- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Kaçsın suan tam
14+1 canimKaçsın suan tam
Ben kaçta gitsem acaba 11+6 da kız olabilir belki dedi 16/17 haftamdamı gitsem ki şuan 13+214+1 canim
Yaa tutmadıErkekmişş anası gibi inat o yüzden
Canım bu haftada kesin sonuç söylemesi çok saçma geldi bana ense kalınlığı buruna bakılır ama kalple ilgili biseyi bu haftada nasıl kesin söylüyor herşey yolundadır Allah'ın izniyle içini ferah tut eğer kafana takildiysa imkanın varsa özel bir doktora görünKızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.
Canım bastan ılk sayfadakı bılgılere gore her seyı tam yazarsan eklerım
Kalp atısı duyma haftan kese görme haftan yaş son adet tarıhı
Hepsini bi anda bir kere deyazar mısın tek tek bulamam
Şuan yaptım kese ve kalp atışı aynı günde olmuştuCanım bastan ılk sayfadakı bılgılere gore her seyı tam yazarsan eklerım
Kalp atısı duyma haftan kese görme haftan yaş son adet tarıhı
Hepsini bi anda bir kere deyazar mısın tek tek bulamam
ArkadaşlarBen kaçta gitsem acaba 11+6 da kız olabilir belki dedi 16/17 haftamdamı gitsem ki şuan 13+2
Sağol canım bakalım ne olacak :)Erkek
Kız
Kızlar maşallah ikinizin bebişine de
Bende hiç anlamam bu cinsiyetten. Ama tahminlerimi altlarına yazdım görsellerin
Folik asite devammı ediyorsun simdi canım kaçıncı haftadasın bende aynı durumdayımbenim ilk doktorum 11+6 da folik asiti bıraktırdı kan demir ilacına başlattı , ama beni mahvetti o ilaç baş dönmesi halsizlik daha çok mide bulantısı sonra doktorumu değiştirdim ben kan ve demir ilacı 16. haftada başlanır sen kullanma şimdi çok mideni bulandırır dedi . valla hepsi ayrı bir şey diyo anlamadım ben bu işten ama bıraktım ilacı dayanamadım
Bana doktor kiloluysan cinsiyet için 16. Haftadan sonra gel dedi ben de 79 kiloyum kiloluyum yani. Sen kaç kilosun canım? Acaba bunun kiloyla alakası var mı görüp görmemekle cinsiyeti14+1 canim
1 hafta sonra gidersen büyük ihtimalle öğrenirsin canım 13’ten itibaren genel olarak belli oluyor ama bazı bebekler 16’ya kadar da belli etmeyebilir tabii. Ben 14’te gideceğimArkadaşlar
Merhaba öncelikle gözünüz aydın bende şuan 13+4 teyim 16. Haftamda gideceğim net şekilde söylesin tahmin falan vermesin diyeArkadaşlar
Evet kiloyla şöyle alakası var özür dileyerekten kırmak istemiyorum sizi ve başkalarını yağ tabakasından dolayı düzgün görüntü elde etmek daha zor oluyor bunun için 16. 17. Haftada bebek yeterince büyüdüğü için rahat görüyorlarBana doktor kiloluysan cinsiyet için 16. Haftadan sonra gel dedi ben de 79 kiloyum kiloluyum yani. Sen kaç kilosun canım? Acaba bunun kiloyla alakası var mı görüp görmemekle cinsiyeti
Eğer devlete gidiyorsanız tahminini söyleyecektir devlet biraz daha geç söylüyor genelde1 hafta sonra gidersen büyük ihtimalle öğrenirsin canım 13’ten itibaren genel olarak belli oluyor ama bazı bebekler 16’ya kadar da belli etmeyebilir tabii. Ben 14’te gideceğim
Canım öncelikle doktorunu acilen değiştir. Bir daha o doktora gitme. Para veriyoruz ve üstüne bu şekilde bir uslubu hak etmiyoruz.
İKinci olarak da benim tüm arkadaşlarıma aynı şeyi söylediler, emin olamayız araştırma hastanesine git dediler ve çok şükür ileriki haftalarda hiç bir sıkıntıları çıkmadı. Önlem amaçlı kesinlikle git ama kendini üzme, bebek gelişimi esnasında resmen Her 10 kadından 8 ine bunu söylüyoalr. İnşallah kötü bir şey çıkmayacak, dediğin gibi anneler hisseder. Allahın izniyle sağlıkla gelişecek ve gelecek dünyaya.
Cinsiyeti de bu şekilde öğrenip kursağında kalmasına üzüldüm. Önemli olan hep sağlığı dedik zaten. Ama tebrik ederim
Canım bu haftada kesin sonuç söylemesi çok saçma geldi bana ense kalınlığı buruna bakılır ama kalple ilgili biseyi bu haftada nasıl kesin söylüyor herşey yolundadır Allah'ın izniyle içini ferah tut eğer kafana takildiysa imkanın varsa özel bir doktora görün
Bende 16 da gideyim madem 3 hafta sonraMerhaba öncelikle gözünüz aydın bende şuan 13+4 teyim 16. Haftamda gideceğim net şekilde söylesin tahmin falan vermesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?