2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu haftada kesin sonuç söylemesi çok saçma geldi bana ense kalınlığı buruna bakılır ama kalple ilgili biseyi bu haftada nasıl kesin söylüyor herşey yolundadır Allah'ın izniyle içini ferah tut eğer kafana takildiysa imkanın varsa özel bir doktora görün

Canım bastan ılk sayfadakı bılgılere gore her seyı tam yazarsan eklerım
Kalp atısı duyma haftan kese görme haftan yaş son adet tarıhı
Hepsini bi anda bir kere deyazar mısın tek tek bulamam
Şuan yaptım kese ve kalp atışı aynı günde olmuştu

Hanımlar merhaba tekrardan biz bugün doktor kontrolümüze gittik. Bu doktor farklı bir doktordu 12 değil 13. Haftamda olduğumu söyledi ikili test yaptırmak istediğimi de söyledim. Ultrasonda ense kalınlığını 1.72 mm olarak ölçtü fakat burun kemiğinin ölçüsünü göremediğini söyledi bu yüzden perinatolojiye yönlendirdi. Farklı özel bir kliğine (özel hastaneye gitmiştim normal kadın doğuma) Fakat kafam karıştı 1.72 mm riskli değil bildiğim kadarı ile burun herşeyi değiştirebilir diyor. Önerdiği özel kliniği aradım detaylı ultrason yapılacağını söylüyor. Zaten ilerleyen haftalarda yine yapılıyor diye biliyorum. Sizce gerek var mı? Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

Folik asite devammı ediyorsun simdi canım kaçıncı haftadasın bende aynı durumdayım

Bana doktor kiloluysan cinsiyet için 16. Haftadan sonra gel dedi ben de 79 kiloyum kiloluyum yani. Sen kaç kilosun canım? Acaba bunun kiloyla alakası var mı görüp görmemekle cinsiyeti
Evet kiloyla şöyle alakası var özür dileyerekten kırmak istemiyorum sizi ve başkalarını yağ tabakasından dolayı düzgün görüntü elde etmek daha zor oluyor bunun için 16. 17. Haftada bebek yeterince büyüdüğü için rahat görüyorlar

1 hafta sonra gidersen büyük ihtimalle öğrenirsin canım 13’ten itibaren genel olarak belli oluyor ama bazı bebekler 16’ya kadar da belli etmeyebilir tabii. Ben 14’te gideceğim
Eğer devlete gidiyorsanız tahminini söyleyecektir devlet biraz daha geç söylüyor genelde

Kızlarrr, hepinize teşekkür ederim, çok kötü bir gün geçirdim, çok şükür, inançlı biriyim ben, bebeğime sarılacağım, kim ne derse desin, Allah hayırlısını nasip etsin, güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirelim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…