2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kaomku , P pelinn çok teşekkür ederim, emzirme döneminde de muhtemelen ilaç kullanmayacağım ağzımın içi felaket oldu, rahatlatır düzelir inşallah

Canlarım bugün tekrar doktorla görüşmeye gittim .. O üzgün kendimi suçlayıcı sorgulayıcı modum biraz olsun düzeldi güzelce sohbet ettik doktorcuğumla.. 6 Nisan sezaryen tarihi belirledik inşallah bir sıkıntı olmazsa öncesinde o gün kavuşuyoruz bebişkomla .. tabloya da yazabiliriz

Kimsenin normal doğum hakkını elinden alamam herkesin hakkı var istemeye denemeye sen denemek istersen , beklemek istersen destek olurum beklerim imkansız değil sezaryen şansımız her an var her zaman var ama çok kolay gözükmüyor dedi , samimiyetine inanıp güveniyorum. Hekimliğini de beğeniyorum. Kendisi de zorunlu sezaryen olmuş bir anneymiş , suan hormonlardan kaynaklı yaşadığım bu duyguları çok iyi anladığını düşünüyorum . Açıkçası vajina ve makat bölgesinde hala baskı inanılmaz sancı var, karnımda arada sertleşmeler oluyor beni kitliyor Nst de pek belli olmasa da ... Bebişimin inmeye çalıştığını düşünüyorum ama inemiyor yavruşum .. hayırlısı böyle demekki şimdi olması gerekiyor hislerimi dinleyeceğim ve cumartesi bayram şekerimi alacagımmmm

Benim bildiğim gebelik sekeri olanlara normal dogum yaptirilmiyor. Doktorunu dinle derim. Dedigi gibi kanalda degilse suni sanci ise yaramaz büyük ihtimalle.

kaomku , P pelinn çok teşekkür ederim, emzirme döneminde de muhtemelen ilaç kullanmayacağım ağzımın içi felaket oldu, rahatlatır düzelir inşallah

Vallahi ben sezeryan dıye mı bılmıyorum antibiyotik kullanıyorum doktorum yazdı ki hastanede de serumla verdıler hep ama dişlerin haala gidik hatta yarın sorup yaptırmayı dusunuyorum artık

Vallahi ben sezeryan dıye mı bılmıyorum antibiyotik kullanıyorum doktorum yazdı ki hastanede de serumla verdıler hep ama dişlerin haala gidik hatta yarın sorup yaptırmayı dusunuyorum artık
Ay ne olacak bu halimiz bilmiyorum yarın belki bana da verecek henüz gelmeye niyeti yok benim bebeğin zoraki getireceğiz

Enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisinin bitmesini bekliyorlar canim. Antibiyotigi eve vermiyorlar.
Onun dışında erken doğumlarda organ gelisimlerinin tamamlanmasi bekleniyor. Sarılık eger sinirin çok üzerinde degilse yine çıkarıyorlar.
Benim bebis çıktığında göz aklari hala sariydi. Sarılık vardı ama çok yüksek degildi. Suan beyaza döndü.

Ay ne olacak bu halimiz bilmiyorum yarın belki bana da verecek henüz gelmeye niyeti yok benim bebeğin zoraki getireceğiz
Gecmıyor agrı kesıcı falan da var sezeryan icin iciyorum ama dişe etki sıfır ıyıce delırdı dıslerım bi sorcam yapılıyorsa yapcam artık kaçıs kalmadı

Kilo dusuk enfeksıyon var erken dogum degıl
Kılo artmaya enfeksıyon dusmeye baslamıs saglıklı olsunda beklerım bakalım nolcak

Kızlar her şey yolunda giderse sezaryenden sonra bebek bizim odamıza mı geliyor yoksa filmlerdeki gibi tüm bebekleri bi odaya mı koyuyorlar. ben ve saçma sorularım. Spinal doğum sonrası bebeği ne zaman görebiliyoruz bu süreçleri yaşamış arkadaşlar merakımı giderebilir mi?

Doktorla konuş istersen bir sorun çıkmasın sonra

Kendine gelince getiriyorlar

Yarın doğurunca kendimde olursam yazayım

Tuzlu su benim kurtarıcım oluyor diş etlerim şiştiğinde geçmiş olsun inşallah düzelir

Canım hayırlı olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Senin dikişlerin vs atılana kadar bebek odasında kalıyor orada ilk topuk kanı vs alınıyor. Sonra sen odaya gelirken bebişi de getiriyorlar. Ama hastaneye göre farklılıklar olabilir. Hastaneyi arayıp sorabilirsin bence nasıl olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…