• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa 😔😔😔 insanların zaten hormonlarla boğuşan hamile bir kadına bu şekilde hunharca davranması empati yapamadığının bundan yoksun olduğunun kanıtı diye düşünüyorum insan kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa karşısındakine de öyle davranacak çok üzüldüm senin adına Rabbim iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın canım. Bebeğini kolaylıkla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🤲

Allah’ın izniyle bir şey çıkmayacak canım, her mesleğin manyağı oluyor illa canını sıkma doktorunu da değiştir. Ben de kimyasalımda bir doktora gittim özelde, ne sorsam ukala bir cevap internetten okuyup okuyup doktorculuk oynuyorsunuz falan dedi bana bi şey sordum. Dedim deli midir nedir senle mi uğraşacağım, başka bir doktor buldum dünya tatlısı bir kadın.
Araştırma’da hemen randevu bulamazsan kafana takmamak için başka bir doktora git eminim farklı konuşacaktır🙏
Hepinizi ayrı ayrı etiketledim ama olmadı sanırım, cevap yazan tüm arkadaşlarım, iyi ki varsınız 🙏🏼

Hali Hali Bebişim sayfa başında yer alan cinsiyet anketine sanırım çoğu kadın merakından tıklama yapmış. Aşırı oy veren var. Onu sıfırlayabiliyor musun?

Bir de Dna testi yaptıran 2 kişinin bebiş cinsiyetleri belli olmuş sanırım ama seni etiketlemediler galiba.

Kızlar bir güncellemeniz olunca cinsiyet öğrenme vs. gibi mutlaka Hali Hali arkadaşımızı etiketleyin. Kızın her mesajı okuyarak takip yapması çok zor. Etiketlendiği mesajlara bakması daha hızlı olur zannediyorum ki. Hem tablomuz da güncellenmeye başlar 🥰
Oyle bir sıfırlama secenegi goremıyorum canım az herkesın bellı olsun olmadı modlara öesaj atıp sorayım sıfırlanıyorsa yaparlar belkı😍
Tesekkurler arkadasları bilgilendirmen icin

Kızlar lıstedekı eksıklerınızı yazarsanız tamamlayayımmm❤️😍

Çok şükür yemeden yana sorunum yok yumurta yiyemiyorum görüntüsüne dahi dayanamıyorum ama sürekli bulantı var yani özellikle kahvaltı yapmadan önce ve sonrası... öyle zor geçiyor ki inanın kahvaltı yapmak istemiyorum 😞
Sabahlari benimde yiyesim gelmiyor ama yemesem ölecekmişim gibi😁
Eşimi gorseniz zayif yani kilolu birisi degil yumurtayi çok sever bir oturuma 4 5 tane yer yani kizartmasini diyorum.Ben 2 tanesini bile zor bitiriyorum bana boyle nimetten nasil igrenirsin diyor nasil yiyor diye ben şaşiriyorum ne bicim miden var diye ama erkek tabi onlar bizden biraz daha fazla yemeye ihtiyaclari var.😂

Merhaba arkadaşlar 13+4 oldum ama mide bulantım ve kusmam hiç gecmıyo tiksinme lerim gecmıyo artık normal yemek yemeyi unuttum Prılam kullanıyorum en azından Bı defa kusuyorum onun hayrına İlk çocugumda bu zamanlarda çok azalmıştı ama bunda aynı hızla devam ediyor yardım edin ne yapayım çok yıprandım 😪😪

Kızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.
Canım benim doktorlar her zaman seni kötüye hazırlarlar saglikla doğacak inşallah gönlünü ferah tut rabbim ne derse o olur imkanın varsa doktorunu değiştir.....

