Evet arkadaşımız bence şanslı öyle bi doktora denk geldiği için. Sezeryan sonuç olarak bi ameliyat ve ben daha önce 2 kere farklı konulardan ameliyat olduğum için cekiniyorum ve hep normal istiyorum ama Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşayacağız hayırlısı oksun hakkimizdaBen de kafa olarak o düşüncedeyim. Şimdiki doktorlar sanki kolaya kaçıyor biraz.
Bence deEvet arkadaşımız bence şanslı öyle bi doktora denk geldiği için. Sezeryan sonuç olarak bi ameliyat ve ben daha önce 2 kere farklı konulardan ameliyat olduğum için cekiniyorum ve hep normal istiyorum ama Rabbim ne taktir ettiyse onu yaşayacağız hayırlısı oksun hakkimizda
Aminn canımm ben normalden biraz çekiniyorum ve beklemek yorarmı diorum takıyorum çünkü bekledikçe ekopirini de bırakıcam o bilee tedirgin ediyor düşün iğneye doğuma Nasip olursa bir gün kalaa bırakıcam mesela Nasipse bidee bayramdan öncede kontrol var bakalım iyi haberler alalım cümleten tüm hamişlerin hakkında hayırlı afiyetli olann olsun arkadaşım Çok AminnBenim kızlarımda tedavi ile oldu ve herhangi bir sağlık problemimiz olmadığı için normal dogum yaptım. Her doktor normali düşün demez. Sizin de yoksa saglik probleminiz bence de normal düşün canım yine de hakkinizda en hayırlısı neyse o olsun
Aminn İNŞALLAH canımm Sen bi bunlara ağırlık ver ve bol su içipp sol yanına yat canımm cümleten sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlere Çok AminnAmin canım Allah razı olsun bunlara ağırlık vereyim şu önümüzdeki günler bakalım ne olacak inşallah kapanır fark.evet iki kızım var tecrubeliyim fakat her gebelik farklı bir heyecan .sağlıkla kavuşalım inşallah vakitlice hepimiz mübarek ayın hürmetine
Hamdolsun amann olmasında arkadaşım o halde sen yiyeceklere önemm verceksin bol su sol yan yatmak arada dinlenmeye çalışmak İNŞALLAH kiloosu artar önemli olann sağlığı tüm bebişler sağlıkla ilerlesin Çok AminnSadece aspirin kullanıyodum canım bıraktım onu 32 de. Ama perinatolog baktı bugün kan akışlarına sıkıntı yok dedi.
Bende iğneyi doğuma kadar kullanmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. Amin canım güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallahAminn canımm ben normalden biraz çekiniyorum ve beklemek yorarmı diorum takıyorum çünkü bekledikçe ekopirini de bırakıcam o bilee tedirgin ediyor düşün iğneye doğuma Nasip olursa bir gün kalaa bırakıcam mesela Nasipse bidee bayramdan öncede kontrol var bakalım iyi haberler alalım cümleten tüm hamişlerin hakkında hayırlı afiyetli olann olsun arkadaşım Çok Aminn
Aminn İNŞALLAH canım ecopirini erken kesiyor doktorlar sanırım tedbir amaçlı diee düşünüyorum artık sağlıkla sıhhatle ilerleyip kucaklarıımıza alalım bebişleri Cümleten Çok AminnBende iğneyi doğuma kadar kullanmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. Amin canım güzel haberlerimizi yazalım buraya inşallah
