2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sma testi sağlık ocağında yaptırmıştım saptanamamis sonuç temiz çıkmış.(ücretsiz yapılıyor, hamile olduğum icin hem anne hem baba kani birlikte alınıyor ,aç tok farketmez )Sabahta fetal DNA sonucum geldi sonuçlar temiz düşük risk yazıyor çok şükür .(ben orta paket almış ve ABD seçmiştim -Kore kitide varmış daha uygundu - ABD ye giden kan kitine 440 dolar verdim.izmirde yaptırdım iş yerimden gelip kanımı aldilar 10 günde sonuç aldım . Cinsiyeti doktor biliyormuş .Bana söylemediler bende ısrar etmedim onuda yarın öğreneceğim .Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun ins Bir kızım var zaten bununda Kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı önce sağlık

Benım nıye mıdem hic bulanmıyor sızınkının yuzde 10 u ancadır ınsallah hayırlı bişidir
benim de aynı sizin gibi ve hep içimden bunun iyi bir şey olduğuna inandırmaya çalışıyorum kendimi

Folik asite devammı ediyorsun simdi canım kaçıncı haftadasın bende aynı durumdayım
13. haftama girdim bugün ilk aydan beri kullandığımı bıraktım ben, yeni doktorum multivitamin verdi bana onun içerisinde de folik asit varmış sanırım ordan karşılayacak follik asiti, ama verdiği multivitamin içerisinde balık yağıda varmış asla kullanamıyorum onu hemen kusuyorum, bugün doktora soracağım eski folik asiti kullanabilir miyim diye

Ya bu buyuk parçalar bebek arabası vs her sanıye aşırı zamlanıyor alsam bi turlu almasam bi turlu
Bence sürekli girip takip etmek lazım ya. Özellikle 1-2 ay daha geçince bence yavaş yavaş bazı şeyleri indirimli denk görürsek almak lazım.

Birisi yazmıştı burada e-bbek te aralık ayında indirim oluyormuş büyük sanırım.

Mart grubuna yazmıştım galiba, ben araba ve ana kucağını sanırım çok bekletmeden alacağım pahada büyük kalemler çünkü bir an önce alıp ödemek daha rahat ettirir gibi geliyor bana. Doğuma yakın masraflar azalsın gibi düşündüm ama tecrübesizim belki yanlış düşünmüşümdür. Araba da beğendim zaten, çok uzatmayacağım herhalde bakalım.

Şubat canım o zaman da ocak bindiriminin indirimi olabilir

Şubat canım o zaman da ocak bindiriminin indirimi olabilir

Yılbaşından önce denk getirip almak çok mantıklı. Ben de şu DNA testi sonucuna göre şimdiden bir şeylere bakmaya başlayabilirim belki. Gerçekten her şeyi aynı anda almak zorlayabilir ve yorabilir. İndirim göre burada duyursun kızlar

Canım içinü ferah tut. Benimde bulantım hiç olmadı. Sadece bazı şeyleri yeme isteğim azaldı, kokuları rahatsız eden şeyleri yiyemiyorum. Ve bendede mide yanması şeklinde bi sorun oluştu, bulantı sıfır

Sürekli bi şeyler alma isteği içimde, zor tutuyorum kendimi diyorum biraz daha bekle

Benim de dna testi sonucuma on gün var, onu bekliyorum
Hatırı sayılır indirim görürsem söylerim ama gidip her şeyin en pahalısını beğeniyorum diye hevesim kaçtı, insan gerçekten üzülüyor yani. Çalışsam canımız sağolsun derdim de işsizim, içim acıyor fiyatlara baktıkça. Alamıycam galiba bişiy

Valla biz karı koca çalışıyoruz ama yine de alamam, genelde sitelere girince artan sıralama yapıyorum ben Bu ekonomi ve devirde parayı dikkatli harcamak şart. Bebek anlamayacak bile ne giymiş neye binmiş. Biz kendimizi mutlu etmek için alıyoruz. Bence uygun fiyatlı beğeneceğin bir şeyler çıkar mutlaka

Ay artık inanmıyorum öyle şeylere vazgeçtim ya çok fazla teori var
Evet insan herseyi deneyince
Maşallah aynı haftalardayız hemen hemen benım de 13+5oldu namıssız azalmıyor zencefili deneyeceğim inş daha kötü olmam cinsiyet belli mi sizin

Zammın çok gelebileceği büyük parçalar önceliğiniz olsun biberondu, süt makinesiydi küçük parçalara binli zamlar gelmez birden. Allah yardım etsin bu zamanda çocuğu olana, evlenene

Ay benim eşimde deli gibi rafadan yumurta yer o yerken ben bakamam bile midem almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…