğün sonrası veriyorum çıkmadan cocuk arabada hani dik duruyosa ellenmiyosa kusmuyor.
A adalisena inan unuttum hatırlamıyorum ama bence bu tamamen kadın doğumcunun bok yemesi, daha 6. Ayda bana başlamıştı sezeryan lafı etmeye ve benim hatam onda devam etmek . Cok cok iyi ince eleyip sık dokuyan bi doktor hani cocuk icin devam ettim diyebilirim olan bana oldu
G goknilay ben de artık ev yapımı yogurt mh iyi gelmedi diyerekten activia vercektim valla ama haklısın çorba deniyim bakalım. Çünkü lor peyniri kaynatarak yapıyorum ya onda sıkıntı çıkmadı
Bende ondan aldım ama maalesef sevmedik bende tahin pekmezle karıştırıp vermeye çalışıyorum, yoğurt da yemiyor mandıra ev yapımı hepsini denedim yok yemiyor en son ona da az pekmez karıştırıp vereceğim sanırımBen file marketten organik labne aldım. Sevdi baya da yedi. Tabi en güzeli evde yapmak. Az da olsa tuz vardı içinde
Og natural normal bebe bisküvisini aldım ben seviyor onu muhallebi yapınca içine de koyuyorum yoksa diğer şeylerin tadı tuzu yokOg natural markasında organik bebek bisküvileri gördüm keçiboynuzlu bebek bisküvisi toz şeklinde hatta onlardan yedirebilir miyiz acaba
Bende muhallebinin içine koyucam eline versem yiyemez sanırım şuanOg natural normal bebe bisküvisini aldım ben seviyor onu muhallebi yapınca içine de koyuyorum yoksa diğer şeylerin tadı tuzu yok
Evet bak sen de şimdi 3 öğüne geçince rahat edeceksin (kusma olarak) yoksa her saniye ne yemek yapcam derdi berbatDoğru çocuk çok mıncıklanınca acayip kusuyo doktor %80 ek gıdaya geçmediği sürece kusar dedi o da 1 yaşına yakın zamana kadarmış yani