2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmmmm, çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum, o kadar haklısın ki, verene şükürler olsun gerçekten. Allah bunlara sağlık versin

İnşallah canım, çok sağ olun hepiniz ayrı ayrı güzel destekler verdiniz inşallah canım, ben de öyle düşünüyorum cinsiyetini de hissetmiştim zaten sağlıklı olduğunu da düşünüyorum kalbim öyle inanmak istiyor

Kızlar ense kalınlıgı burun olcumunde karından mı bakılıyor alttan mı acaba

Canım benim karından baktı hepsini gördü sonra kalbinde ki sorun için alttan baktı fuzuli baktı göremedi kendi kendine agresifleşti ay buradan hiç göremedim dedi ama karından görüyor hepsi normal çıktı, hepsinin ölçüsünü karından aldı, genelde tüm kontroller karından yapılıyor

Ya bu buyuk parçalar bebek arabası vs her sanıye aşırı zamlanıyor alsam bi turlu almasam bi turlu

Canımm öncelikle çok çok geçmiş olsun şimdi gördüm ben de yazını. Kesinlikle doktorunu değiştirmelisin hem özel muayene olup hem bağırıp çağırıp teste zorlamak nedir aklım almadı. Zaten zor dönemlerden geçiyoruz bir de bu şekilde zorluk çıkarması doktorun kötü bir deneyim olmuş Bana da perinatolojiye gitmelisin diye öneride bulundu kendi doktorum. Eğer için rahat etmeyecekse belki sen de özel olarak o bölüme gidebilirsin danışıp bebeğin organlarını ayrıntılı şekilde görüyorlarmış. Devlet hastanelerinde sıra bulmak gerçekten zor. Ense ölçümü yapıldıysa normalse gerisi de sağlıklı bir şekilde gelir inşallah canım tekrardan çok geçmiş olsun sağ salim gelsin Allah’ın izniyle çok zor insan sürekli düşünüyor biliyorum ama hepsi geçecek sen kalbini ferah tut

Eğer ki yemeğini pisirecek biri varsa başkasi pişirsin kendin pişirmemeye ozen göster bol yoğurt yiyorum mandilana ve havuç aşırı iyi geliyor bana

Ya bu buyuk parçalar bebek arabası vs her sanıye aşırı zamlanıyor alsam bi turlu almasam bi turlu
İnanır mısınız ben elimden geldiğince yılbaşından önce almayı düşünüyorum size tavsiyem dolap uygulamasında sıfır ürünler oluyor hediye gelmiş kullanmamış vs takip edin oradan alın daha uygun olur

Kızlar lıstedekı eksıklerınızı yazarsanız tamamlayayımmm
Ben de yazayım
Sat: 3 temmuz
Kese: 5+3
Kalp atışı: 6+0
Gebelik :13+1 (tahmini)

ben dayanamayıp ufak tefek şeyler almaya başladım bile dün de nipt testi için kan verdim sonucunu bekliyoruz 10-15 günde çıkıyormuş inş sağlıklı güzel haberler alınca ve cinsiyetimiz de netleşince baya baya alışverişe başlamayı düşünüyorum

Ben de yazayım
Sat: 3 temmuz
Kese: 5+3
Kalp atışı: 6+0
Gebelik :13+1 (tahmini)
Gebelık yazdıgınız kısım ne oluyor kız herkes bunu yazıyor ben anlamadım ne

Ben de ne alcagımı belırleyıp indirim takıp edeyım dıyorum sımdılık

Eğer ki yemeğini pisirecek biri varsa başkasi pişirsin kendin pişirmemeye ozen göster bol yoğurt yiyorum mandilana ve havuç aşırı iyi geliyor bana
Maalesef gurbetteyım kimsem yok herşeyı ben yapmak zorundayım. Mandalına ve yoğurt agzımda acı bir tat bırakıyor agzımdakı acı tat hala gitmedi. Bazen kendımı mide hastası gıbı hissediyorum

Benım nıye mıdem hic bulanmıyor sızınkının yuzde 10 u ancadır ınsallah hayırlı bişidir

Maalesef gurbetteyım kimsem yok herşeyı ben yapmak zorundayım. Mandalına ve yoğurt agzımda acı bir tat bırakıyor agzımdakı acı tat hala gitmedi. Bazen kendımı mide hastası gıbı hissediyorum
Geçmiş olsun ben de aynen o şekildeyim prilam içiyorum her gece. Taze zencefil çayı içebilirsin ılık işe yarıyor veya içme suyunun içine dilimleyip atıp içebilirsin. Ben şu 2-3 gündür siyah zeytin çok tüketiyorum ciddi anlamda fayda etti o acı tadı bastırıyor tavsiye ederim onu da.

Haa su anki hafta vallahi bu bebek tüm zekamı emdi gerizekalılıkta bir dunya markası oldum beyin error diye gezıyorum işteyken o derece
Ahhahahahaha gerçekten ben de o kadar unutkanlaştım ki buzdolabını bazen açıp boş boş bakıyorum ben ne alacaktım diye

Belki o bölüme sevk eder, kendin de alamıyorsun ki o bölümden doktorun yönlendirme yapması gerekiyor inşallah yapar, içimde rahatlar, devlete yine güvenirim diye düşünüyorum, inşallah canım ben de öyle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…