2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinizi ayrı ayrı etiketledim ama olmadı sanırım, cevap yazan tüm arkadaşlarım, iyi ki varsınız

Oyle bir sıfırlama secenegi goremıyorum canım az herkesın bellı olsun olmadı modlara öesaj atıp sorayım sıfırlanıyorsa yaparlar belkı
Tesekkurler arkadasları bilgilendirmen icin

Kızlar lıstedekı eksıklerınızı yazarsanız tamamlayayımmm

Sabahlari benimde yiyesim gelmiyor ama yemesem ölecekmişim gibi
Eşimi gorseniz zayif yani kilolu birisi degil yumurtayi çok sever bir oturuma 4 5 tane yer yani kizartmasini diyorum.Ben 2 tanesini bile zor bitiriyorum bana boyle nimetten nasil igrenirsin diyor nasil yiyor diye ben şaşiriyorum ne bicim miden var diye ama erkek tabi onlar bizden biraz daha fazla yemeye ihtiyaclari var.

Merhaba arkadaşlar 13+4 oldum ama mide bulantım ve kusmam hiç gecmıyo tiksinme lerim gecmıyo artık normal yemek yemeyi unuttum Prılam kullanıyorum en azından Bı defa kusuyorum onun hayrına İlk çocugumda bu zamanlarda çok azalmıştı ama bunda aynı hızla devam ediyor yardım edin ne yapayım çok yıprandım

Canım benim doktorlar her zaman seni kötüye hazırlarlar saglikla doğacak inşallah gönlünü ferah tut rabbim ne derse o olur imkanın varsa doktorunu değiştir.....

Kızlar lıstedekı eksıklerınızı yazarsanız tamamlayayımmm
Merhabalar bende sizi takip ediyorum 5 gündür şimdi cesaret edip üye oldum benim 3. Gebeliğim süpriz bir bebek oldu 18 yaşinda oğlum 16 yaşinda kızım var sizlerin heycanını okudukça benim içimdede bir heycan oldu
Yaş 38
Sat 22 Temmuz
Bat 20 ağustos
Kese 5+6
Kalp atışı 8+2
Tahmini gebelik 10+4

Bebislerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ama çok erken değil mi daha öğrenmek için ben ilk gebeligimde oğlumu 20. Haftada öğrenmiştim hiç gostermemisti kendini ikinci gebeliğim de üç ayrı doktor kız dedi odasını hazırladık adını koyduk bir doğdu erkek üç ayrı doktora da gitmiştim üstelik azıcık bir şüphe bırakın erken kıyafet almayın derim

Kızlar ense kalınlıgı burun olcumunde karından mı bakılıyor alttan mı acaba

Canım benim doktorlar her zaman seni kötüye hazırlarlar saglikla doğacak inşallah gönlünü ferah tut rabbim ne derse o olur imkanın varsa doktorunu değiştir.....

Zaten kendi doktorum bakmadı bunu, başka doktora yönlendirdi beni, hiç uyumadım dün gece daha öncede kaybımız var o kadar üzüldük ki eşimle ama kendi doktorumu da değiştireceğim zaten ilk defa gitmiştim bu doktora paramla kepaze oldum dün, oğlum olacakmış hem de istiyordum da ama hiç sevinemedim, evimiz de bir hüzün havası oluştu

Stresin bebeğini etkiliyor unutma canım benim de üç kaybim var gebeligime hiç sevinemedik yok sayıyoruz gibi ama gün sonunda her şey olacağına varıyor inan benim son gebeliğim çok saglikliydi doğdu iki ay sonra vefat etti yapacak bir şey yok maalesef rabbim bu minisleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bana doktor kiloluysan cinsiyet için 16. Haftadan sonra gel dedi ben de 79 kiloyum kiloluyum yani. Sen kaç kilosun canım? Acaba bunun kiloyla alakası var mı görüp görmemekle cinsiyeti
Bende 80 kiloyum canım bugün tartıldım bebeğin konumu önemli senin kilonla ne alakası var

Canım ben daha doktora gitmeden gece gunduz düşünüyorum benım yegenıme de bır suru sey dendı buyudukce bir seyı olmadıgı anlasıldı masallah saglıklı dogdu Allahın izniyle sağlıklıca saglamca bebıslerımızı kucagımıza alırız amin

Eğer devlete gidiyorsanız tahminini söyleyecektir devlet biraz daha geç söylüyor genelde
Özel ama sürekli gelmeyin diye 16’da bakalım dedi ben gelirim hocam dedim sorun değil
Ne kadar güzel
Artık en çok seni merak ediyorum
Kızlar ense kalınlıgı burun olcumunde karından mı bakılıyor alttan mı acaba
Karından canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…