2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben her gün içtim içmeye de devam ediyorum 36+5 olduk kilosu 3.300 müş.fazla mı sizce
Ben de en son 36+1 de gittim 3150 gr dı doktorum böyle giderse biraz tosun olabilir dedi sanırım biraz kilolu bizimkiler haftasına göre. 8 den sonraya kalırsa sezaryen olabilir dedi mesela. Perşembe kontrol var bakalım ne diyecek tam 37 oluyoruz perşembe

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah kendini daha iyi hissettğinde detaylı hikayeni bekliyoruz bak unutma

1 litre de fazlaymış kız içim rahatladı benden fazla içen de varmış yine de abartmayalım

Kuvezde 3 kez gordum bebegımı ama 2 3 dakıka her seferınde ama gözlerini hic acık görmedım normal mi ?

Kuvezde 3 kez gordum bebegımı ama 2 3 dakıka her seferınde ama gözlerini hic acık görmedım normal mi ?
Merhaba benim ilk çocuğum oldukça erken doğduğu için kuvezde kaldı tabi durum sizinle aynı değil ama yenidoğduğu zamandan çok sonra gözlerini açık görebildik genelde uyuyorlar çok kısa uyanık oluyolar ona da ben hiç denk gelememiştim. Normal yani zaten Yenidoğanlar günde 18 saate kadar uyuyabilir

ay dünkü kola muhabbetlerini gecenin 3ü 5iydi okudum tek gözümle bir şey yazamadım o saatte işin komedisi dün öğlen kocama diyorum ki şöyle buzlu buzlu kola olsa da içsek hahaha hepimiz aynı anda kola aşermişiz ya inanılmaz. yani ama marketten alıp içmek beni kesmicekti baya böyle reklamlardaki gibi buzlu bardakta istedim , bi anda çok sıcaklar başladı izmirde ondan herhalde neyseee şurda azcık kaldı, arada içtim tabii az az ama hep içimde acaba bir şey olur mu düşüncesi oluyor, geçen cips yedim mesela normalde bayılırım ay o yağı o kadar ağır geldi ki psikolojik herhalde bünyem kabul etmiyor.

Kızlar hiç iyi değilim .. dün bayram öncesi sez günü mü alsak diyr konuşmuştuk biliyorsunuz . Ama hiç içime sinmiyor .. günü kendim seçmek içime sinmiyor , acaba ultrasonda yanılma payı var mı diye düşünüyorum o içime sinmiyor .. Doğum sırasında bile kanala giren bebekler var , acele mi karar veriyorum sabırsızlıkla ve ağrılar yüzünden diye düşünüyorum .. Sürekli ağlama modundayım keşke sadece beni ilgilendiren bir ameliyat olsaydı , bebeğin istemediği ve kendi seçmediği bir zamanda belki hazır bile değilken zorla çıkarılması gibi düşünmeye basladim … önceden çevrenizden kafasını hep büyük ölçüp sonradan normal doğumla sonuçlanan ya ds ölcümleri yanlış cıkannn vs böyle şeyler duydunuz mu ? Ve benim bebişim gerçekten yanaklı puf puf renkli ultrasonlarda bile belki yanak yapısı yüzünden mi öyle çıkıyor bilmiyorum

canım senın bayram oncesınde son kontrolun var mıydı bır daha ? doktorla tekrar konus ıstersen

İlk oglumda litre litre kola içtim bir sey olmadi canim.
Bu oğlumda da boykot ediyor olmasam icerdim ne yalan söyleyeyim.

Benim ölçümlerim yanlış çıktı. Ama ters yönde. Yani 3600 gr civarı ölçülen ilk oğlum 4 kg doğdu. 3400 gr ölçülen ikinci oğlum 3700 gr doğdu.
Artik normal doğumlar da bana normal gelmiyor ki. Suni sancısı, vajinaya kesi atilmasi vs...
İlk doğumumda kendi isteğimle sezeryan oldum. Hep şeyime kesi atılacağına karnıma atılsın dedim İki sezeryanim var ve hic pisman degilim.
Normal doğum yapanlarda hep rahim sarkmasi ve vajinada fazlaca dikiş duyuyorum.
O yüzden hayırlısını iste. Belki de böylesi daha iyidir.

kendine bu kadar yüklenme bence, sonuçta bizim çok da hakim olmadığımız bir konu, önce Allah'a sonra doktorlara emanetiz. Endişelerinde çok haklısın. Ama sonrasında keşke dememek adına bence doktorun ne tavsiye ediyorsa ona uymalısın. Senin endişelerinin tam tersi de bende var. Benim bebişim de normale göre küçük kilosu az geçen hafta 2300 falandı, bu yüzden erken alınma ihtimali var. Bugün 37+0 ım bakalım yarın doktor randevum var ne diyecek doktor. Her an her saniye aklımda bu fikirler ama şu andan sonra bizim de yapacak pek bir şeyimiz yok galiba..

Arkadaşımın son ölçümünde kilosuna 3100 civarı bir şey dedi kafası da biraz büyük dedi doktor. Tam 39da doğum yaptı 2800 kg olarak ve kafası küçüktü çocuğun başka bir doktora daha muayene olun isterseniz içiniz rahat etsin ama doktoruna güveniyorsan kafanı karıştırma aklına zorla çıkarmak vs gibi şeyler gelmesin gerek olmasa söylemezdi doktorun heralde bilemiyorum.

D Denizasafhayalim
P PembeBiKuzu

Sag olun kızlar cevaplar için

ay harika olmuş, çok çok sevindim. Sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah Nasıl bir duygu ya bebişle eve gelmek hayat nasıl gidiyor
Amin inşallah çok güzel bi duygu benim ikinci kızım ilki 6,5 yaşında.Hayat şuan sürekli emzirmek ve sürekli kakalı bez değiştirmekle geçiyor tüm uykusuzluk yorgunluğa rağmen çok güzel

Arkadaşlar akıntı durumunuz nasıl arttı gibii geliyor şeffaf beyaz yadaa açıkk sarımsı özellikle fazla hareket ettiğimde İNŞALLAH sağlıkla doğum yapan veyaa yapacak olann tüm arkadaş hamişler süreci sağlıkla tamamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…