2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar akıntı durumunuz nasıl arttı gibii geliyor şeffaf beyaz yadaa açıkk sarımsı özellikle fazla hareket ettiğimde İNŞALLAH sağlıkla doğum yapan veyaa yapacak olann tüm arkadaş hamişler süreci sağlıkla tamamlar 🙏🤲🐬
benim de aynı şuara , biraz arttı

benim de bugün 37+0 , hafif idrar yolu enfeksiyonu ile bu şekilde durumlar, yarın doktora soracağım ama , aksi bir durum olursa yazarım buraya
Anladım canım yazarsan sevinirim benim doktorda bol su diyor progestan ve östrojene bağlı olarak artar diyor sağlıkla ilerleyelim 🙏🤲🐬

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu 🙏🙏🙏

Selam çiçeklerim
Ben de 38+2 oldum, 3600 gr , dün kontroldeydik. Gebelik şekeri olduğu için 38den fazla bekletmeyeceğim dedi.
Kanala girmemiş, doktor suni sancı mı istersin yoksa sezeryan mı dedi
Ben de suni sancıyı denemek isterim ama siz ne düşünüyorsunuz dedim
Benim fikrimi sorarsan eğer kanala girmiş olsaydı suni sancıyı dene derdim fakat çok yukarıda, saatlerce suni sancı çekip sonunda yine sezeryan olabilirsin bunun bir garantisi yok dedi..
Perşembe günü tekrar çatı muayenesi yapalım karar verelim dedi.
Kafam çok karışık kızlar.. Sizce suni sancıyı denemeli miyim? Yoksa direkt sezeryan mı?

Bende bitmeyen bir enerji var bugün evin bütün işini yaptım ayaklarımın altı zonkluyo hala daha oturasım yok gezesim var. bi gün morgdan çıkmış zombi gibiyim bi gün ajda pekkan gibiyim dinç 🕺🏻😂

Bende bitmeyen bir enerji var bugün evin bütün işini yaptım ayaklarımın altı zonkluyo hala daha oturasım yok gezesim var. bi gün morgdan çıkmış zombi gibiyim bi gün ajda pekkan gibiyim dinç 🕺🏻😂
Doğumdan önce bi enerji gelir derler. Belki doğurursun bu enerjiyle

Sevgili anneler ve adayları mart grubunda da sordum acayip çaresizim :) 40+6 haftalık oldum diş etim şişti, ağrıyor bir şey yemek eziyet oldu🥲😅 şişkinliğin üzerinde beyazlık var tahminimce iltihap galiba.. dişlerimi fırçalayınca ortalık kan revan zaten ben napacağım bir çaresi var mı bunun?

Yarın da suni ile doğuma alacaklar diş olayı arada kaynar gibime geliyor 🥲🥲

Sevgili anneler ve adayları mart grubunda da sordum acayip çaresizim :) 40+6 haftalık oldum diş etim şişti, ağrıyor bir şey yemek eziyet oldu🥲😅 şişkinliğin üzerinde beyazlık var tahminimce iltihap galiba.. dişlerimi fırçalayınca ortalık kan revan zaten ben napacağım bir çaresi var mı bunun?

Kanasa bile bol bol fırçala , tuzlu su ya da karbonatlı su ile gargara yap bolll bollll

Karanfil çiğneyin benimde diş etlerim çok kötüydü günde 3 defa fırçalama,tuzlu suyla gargara yapıyodum bir de karanfil çiğniyodum rahatlatıyodu

X