Ben de oksaparı bir gün önce bırakacağım, siz hala karından mı oluyorsunuz, doktor bana bugün bacaktan yapmaya geçin drdi karnım gerilinceAminn canımm ben normalden biraz çekiniyorum ve beklemek yorarmı diorum takıyorum çünkü bekledikçe ekopirini de bırakıcam o bilee tedirgin ediyor düşün iğneye doğuma Nasip olursa bir gün kalaa bırakıcam mesela Nasipse bidee bayramdan öncede kontrol var bakalım iyi haberler alalım cümleten tüm hamişlerin hakkında hayırlı afiyetli olann olsun arkadaşım Çok Aminn
Evett canım ben karından devam ediyorum paZartesi sorarım tekrar ama bizimki göbekten öneriyor bildiğim kadarıyla amaaa benimde karnım bayaa gerildi aşırı büyük değil ama gergin ben göbekten devam ediyorum canım pekii kan sulandırıcı hap kullanmışmıydın canımmBen de oksaparı bir gün önce bırakacağım, siz hala karından mı oluyorsunuz, doktor bana bugün bacaktan yapmaya geçin drdi karnım gerilince
Bugün planlı sezeryan oluyorum 04.04 olarak.16:30 da yatışım yapılacak genel anestezi.tabloda güncellenirse sevinirimMerhabalar güzel Nisan anneleri
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
@xDerinMavix Çanakkale 34 22 Haziran E Muhammet 37+4 11 Mart @tospalak Manisa 28 26 Haziran K Gökçen 35+4 1 Mart @Denizasafhayalim 28 26 Haziran E @asasasad 23 26 Haziran @mihra78 26 Haziran K Feyza @Beetul12 Ankara 30 28 Haziran K @snkk Artvin / Samsun 26 30 Haziran K Mihranur 2 Nisan @fogis Bursa 28 30 Haziran E 36+4 18 Mart @BethLegends Azerbaycan 25 30 Haziran E Emil @asosyalscz İstanbul 33 30 Haziran K İpek 37+6 21 Mart @mimoza2015 İzmir 41 1 Temmuz E Rüzgar 36+3 12 Mart @Gizem01- 33 1 Temmuz @Snglgrsn Giresun 25 1 Temmuz K Umay Ece @itsmylife_ İstanbul 27 1 Temmuz K Gökçe papatyagibiii 1 Temmuz K @Minikmucizem9494 29 2 Temmuz K Amine Eylül 32+4 15 Şubat @difembahyaa 28 3 Temmuz E 34+4 1 Mart @Slmnrmz 3 Temmuz E 27 Mart @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz @ozgbebek 28 4 Temmuz E @Pumpkin04 İstanbul 35 5 Temmuz K Lal 26 Mart @greatcook İzmir 27 5 Temmuz E Atilla @Ranaz Gaziantep 30 5 Temmuz K Gökçe 26 Mart @BLGESU İstanbul 26 5 Temmuz K Aymira 29 Mart @Eksi_Elma 34 6 Temmuz K @dasistmasist 25 6 Temmuz E 39+2 6 Nisan Planlı @Patilianne86 37 6 Temmuz @mmervee_ 28 8 Temmuz @Meine Sterne Almanya 36 8 Temmuz E Levent @seeymaaa İzmir/Aydın 26 9 Temmuz E Ahmed Zeyd @kaomku 9 Temmuz E 6 Nisan Planlı @dlkrtss İstanbul 28 10 Temmuz K Asya Z Zaaraaa Diyarbakır 30 10 Temmuz E Muhammed Musab 2 Nisan @momento 30 10 Temmuz @adalisena İstanbul 28 11 Temmuz K Ada @Seymaty 30 12 Temmuz E @goknilay İzmir 31 13 Temmuz E Batuhan 8 Nisan Planlı @ZEYTUB Kocaeli 41 13 Temmuz K Azra Hali 33 14 Temmuz E Alparslan 37+0 29 Mart @INKZINKMINK 40 14 Temmuz E @tubish_19 İstanbul 30 14 Temmuz E @srf98 26 14 Temmuz @Infinite Soul 27 14 Temmuz K 8 Nisan Planlı @esoessss İstanbul 36 15 Temmuz E Bulut @IADK 36 15 Temmuz E @cerenay000 Adana 39 15 Temmuz K Mila 1 Nisan @hiranur3419 İstanbul 28 15 Temmuz E Eymen I Ilknurck İstanbul 34 16 Temmuz K @papatya00000 22 17 Temmuz @hatice3 24 17 Temmuz K @Karusel Adana 29 18 Temmuz E Berke Han @cule Manisa 35 18 Temmuz E Eymen 15 Nisan Planlı @strudel İstanbul 36 19 Temmuz E Yaman 8 Nisan Planlı @pdrci16 Bursa 34 19 Temmuz K classy İzmir 34 19 Temmuz E Doruk @Eternal_8 Karaman 28 20 Temmuz K C ceyaz89 İstanbul 34 20 Temmuz E Kuzey @mhndsbayan Şanlıurfa 30 21 Temmuz E Selim Ahlas @Burcu9593 28 21 Temmuz E @denizz1998 İstanbul 25 21 Temmuz E Efehan @Kapadokyalii 38 22 Temmuz E esragirgin Manisa 30 22 Temmuz @2kedianasi İstanbul 27 23 Temmuz K Lisa @Buseesii 32 23 Temmuz @lokumm2708 İstanbul 31 23 Temmuz K @kokyanus Ankara 33 23 Temmuz E Göktuğ @pelinn İstanbul 32 23 Temmuz E Kerem @hmsbki 27 25 Temmuz @gezginimsi Bursa 26 25 Temmuz K Gülce @nestan İstanbul 32 25 Temmuz K @melikee24 Bursa 28 26 Temmuz K Meyra @lishna Bursa 33 26 Temmuz E @Cookiee Bursa 28 27 Temmuz E Göktuğ 31+3 7 Mart
Yok sadece iğne ama ilk öğrendiğim haftadan beri devamEvett canım ben karından devam ediyorum paZartesi sorarım tekrar ama bizimki göbekten öneriyor bildiğim kadarıyla amaaa benimde karnım bayaa gerildi aşırı büyük değil ama gergin ben göbekten devam ediyorum canım pekii kan sulandırıcı hap kullanmışmıydın canımm
Muz, kabak çekirdeği, kaşar bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum canım. Protein alımına dikkat edersin bir de. Somon da bebek için oldukça faydalıGünaydın kızlar 36.hafta kontrolünden geldim az önce. Kilosuna 2400 dedi.Benim için sıkıntı yok çatım biraz basık olduğu için zaten çok kilolu olmasını istemiyorum. Ama 36 ile uyumlu çıkmadı 10 günlük bi gerilik var doktor sorun değil normal dedi doğuma kadar 3 kilo olur dedi. Benim canımı sıkan neden gerilik meydana geldi durup dururken. Hangi yicekler kilo aldiriyodu bu 10 günlük fark açılırsa diye korkuyorum
Teşekkür ederimMuz, kabak çekirdeği, kaşar bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum canım. Protein alımına dikkat edersin bir de. Somon da bebek için oldukça faydalı
Anladım canım benimde tedaviyle olduu ilk öğrendiğinden berii iğnee ve dahaa öncesinden ecopirin başlamıştık şimdi ecopirini bırakıcam insan tedirgin oluyor ama iğnee dahaa etkili onuda doğuma kadar yadaa bir gün kalaya kadar Naasipse idare ederr ALLAH ın izniyleYok sadece iğne ama ilk öğrendiğim haftadan beri devam
Aynen ınsallah gecer guzelce saglıklıca sızın tam 10 gun mu kaldıBizimki de cikarmak için gün vermedi ama antibiyotik tedavisinin 10 gün sürdüğünü soyledi. Bebeğin durumuna göre dedi. Antibiyotik alıyorsa baska bir durum olmasa bile onu bitirmeyi bekler canim. Sağlıklı olsunlar da günler zor da olsa geçiyor
ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH sağlıkla canımmKızlar merhaba doğum yapan herkese hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallahbende 2 nisanda doğum yaptım dünde taburcu olup eve geldik çok şükür çok zor ama anlatılamayacak kadar güzel bir duygu darısı bekleyenlerin başına tek sıkıntımız şu an hala sütün oluşmamış olması ve göğüs uçlarım yara olmaya başladı bu konuda doğum yapanlar neler yaptı önerileriniz varsa sevinirim özellikle sezeryan olanlar süt için neler yaptınız