2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kafa olarak o düşüncedeyim. Şimdiki doktorlar sanki kolaya kaçıyor biraz.
Evet arkadaşımız bence şanslı öyle bi doktora denk geldiği için. Sezeryan sonuç olarak bi ameliyat ve ben daha önce 2 kere farklı konulardan ameliyat olduğum için cekiniyorum ve hep normal istiyorum ama Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşayacağız hayırlısı oksun hakkimizda

Evet arkadaşımız bence şanslı öyle bi doktora denk geldiği için. Sezeryan sonuç olarak bi ameliyat ve ben daha önce 2 kere farklı konulardan ameliyat olduğum için cekiniyorum ve hep normal istiyorum ama Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşayacağız hayırlısı oksun hakkimizda
Bence de🙏🏻🙏🏻❤️

Benim kızlarımda tedavi ile oldu ve herhangi bir sağlık problemimiz olmadığı için normal dogum yaptım. Her doktor normali düşün demez. Sizin de yoksa saglik probleminiz bence de normal düşün canım yine de hakkinizda en hayırlısı neyse o olsun
Aminn canımm ben normalden biraz çekiniyorum ve beklemek yorarmı diorum takıyorum çünkü bekledikçe ekopirini de bırakıcam o bilee tedirgin ediyor düşün iğneye doğuma Nasip olursa bir gün kalaa bırakıcam mesela Nasipse bidee bayramdan öncede kontrol var bakalım iyi haberler alalım cümleten tüm hamişlerin hakkında hayırlı afiyetli olann olsun arkadaşım Çok Aminn🙏🤲🐬

Amin canım Allah razı olsun bunlara ağırlık vereyim şu önümüzdeki günler bakalım ne olacak inşallah kapanır fark.evet iki kızım var tecrubeliyim fakat her gebelik farklı bir heyecan .sağlıkla kavuşalım inşallah vakitlice hepimiz mübarek ayın hürmetine
Aminn İNŞALLAH canımm Sen bi bunlara ağırlık ver ve bol su içipp sol yanına yat canımm cümleten sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlere Çok Aminn🙏🤲🐬

Sadece aspirin kullanıyodum canım bıraktım onu 32 de. Ama perinatolog baktı bugün kan akışlarına sıkıntı yok dedi.
Hamdolsun amann olmasında arkadaşım o halde sen yiyeceklere önemm verceksin bol su sol yan yatmak arada dinlenmeye çalışmak İNŞALLAH kiloosu artar önemli olann sağlığı tüm bebişler sağlıkla ilerlesin Çok Aminn🙏🤲🐬

Aminn canımm ben normalden biraz çekiniyorum ve beklemek yorarmı diorum takıyorum çünkü bekledikçe ekopirini de bırakıcam o bilee tedirgin ediyor düşün iğneye doğuma Nasip olursa bir gün kalaa bırakıcam mesela Nasipse bidee bayramdan öncede kontrol var bakalım iyi haberler alalım cümleten tüm hamişlerin hakkında hayırlı afiyetli olann olsun arkadaşım Çok Aminn🙏🤲🐬
Bende iğneyi doğuma kadar kullanmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. Amin canım güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah

Bende iğneyi doğuma kadar kullanmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. Amin canım güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah
Aminn İNŞALLAH canım ecopirini erken kesiyor doktorlar sanırım tedbir amaçlı diee düşünüyorum artık sağlıkla sıhhatle ilerleyip kucaklarıımıza alalım bebişleri Cümleten Çok Aminn🙏🤲🐬

Ben de oksaparı bir gün önce bırakacağım, siz hala karından mı oluyorsunuz, doktor bana bugün bacaktan yapmaya geçin drdi karnım gerilince

Ben de oksaparı bir gün önce bırakacağım, siz hala karından mı oluyorsunuz, doktor bana bugün bacaktan yapmaya geçin drdi karnım gerilince
Evett canım ben karından devam ediyorum paZartesi sorarım tekrar ama bizimki göbekten öneriyor bildiğim kadarıyla amaaa benimde karnım bayaa gerildi aşırı büyük değil ama gergin ben göbekten devam ediyorum canım pekii kan sulandırıcı hap kullanmışmıydın canımm🙏🤲🐬

