- 17 Ağustos 2023
- 7.171
- 19.175
Niye şimdi arayıp konuşmuyorsun belki ilac söyler kullanırsın yarina geçerAyyy bayılacağım inşallah sorun olmaz söyleyim yarın doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye şimdi arayıp konuşmuyorsun belki ilac söyler kullanırsın yarina geçerAyyy bayılacağım inşallah sorun olmaz söyleyim yarın doktora
Bildigim kadariyla eger akcigerleri ve bagirsaklari gelisimini tamamladiysa kiloya takilmiyorlar canim. Onlar gelismemisse haftasinin ilerlemesini bekliyorlar.Kilo dusuk enfeksıyon var erken dogum degıl
Kılo artmaya enfeksıyon dusmeye baslamıs saglıklı olsunda beklerım bakalım nolcak
Tanidigim gebelik sekeri olan herkes sezeryan oldu ama doktor tabi ki daha iyisini bilir. Bebek ters mi duruyor yoksa sadece yukarida mi?Kanala girmemesi dışında normal doğum için engel yok
Enfeksiyonumuz yoktu erken doğum sebebiyle yattı yoğun bakımdaAy masallah cok sevındım darısı basıma canım
Ne olunca cıkarıyorlar enfeksıyonu vardı o mu gectı sarılık vardı o mu gectı sızdekı olan sey neydıde cıktı canım
Biz ne zaman cıkcak bılmıyoruz merak ettım
Anlladım canım gelmıs gecmısler olsunEnfeksiyonumuz yoktu erken doğum sebebiyle yattı yoğun bakımda
Bildigim kadariyla eger akcigerleri ve bagirsaklari gelisimini tamamladiysa kiloya takilmiyorlar canim. Onlar gelismemisse haftasinin ilerlemesini bekliyorlar.
Bizimki kuvozdeyken ordakilerle konusma firsatimiz oldu. Erken dogum olanlari bekletiyorlardi haftalari tamamlansin diye. Birininkinin bagirsaklari gelisimini tamamlamamis 28.haftada dogmus ona lavman yapiliyordu. 6 hafta oldu demişti.
Benim en korktugum yine kuvoze dusmekti ilk oglum da 5 gun kaldi. Yine de bin şükür gecivi şeyler bunlar.
Enfeksiyon için antibiyotik veriliyordur. 7 ila 10 gun sürüyor tedavi. En gec 10.gun kavusursunuz.
Sizin hastanede uygulanıyor mu bilmem ama anne oteli denen bir olay var. Çıkmaya yakın anneyi oraya aliyorlar emzirmeye giriyorsun 3 saatte bir. Hatta bizi sonra da anne bebek uyum odasina aldilar bebegi de yanimiza verdiler
Baş aşağı duruyor sadece kafası yukarıdaTanidigim gebelik sekeri olan herkes sezeryan oldu ama doktor tabi ki daha iyisini bilir. Bebek ters mi duruyor yoksa sadece yukarida mi?
İnşallah en kısa sürede kucağınıza saglıkla alırsınız bebeğiniziArkadaşlar dün sabah 9 da normal dogum yaptım bugun tam taburcu olacakken kan gazına bakmak istediler ve sevk verdiler crp degeri 90 çıktı sepsiz dediler suan yogun bakımda öncelikle allah rızası için dua istiyorum sizden ve çevrenizde bunu yaşamıs olan varmı şuan çok çaresizim
Neden crp yüksek cıkmıs canım acıklama yapmadılar mı?Amin inşallah Rabbim o günü gösterir
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla bebeginizle birlikte evinize gidersiniz.Arkadaşlar dün sabah 9 da normal dogum yaptım bugun tam taburcu olacakken kan gazına bakmak istediler ve sevk verdiler crp degeri 90 çıktı sepsiz dediler suan yogun bakımda öncelikle allah rızası için dua istiyorum sizden ve çevrenizde bunu yaşamıs olan varmı şuan çok çaresizim
Bizimki de cikarmak için gün vermedi ama antibiyotik tedavisinin 10 gün sürdüğünü soyledi. Bebeğin durumuna göre dedi. Antibiyotik alıyorsa baska bir durum olmasa bile onu bitirmeyi bekler canim. Sağlıklı olsunlar da günler zor da olsa geçiyorInsallah vardır bı sorarım canım doktor 2 3 gunluk ıs degıl dıyıp gun vermedı dıye merak ettım bıraz bakalım hayırlısıyla beklıcez
O zaman umut var kanala girmesi icinBaş aşağı duruyor sadece kafası yukarıda
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim sifa versin insallah.Arkadaşlar dün sabah 9 da normal dogum yaptım bugun tam taburcu olacakken kan gazına bakmak istediler ve sevk verdiler crp degeri 90 çıktı sepsiz dediler suan yogun bakımda öncelikle allah rızası için dua istiyorum sizden ve çevrenizde bunu yaşamıs olan varmı şuan çok çaresizim
Benim öncekinde kafası yukarıdaydı doğum anında, her bir sancıda inecek dediler öyle de oldu .Baş aşağı duruyor sadece kafası yukarıda
Rabbim şifa versin sağlıkla evinize götürmek nasip olsun en kısa süredeArkadaşlar dün sabah 9 da normal dogum yaptım bugun tam taburcu olacakken kan gazına bakmak istediler ve sevk verdiler crp degeri 90 çıktı sepsiz dediler suan yogun bakımda öncelikle allah rızası için dua istiyorum sizden ve çevrenizde bunu yaşamıs olan varmı şuan çok çaresizim
Kaşar peyniri,avokado,ceviz,peynir,yoğurt,kırmızı et,kabak çekirdeği,kefir,çiğ kuruyemişlerGünaydın kızlar 36.hafta kontrolünden geldim az önce. Kilosuna 2400 dedi.Benim için sıkıntı yok çatım biraz basık olduğu için zaten çok kilolu olmasını istemiyorum. Ama 36 ile uyumlu çıkmadı 10 günlük bi gerilik var doktor sorun değil normal dedi doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Benim canımı sıkan neden gerilik meydana geldi durup dururken. Hangi yicekler kilo aldiriyodu bu 10 günlük fark açılırsa diye korkuyorum
Diş ağrısından ve mide bulantisindan doğru düzgün beslenemedim şu son ay. Ne et ne ceviz.bilmiyorum onunla mi alakalı. Bütün kan akımları normal dedi. Benim diğer cocuklarimda 3 kilo civarı doğdu. Ben kiloyu takmıyorum 3kilo gayet idaal ama bu fark açılırsa diye korkuyorum inşallah kapatabilirim bu farkı diğer kontrole kadarKaşar peyniri,avokado,ceviz,peynir,yoğurt,kırmızı et,kabak çekirdeği,kefir,çiğ kuruyemişler
Bunları sürekli tüket canım her bebeğin kilosu gelişimi aynı olmuyor 10 günlük gerilik normal diyolar zaten ama 3 kilo doğarsa da 2800 doğarsada gayet iyi hiçbir sıkıntı olmaz benim arkadaşımın kızı 40.haftada 2800 gram doğdu hiçbir sorun yoktu gayette iyi