Teşekkür ederim çoğu şeyden olduğu gibi zeytinden de tiksindimGeçmiş olsun ben de aynen o şekildeyim prilam içiyorum her gece. Taze zencefil çayı içebilirsin ılık işe yarıyor veya içme suyunun içine dilimleyip atıp içebilirsin. Ben şu 2-3 gündür siyah zeytin çok tüketiyorum ciddi anlamda fayda etti o acı tadı bastırıyor tavsiye ederim onu da.
Evet çok sevinirim cnm atarsanKızlar selamlardoktorum çok titiz olduğu için benim hamileliği diyetisyen ile geçirmemi söyleyip duruyordu insülin değerim şuan iyi ama genetik şeker hastalığı potansiyelim ve şuan yüksek olmayan ama her an tetikte bekleyen şeker problemim de var o nedenle çok kilo almamamı söylemişti. Bende bugün itibariyle hamileliğime diyetisyen kontrolünde devam etmeye başladım. Ne yanlış besleniyormuşum özellikle şeker adına onu da anlamış oldum. Hayatımda hiç diyet yapmadığım için gerilmiştim biraz ama bu aydan sonra zaten kilo vermek zararlıymış sadece korumaya yönelik yapılıyormuş. Hedef kilomuz 9-12 kilo olacak bakalım. Faydalanmak isteyen olursa atabilirim tabi kişiye özel ama kan değerlerim normal öyle belirteyim :)
Ayyyy bende işe yeni başladım biraz para geçmesini bekliyorum elime hemen odasını yaptıracağım ara bir renk olacağı için cinsiyet beklememe gerek yokben dayanamayıp ufak tefek şeyler almaya başladım biledün de nipt testi için kan verdim sonucunu bekliyoruz 10-15 günde çıkıyormuş inş sağlıklı güzel haberler alınca ve cinsiyetimiz de netleşince baya baya alışverişe başlamayı düşünüyorum
Özel ama sürekli gelmeyin diye 16’da bakalım dedi ben gelirim hocam dedim sorun değil
Ne kadar güzel
Artık en çok seni merak ediyorum
Karından canım
Çok geçmiş olsun ya soğuk süt deneseniz aklıma gelenleri söylüyorumMaalesef gurbetteyım kimsem yokherşeyı ben yapmak zorundayım. Mandalına ve yoğurt agzımda acı bir tat bırakıyor agzımdakı acı tat hala gitmedi. Bazen kendımı mide hastası gıbı hissediyorum
Zamlanmadan almaya bir kere başlasam ardı gelir diyorum ama bakalımBen de ne alcagımı belırleyıp indirim takıp edeyım dıyorum sımdılık
Canim şanslı gebelerdensin emin ol belirti olmak zorunda değil keyfini çıkarınKızlar hiç mide bulantım yok bazen sadece tiksiniyorum sabahları ilaç alıyorum su içince bir mide ağrım oluyor basen gece bel ağrısından uyuyamıyorum uyanıyorum yemek biraz fazla yesem şişkinlik oluyor böyle uyku basması oluyor ama mide bulantısı kusma hiç yok 10+1 deyim 16 şunda randevum var tüp bebekle olduğu için için için korkuyorum belirti yok Muş gibi hissediyorum sizler gibi benim gibi belirtisi doğru düzgün olmayan varmi için hiç rahat değil
Bende öyleydim canım sıkma tatlı canını 2 defa kustum onun dışında ara sıra mide bulantısı oldu sadece erken kalktığımda rahatsız hissediyorum karnım daha yeni şişmeye başladı (13+4 teyim)gerginlik oda bazen belim ağrıyor evet korkma belirtisiz geçirmek daha güzelKızlar hiç mide bulantım yok bazen sadece tiksiniyorum sabahları ilaç alıyorum su içince bir mide ağrım oluyor basen gece bel ağrısından uyuyamıyorum uyanıyorum yemek biraz fazla yesem şişkinlik oluyor böyle uyku basması oluyor ama mide bulantısı kusma hiç yok 10+1 deyim 16 şunda randevum var tüp bebekle olduğu için için için korkuyorum belirti yok Muş gibi hissediyorum sizler gibi benim gibi belirtisi doğru düzgün olmayan varmi için hiç rahat değil
Onu en son denediğimde çıkarmıştım neyse en ıyısı vazgeçmekÇok geçmiş olsun ya soğuk süt deneseniz aklıma gelenleri söylüyorum
Ay artık inanmıyorum öyle şeylere vazgeçtim ya çok fazla teori varOnu en son denediğimde çıkarmıştım neyse en ıyısı vazgeçmekacıya alışmak lazım doğurunca geçecek heralde. Hayır anlamadığım kızda olur dıyolar İlk çocugum erkekti sürekli kustum bunda kıza benzıyo dedı Dr yıne kusuyorum hayt Allah anlamadım bu işten
Biz bugün 10+5 i deviriyoruz inşallahKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
@Mavihali @mmervee_ @Karusel @ihlamurunkokusu @strudel @difembahyaa @Eksi_Elma R Ranaz B Beetul12 @kayaaaaaddd @tospalak @Meine Sterne @esragirgin @mimoza2015 @muggle1 @mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @SeymatyEternal_8 @kelebek012 S snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 @Gamgusar @seeymaaa @INKZINKMINK @IADK @tubish_19 @evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 cerenay000 @goknilay @mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii @suraa12 @mnzek @Ashleyyy @fogis @momento @melikee24 @Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki @Minikmucizem9494 @hiranur3419 @Gizem01- @tuver
İnsallah cnm ilk hamilelik gözüm korkuyor kalbi duranları falan duyuyorum hiç belirtide yok gibiCanim şanslı gebelerdensin emin ol belirti olmak zorunda değil keyfini çıkarın
İlk gebelik cnm birde tüp bebekle olunca korkuyor insan istemezBende öyleydim canım sıkma tatlı canını 2 defa kustum onun dışında ara sıra mide bulantısı oldu sadece erken kalktığımda rahatsız hissediyorum karnım daha yeni şişmeye başladı (13+4 teyim)gerginlik oda bazen belim ağrıyor evet korkma belirtisiz geçirmek daha güzelbir sürü şey saydım ama belirtisiz halı bu
Valla ne bileyim doktor öyle deyince şaşırdım bendeBende 80 kiloyum canım bugün tartıldım bebeğin konumu önemli senin kilonla ne alakası var
İnşallah yaşamazsın canım ben de korkuyordum başıma geldi bir oncekinde 12. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim ama rabbimin dediği olur ona siginalim sen sağlıcakla kucağına alasın inşallahİnsallah cnm ilk hamilelik gözüm korkuyor kalbi duranları falan duyuyorum hiç belirtide yok gibi
Anladım teşekkür ederimEvet kiloyla şöyle alakası var özür dileyerekten kırmak istemiyorum sizi ve başkalarını yağ tabakasından dolayı düzgün görüntü elde etmek daha zor oluyor bunun için 16. 17. Haftada bebek yeterince büyüdüğü için rahat görüyorlar
Benim kalp atışı 7+5 canısıKızlar lıstedekı eksıklerınızı yazarsanız tamamlayayımmm
Karından canımLutfen cevapppp
13 haftalık oldu daha önceki haftalarda özellikle 8-9. Haftada çok daha kötüydüm şimdi o zamanlara göre daha iyi olsam da yine mide bulantısı, tiksinme devam ediyor eskisi kadar istifra etmiyorum sadece buna da şükürTeşekkür ederim çoğu şeyden olduğu gibi zeytinden de tiksindimama zencefili deneyeceğim. Sizin kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?