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍 🙏
@xDerinMavixÇanakkale3422 HaziranE💙Muhammet37+411 Mart 🧿
@tospalakManisa2826 HaziranK💓Gökçen35+41 Mart 🧿
@Denizasafhayalim2826 HaziranE💙
@asasasad2326 Haziran
@mihra7826 HaziranK💓Feyza
@Beetul12Ankara3028 HaziranK💓
@snkkArtvin / Samsun2630 HaziranK💓Mihranur2 Nisan🧿
@fogisBursa2830 HaziranE💙36+418 Mart🧿
@BethLegendsAzerbaycan2530 HaziranE💙Emil
@asosyalsczİstanbul3330 HaziranK💓İpek37+621 Mart🧿
@mimoza2015İzmir411 TemmuzE💙Rüzgar36+312 Mart🧿
@Gizem01-331 Temmuz
@SnglgrsnGiresun251 TemmuzK💓Umay Ece
@itsmylife_İstanbul271 TemmuzK💓Gökçe
papatyagibiii papatyagibiii 1 TemmuzK💓
@Minikmucizem9494292 TemmuzK💓Amine Eylül32+415 Şubat 🧿
@difembahyaa283 TemmuzE💙34+41 Mart 🧿
@Slmnrmz3 TemmuzE💙27 Mart 🧿
@Merayyy304 Temmuz
@Tugcee1524294 Temmuz
@ozgbebek284 TemmuzE💙
@Pumpkin04İstanbul355 TemmuzK💓Lal26 Mart 🧿
@greatcookİzmir275 TemmuzE💙Atilla
@RanazGaziantep305 TemmuzK💓Gökçe26 Mart🧿
@BLGESUİstanbul265 TemmuzK💓Aymira29 Mart 🧿
@Eksi_Elma346 TemmuzK💓
@dasistmasist256 TemmuzE💙39+26 Nisan Planlı
@Patilianne86376 Temmuz
@mmervee_288 Temmuz
@Meine SterneAlmanya368 TemmuzE💙Levent
@seeymaaaİzmir/Aydın269 TemmuzE💙Ahmed Zeyd
@kaomku9 TemmuzE💙6 Nisan Planlı
@dlkrtssİstanbul2810 TemmuzK💓Asya
Z Zaaraaa Diyarbakır3010 TemmuzE💙Muhammed Musab2 Nisan🧿
@momento3010 Temmuz
@adalisenaİstanbul2811 TemmuzK💗Ada
@Seymaty3012 TemmuzE💙
@goknilayİzmir3113 TemmuzE💙Batuhan8 Nisan Planlı
@ZEYTUBKocaeli4113 TemmuzK💓Azra
Hali Hali 3314 TemmuzE💙Alparslan37+029 Mart🧿
@INKZINKMINK4014 TemmuzE💙
@tubish_19İstanbul3014 TemmuzE💙
@srf982614 Temmuz
@Infinite Soul2714 TemmuzK💓8 Nisan Planlı
@esoessssİstanbul3615 TemmuzE💙Bulut
@IADK3615 TemmuzE💙
@cerenay000Adana3915 TemmuzK💓Mila1 Nisan🧿
@hiranur3419İstanbul2815 TemmuzE💙Eymen
I Ilknurck İstanbul3416 TemmuzK💓
@papatya000002217 Temmuz
@hatice32417 TemmuzK💓
@KaruselAdana2918 TemmuzE💙Berke Han
@culeManisa3518 TemmuzE💙Eymen15 Nisan Planlı
@strudelİstanbul3619 TemmuzE💙Yaman8 Nisan Planlı
@pdrci16Bursa3419 TemmuzK💓
classy classy İzmir3419 TemmuzE💙Doruk
@Eternal_8Karaman2820 TemmuzK💓
C ceyaz89 İstanbul3420 TemmuzE💙Kuzey
@mhndsbayanŞanlıurfa3021 TemmuzE💙Selim Ahlas
@Burcu95932821 TemmuzE💙
@denizz1998İstanbul2521 TemmuzE💙Efehan
@Kapadokyalii3822 Temmuz
E esragirgin Manisa3022 Temmuz
@2kedianasiİstanbul2723 TemmuzK💓Lisa
@Buseesii3223 Temmuz
@lokumm2708İstanbul3123 TemmuzK💓
@kokyanusAnkara3323 TemmuzE💙Göktuğ
@pelinnİstanbul3223 TemmuzE💙Kerem
@hmsbki2725 Temmuz
@gezginimsiBursa2625 TemmuzK💓Gülce
@nestanİstanbul3225 TemmuzK💓
@melikee24Bursa2826 TemmuzK💓Meyra
@lishnaBursa3326 TemmuzE💙
@CookieeBursa2827 TemmuzE💙Göktuğ31+37 Mart 🧿
Bugün planlı sezeryan oluyorum 04.04 olarak.16:30 da yatışım yapılacak genel anestezi.tabloda güncellenirse sevinirim 🥰🥰🥰37+0 bugün umarım küvoz falan gerek kalmaz