Kızlar lıstedekı eksıklerınızı yazarsanız tamamlayayımmm❤️😍
Merhabalar bende sizi takip ediyorum 5 gündür şimdi cesaret edip üye oldum benim 3. Gebeliğim süpriz bir bebek oldu 18 yaşinda oğlum 16 yaşinda kızım var sizlerin heycanını okudukça benim içimdede bir heycan oldu
Yaş 38
Sat 22 Temmuz
Bat 20 ağustos
Kese 5+6
Kalp atışı 8+2
Tahmini gebelik 10+4

Bebislerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ☺️ hayırlı olsun ama çok erken değil mi daha öğrenmek için ben ilk gebeligimde oğlumu 20. Haftada öğrenmiştim hiç gostermemisti kendini ikinci gebeliğim de üç ayrı doktor kız dedi odasını hazırladık adını koyduk bir doğdu erkek üç ayrı doktora da gitmiştim üstelik azıcık bir şüphe bırakın erken kıyafet almayın derim 🥰🥰🥰🥰

Kızlar ense kalınlıgı burun olcumunde karından mı bakılıyor alttan mı acaba

Canım benim doktorlar her zaman seni kötüye hazırlarlar saglikla doğacak inşallah gönlünü ferah tut rabbim ne derse o olur imkanın varsa doktorunu değiştir.....

Zaten kendi doktorum bakmadı bunu, başka doktora yönlendirdi beni, hiç uyumadım dün gece daha öncede kaybımız var o kadar üzüldük ki eşimle ama kendi doktorumu da değiştireceğim zaten ilk defa gitmiştim bu doktora paramla kepaze oldum dün, oğlum olacakmış hem de istiyordum da ama hiç sevinemedim, evimiz de bir hüzün havası oluştu

Zaten kendi doktorum bakmadı bunu, başka doktora yönlendirdi beni, hiç uyumadım dün gece daha öncede kaybımız var o kadar üzüldük ki eşimle ama kendi doktorumu da değiştireceğim zaten ilk defa gitmiştim bu doktora paramla kepaze oldum dün, oğlum olacakmış hem de istiyordum da ama hiç sevinemedim, evimiz de bir hüzün havası oluştu
Stresin bebeğini etkiliyor unutma canım benim de üç kaybim var gebeligime hiç sevinemedik yok sayıyoruz gibi ama gün sonunda her şey olacağına varıyor inan benim son gebeliğim çok saglikliydi doğdu iki ay sonra vefat etti yapacak bir şey yok maalesef rabbim bu minisleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Bana doktor kiloluysan cinsiyet için 16. Haftadan sonra gel dedi ben de 79 kiloyum kiloluyum yani. Sen kaç kilosun canım? Acaba bunun kiloyla alakası var mı görüp görmemekle cinsiyeti
Bende 80 kiloyum canım bugün tartıldım bebeğin konumu önemli senin kilonla ne alakası var

Canım ben daha doktora gitmeden gece gunduz düşünüyorum benım yegenıme de bır suru sey dendı buyudukce bir seyı olmadıgı anlasıldı masallah saglıklı dogdu Allahın izniyle sağlıklıca saglamca bebıslerımızı kucagımıza alırız amin🤲🏻

Eğer devlete gidiyorsanız tahminini söyleyecektir devlet biraz daha geç söylüyor genelde
Özel ama sürekli gelmeyin diye 16’da bakalım dedi ben gelirim hocam dedim sorun değil 😂
Merhabalar bende sizi takip ediyorum 5 gündür şimdi cesaret edip üye oldum benim 3. Gebeliğim süpriz bir bebek oldu 18 yaşinda oğlum 16 yaşinda kızım var sizlerin heycanını okudukça benim içimdede bir heycan oldu
Yaş 38
Sat 22 Temmuz
Bat 20 ağustos
Kese 5+6
Kalp atışı 8+2
Tahmini gebelik 10+4
Ne kadar güzel 😍
Bebislerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ☺️ hayırlı olsun ama çok erken değil mi daha öğrenmek için ben ilk gebeligimde oğlumu 20. Haftada öğrenmiştim hiç gostermemisti kendini ikinci gebeliğim de üç ayrı doktor kız dedi odasını hazırladık adını koyduk bir doğdu erkek üç ayrı doktora da gitmiştim üstelik azıcık bir şüphe bırakın erken kıyafet almayın derim 🥰🥰🥰🥰
Artık en çok seni merak ediyorum 😅
Kızlar ense kalınlıgı burun olcumunde karından mı bakılıyor alttan mı acaba
Karından canım

Back