2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anneme dedim canım Bi tencere sarma sarar misin doğuma giderken getirip dolaba koyacak kv diyeceğim 2 olcuden revani yapar mısın bende yarın tatlı ve tuzlu kurabiye yapıp dolaba koyacağım gelenlere ikram olsun serbetimizde cikolata ve lokumumzda var. Yeterli mi ne dersiniz?

Yeter canım bence her tattan var tatlı tuzlu şerbet çikolata

37+0 yazabılırsın canım

Napıyorsunuz kızlar ölü balık gibiyiz yine saatlerdir yazan olmamış toplanın bakalım ne durumdasınız

Benim yine hiçbir şeye mecalim yok, bu enerjisizlik halsizlikle nasıl doğuracağım diye düşünüyor duruyorum kolumu kaldıramıyorum resmen.. değerlerim de o kadar düşük değil yeni kan verdim vitaminli beslen dedi doktor ama besleniyorum zaten. Son günlerde çok kola içiyorum durdum durdum hamileliğin sonunda kolaya dadandım soğuk soğuk içimi ferahlatıyor diye. Malum yangın yerinde gibiyim

Merhaba benim bütün hamileliğim kola içmekle geçti çok şükür 37 haftaya geldik bende çok içiyorum içimi başka bişey ferahlatamıyor.4 kilo doğcak galiba bu gidişle

Kola ben de 2-3 yudum içiyorum bazen yaa görünce dayanamıyorum bende yorgunluk olmuyor yaa cok. 36+0 bugün . Brokoli kereviz ıspanak aldım yıka dogra buzluk yaptım ama canım cıktı cidden işten gelip yaptıgım ıcın. Dpgurdukran sonra sebze agırlıklı beslenmek istiyorum süt olsun diye. Sımdıden hazırlayıp buzluk koyacağım

Ne güzel verimli bir gün olmuş desene. Ben akşam yemeği bile hazırlayamıyorum halsizlikten. Keşke biraz enerjim gerine gelse ben de buzluğa bişeyler atsam ya

Merhaba benim bütün hamileliğim kola içmekle geçti çok şükür 37 haftaya geldik bende çok içiyorum içimi başka bişey ferahlatamıyor.4 kilo doğcak galiba bu gidişle
Bende şeker çıkmamıştı ama yine de bebeğe fazla kilo aldırır mı çok kola içmek kilosu biraz ilerideydi en son kontrolde. İçmeyeyim bari artık ya

Bende 2 gündür kolaya sardım. İçmek istemiyorum ama özlemişim uzun zamandır içmemiştim. Yarın doktor kontrolüm var. Çatı muayenem var. Bakalım nasıl olacak. Biraz gerilmiyo değilim

Bende şeker çıkmamıştı ama yine de bebeğe fazla kilo aldırır mı çok kola içmek kilosu biraz ilerideydi en son kontrolde. İçmeyeyim bari artık ya
Ben her gün içtim içmeye de devam ediyorum 36+5 olduk kilosu 3.300 müş.fazla mı sizce

Bence sıkıntı yapmayın kızlar evet kola yararlı bişey değil ama benim ikinci hamileliğimde hep kolayla geçmişti.her gün günde 1 litre içtiğimi bilirim.su içemiyordum çünkü.doğuma kadar içtim asitli olunca iyi gidiyordu çok şükür hiçte bişey olmadı stres yapmayın hiç için gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…