2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

classy classy canım gastrotuss şurubu kullanıyorum ama hala kusuyo tamamen kesiyo muydu bi öğün yedi mesela o öğünün kusmasını?

Ana kız maşallah size bende 8 kg aldım tabiki suan 54 um :) yiyorumda ama alerjiden dolayı süt ve yumurta yiyemiyorum ondan mı desem ama 6 ay hergun bir öğün bazen 2 kuzu eti yedim. Cikolata vs yiyemedim tabi böyle olunca iştahım çok acikti lohusa iken

Kızlar maşallah size ne güzel vermişsiniz kiloları. Ben hamile kaldığım kiloya 30 ekleyip devam ediyorum dkkzka

İnek sutu proteini alerjisinde kazein ve laktoz denilen proteinler alerjiye sebep oluyor bunlar fermantasyon ada uğrasa ısıda görse dayanıklı arkadaşlar fakat ısı ve fermantasyon etkisini azaltıyor. Diyelim. Ben pişmiş peynir yiyebiliyorum fakat pişmemiş yiyemiyorum henüz mesela

Labnede yok :)))
Alerjik bebişte zormuş. Umarım tez zamanda kurtulur alerjilerinden. Herşeyi hapur hupur yesin bebiton 🌸
Bana yoğurt yapmak bile zor geliyo ya alırım bende fileden
Ayy bana da. Vakit bulamıyorum hala koyun koyuna yatıp kalktığımız için.
Evet bende 17 kilo almıştım 15 i gitti ve asla diyet falan yapmadım tamamiyle oğlum saolsun😂 ben bu kadar her şeye dikkat edersem mutsuz olurum valla anam babam usülü gitmek lazım bazen çok şükür 6 aya kadar getirdik bu saatten sonra kurtarırlar kendilerini bi şekilde 😄
Ayy ben emzirirken aldım kiloyu. Bi ara diyete başlamam lazım 🥺

Ana kız maşallah size bende 8 kg aldım tabiki suan 54 um :) yiyorumda ama alerjiden dolayı süt ve yumurta yiyemiyorum ondan mı desem ama 6 ay hergun bir öğün bazen 2 kuzu eti yedim. Cikolata vs yiyemedim tabi böyle olunca iştahım çok acikti lohusa iken
Sen zaten zayıfmışsın 54 çok iyi 😂 ben inanılmaz fast food tüketiyorum zaten mutfakla aram iyi değildi çocukla hiç giremez oldum sürekli sipariş vererek yiyorum hamburgerler pizzalar ona rağmen verdiğime şaşırıyorum emzirmenin etkisi heralde

Alerjik bebişte zormuş. Umarım tez zamanda kurtulur alerjilerinden. Herşeyi hapur hupur yesin bebiton 🌸

Ayy bana da. Vakit bulamıyorum hala koyun koyuna yatıp kalktığımız için.

Ayy ben emzirirken aldım kiloyu. Bi ara diyete başlamam lazım 🥺
Bütün gün benim kucakta uyudu bugün gündüzler ne kadar felaketse gece iki katı kötü iyi bayılmıyorum diyorum ya. Doktor el gıda öncesi sakın diyet yapma sen yemezsen ilerde o da yemez demişti artık ek gıdaya da geçtiler diyet yapabilirsin 😁

Bütün gün benim kucakta uyudu bugün gündüzler ne kadar felaketse gece iki katı kötü iyi bayılmıyorum diyorum ya. Doktor el gıda öncesi sakın diyet yapma sen yemezsen ilerde o da yemez demişti artık ek gıdaya da geçtiler diyet yapabilirsin 😁
Bu uykular bizi bitirdi pelin. Bi şunu düzenleyemedik🙁

Ayy sabah bi kalktım bi sürü post yazmışsınız kız çok seviniyorum böyle olunca 😜
P pelinn evet %80 kesiyor benimkinde ama olay çocukla mıncık mıncık oynamamak esas en çok kesen o, geçen gün kardeşimin nişanı vardı güzel giydirdim hadi dedim o gün sabahtan her öğün vereyim kusmasın , güne güzel de başladık ama nişanda kayınvalidem tüm gün kucağında bastır bastır oynayınca her tarafı berbat etti çocuk. Ama mesela ben dışarı cıkıcam avmye gidicem tek öğün sonrası veriyorum çıkmadan cocuk arabada hani dik duruyosa ellenmiyosa kusmuyor.
A adalisena inan unuttum hatırlamıyorum ama bence bu tamamen kadın doğumcunun bok yemesi, daha 6. Ayda bana başlamıştı sezeryan lafı etmeye ve benim hatam onda devam etmek . Cok cok iyi ince eleyip sık dokuyan bi doktor hani cocuk icin devam ettim diyebilirim olan bana oldu🤪
G goknilay ben de artık ev yapımı yogurt mh iyi gelmedi diyerekten activia vercektim valla😜 ama haklısın çorba deniyim bakalım. Çünkü lor peyniri kaynatarak yapıyorum ya onda sıkıntı çıkmadı