Evett canım ben karından devam ediyorum paZartesi sorarım tekrar ama bizimki göbekten öneriyor bildiğim kadarıyla amaaa benimde karnım bayaa gerildi aşırı büyük değil ama gergin ben göbekten devam ediyorum canım pekii kan sulandırıcı hap kullanmışmıydın canımm🙏🤲🐬
Yok sadece iğne ama ilk öğrendiğim haftadan beri devam 😀

Günaydın kızlar 36.hafta kontrolünden geldim az önce. Kilosuna 2400 dedi.Benim için sıkıntı yok çatım biraz basık olduğu için zaten çok kilolu olmasını istemiyorum. Ama 36 ile uyumlu çıkmadı 10 günlük bi gerilik var doktor sorun değil normal dedi doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Benim canımı sıkan neden gerilik meydana geldi durup dururken. Hangi yicekler kilo aldiriyodu bu 10 günlük fark açılırsa diye korkuyorum 🥺
Muz, kabak çekirdeği, kaşar bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum canım. Protein alımına dikkat edersin bir de. Somon da bebek için oldukça faydalı

Yok sadece iğne ama ilk öğrendiğim haftadan beri devam 😀
Anladım canım benimde tedaviyle olduu ilk öğrendiğinden berii iğnee ve dahaa öncesinden ecopirin başlamıştık şimdi ecopirini bırakıcam insan tedirgin oluyor ama iğnee dahaa etkili onuda doğuma kadar yadaa bir gün kalaya kadar Naasipse idare ederr ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬

Kızlar merhaba doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏 🧿 bende 2 nisanda doğum yaptım dünde taburcu olup eve geldik çok şükür çok zor ama anlatılamayacak kadar güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına 🥰 tek sıkıntımız şu an hala sütün oluşmamış olması ve göğüs uçlarım yara olmaya başladı bu konuda doğum yapanlar neler yaptı önerileriniz varsa sevinirim özellikle sezeryan olanlar süt için neler yaptınız

Bizimki de cikarmak için gün vermedi ama antibiyotik tedavisinin 10 gün sürdüğünü soyledi. Bebeğin durumuna göre dedi. Antibiyotik alıyorsa baska bir durum olmasa bile onu bitirmeyi bekler canim. Sağlıklı olsunlar da günler zor da olsa geçiyor 🤲
Aynen ınsallah gecer guzelce saglıklıca sızın tam 10 gun mu kaldı

İdrar sonucu çıkmış bu mikroskobi yazan yeri asla anlamadım eritrosit ne ola ki 🙉
IMG_9156.jpeg

Kızlar merhaba doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏 🧿 bende 2 nisanda doğum yaptım dünde taburcu olup eve geldik çok şükür çok zor ama anlatılamayacak kadar güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına 🥰 tek sıkıntımız şu an hala sütün oluşmamış olması ve göğüs uçlarım yara olmaya başladı bu konuda doğum yapanlar neler yaptı önerileriniz varsa sevinirim özellikle sezeryan olanlar süt için neler yaptınız
ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH sağlıkla canımm🙏🤲🐬Benim duyduklarım hurma sütlü tatlı hoşaf tahin helvası suuu suluu gıdalar İNŞALLAH Şifaa olsunn🙏🤲🐬

X