2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm İNŞALLAH sağlıkla ilerler bebişin benim duyduklarım ceviz avokado muz kaşar peyniri pekmez tahin kırmızı et balık bol suuu meyve kuruyemiş Sebzeli bol C vitaminii ŞİFAA olsun İçini ferah tut senin 2. Anneliğin tecrübelisin 36 hafta artık tehlikeli haftalar geride kaldı ALLAH ın izniyle içini ferah tut İNŞALLAH tüm hamişlerde sende bende sağlıkla ilerleriz cümleten

canım hıc takılma. benım de gecen ay gıttıgımde 10-12 gunluk gerılık vardı . 2 hafta sonra gıttıgımde haftasından ileride cıktı. kan akısı ve suyunda sıkıntı yoksa takılma hıc. ben o kontrol sonrası hergun süt ve muz tukettım. ceviz avokado, yumurta ve özellıkle et tükettım.

Kan sulandırıcı iğnee ve ecopirin yadaa aspirin kullanıyormuydun canımm ŞİFAA niyetine

Canım hiiç tedirgin olma şuan nst deyim ben de 37+1 im kilosu 2700 doktor bu haftalarda artık öyle şeylerin önemi yok çok şanslısın bu haftalara sağlıkla geldin falan diyor. 1-2 haftadır kendimi yedim neden zayıf diye hatta doktor çok güzel sakinleştirdi sen de sakin ol sakın üzme kendini de bebişini de

E esragirgin doktor akıntılara normal dedii, ama yine de idrar kültürü ve kan vereceğim her zamanki gibi , sonuçtan haberdar ederim
Banada normal dedii arkadaşım hatta bidaha idrar kan yaptırma artık dedii lökosit çıkması normal progestan östrojen arttıkça dedii akıntıda artar dedii teşekkür ederim İNŞALLAH temiz çıkar seninde elimde monurol var bir adett içmeye korkuyorum Son haftalar artık ALLAH Nasip ederse Tüm bebişler ALLAH a emanet

Aynen öylee ay doktor diyor sezeryan ile al dersen ayın 15 inde alayım hemen ben nasıl buna karar vereyim , ben de dedim ben bir şey diyemem bebiş nasıl isterse öyle gelsin , bu bizim insiyatifimizde mi şaşkınım

Aynen öylee ay doktor diyor sezeryan ile al dersen ayın 15 inde alayım hemen ben nasıl buna karar vereyim , ben de dedim ben bir şey diyemem bebiş nasıl isterse öyle gelsin , bu bizim insiyatifimizde mi şaşkınım
Benim doktorda keşke öylee deseydi arkadaşım normali düşünn deneyelim dedii tedaviyle benim bidee ben 2 dirr hayır dediim bozuldu en son 37+0 da ecopirin kan sulandırıcı hapıı bırakıcam Bayramdan sonra ki hafta da Nasip olursa bebiş sağlıkla dayanırsa sezeryan olucak bakalım ALLAH ın izniyle

İnşallah açılmaz sen yiyebildiğin kadar ye belki de onunla alakalı değildir bebeğin yapısıyla alakalıdır. Sen elinden geleni yap gerisi sağlıklı olsun yeter

nst nasıl cıktı canım ?

Amin canım Allah razı olsun bunlara ağırlık vereyim şu önümüzdeki günler bakalım ne olacak inşallah kapanır fark.evet iki kızım var tecrubeliyim fakat her gebelik farklı bir heyecan .sağlıkla kavuşalım inşallah vakitlice hepimiz mübarek ayın hürmetine

Bulantı ve kusmalardan midem hiç bişey almıyor suyu bile . Muz kivi onlarda mide yanması yapiyo diye bırakmıştım ama şimdi panikledim tüketmeye çalışcam bakalım elimden geldiğince. Perinatolog baktı kan akışları iyi dedi bizim cografyamizda 10 günlük gerileme normal dedi. Bakalım sağlıkla kavuşsak bi.

Çok teşekkür ederim güzel yorumlariniz için kızlar.iyi ki var bu grup kesinlikle kilosuna takılmıyorum ben. 3 kilo civarı gayet iyi benim açımdan , normal dogum beklediğim için .fakat neden gerilik oluştu ve ya fark daha da açılırsa diye endişe ettim. Rabbimin izniyle sıkıntısız bir şekilde kavuşalım ınsallah evlatlarımıza

Anne karninda bebeğe en çok kilo aldiran muz ve kasar peyniri diye biliyorum ben.

Ama sanırım artık gerilik vs diye bakmıyor, minyon bebek diyor, senin doktor nasıl bir yorum yaptı

Benim kızlarımda tedavi ile oldu ve herhangi bir sağlık problemimiz olmadığı için normal dogum yaptım. Her doktor normali düşün demez. Sizin de yoksa saglik probleminiz bence de normal düşün canım yine de hakkinizda en hayırlısı neyse o olsun

Ben de kafa olarak o düşüncedeyim. Şimdiki doktorlar sanki kolaya kaçıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…