Bu uykular bizi bitirdi pelin. Bi şunu düzenleyemedik🙁
Bugün doktora sordum saat başı uyanıyo falan diye bu ay gelişimin çok yoğun olduğu bi aymış hiperaktif gibi davranır o yüzden uykusu da çok az olur dedi gerçi bizimkiler hangi ay uyuyorlar ki😄 uyku işini kime sorsam memeyi kesmedikçe ve 1 yaşına gelmedikçe çözemezsin dediler😔

Ayy sabah bi kalktım bi sürü post yazmışsınız kız çok seviniyorum böyle olunca 😜
P pelinn evet %80 kesiyor benimkinde ama olay çocukla mıncık mıncık oynamamak esas en çok kesen o, geçen gün kardeşimin nişanı vardı güzel giydirdim hadi dedim o gün sabahtan her öğün vereyim kusmasın , güne güzel de başladık ama nişanda kayınvalidem tüm gün kucağında bastır bastır oynayınca her tarafı berbat etti çocuk. Ama mesela ben dışarı cıkıcam avmye gidicem tek öğün sonrası veriyorum çıkmadan cocuk arabada hani dik duruyosa ellenmiyosa kusmuyor.
A adalisena inan unuttum hatırlamıyorum ama bence bu tamamen kadın doğumcunun bok yemesi, daha 6. Ayda bana başlamıştı sezeryan lafı etmeye ve benim hatam onda devam etmek . Cok cok iyi ince eleyip sık dokuyan bi doktor hani cocuk icin devam ettim diyebilirim olan bana oldu🤪
G goknilay ben de artık ev yapımı yogurt mh iyi gelmedi diyerekten activia vercektim valla😜 ama haklısın çorba deniyim bakalım. Çünkü lor peyniri kaynatarak yapıyorum ya onda sıkıntı çıkmadı
Doğru çocuk çok mıncıklanınca acayip kusuyo doktor %80 ek gıdaya geçmediği sürece kusar dedi o da 1 yaşına yakın zamana kadarmış yani☹️

Bu ayda 330 gram almış ama sağlıklı çocuk kilo önemli değil dedi doktor zaten babası da zayıf artık 3 öğüne geç dedi. Peyniri tuzsuz al pekmez zeytin ezmesi yumurta sarısı avokado kahvaltı ver yemeklerine et kıyma kay. Kıyma boğazına takılabilir tel tel oluyo ya et o şekilde verirsen daha iyi olur dedi. Pekmez olarak özü olanları al dedi onlar daha iyiymiş keçiboynuzu özü falan

Ben file marketten organik labne aldım. Sevdi baya da yedi. Tabi en güzeli evde yapmak. Az da olsa tuz vardı içinde
Bende ondan aldım ama maalesef sevmedik bende tahin pekmezle karıştırıp vermeye çalışıyorum, yoğurt da yemiyor mandıra ev yapımı hepsini denedim yok yemiyor en son ona da az pekmez karıştırıp vereceğim sanırım 😌

Og natural markasında organik bebek bisküvileri gördüm keçiboynuzlu bebek bisküvisi toz şeklinde hatta onlardan yedirebilir miyiz acaba
Og natural normal bebe bisküvisini aldım ben seviyor onu muhallebi yapınca içine de koyuyorum yoksa diğer şeylerin tadı tuzu yok 🙈

Og natural normal bebe bisküvisini aldım ben seviyor onu muhallebi yapınca içine de koyuyorum yoksa diğer şeylerin tadı tuzu yok 🙈
Bende muhallebinin içine koyucam eline versem yiyemez sanırım şuan☺️

Doğru çocuk çok mıncıklanınca acayip kusuyo doktor %80 ek gıdaya geçmediği sürece kusar dedi o da 1 yaşına yakın zamana kadarmış yani☹️
Evet bak sen de şimdi 3 öğüne geçince rahat edeceksin (kusma olarak) yoksa her saniye ne yemek yapcam derdi berbat😀

X