Benım dıslerım hep hastaydı ve sunızıtım bi ara uçtu o ara antbıyotıkte kullandım hatta gerileme orda basladıPeki bu bizdeki idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı bir şey mi?
Bana yogun bakima alindiginda idrar yolu enfeksiyonu gecirip geçirmediğimi özellikle sordular. Antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordular. Geçirdiğimi ama 4.ayda olduğunu söyledim.Peki bu bizdeki idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı bir şey mi?
En kısaa sürede kollarında olacak Şuann ne desem belki telkin etmez ama bebişede antibiotik uyguluyorlardır o sebeple tutarlar yoksa sanaa verirler arkadaşım ama hastanenin prosedürüdür diee düşündüm ALLAH İNŞALLAH Ya ŞAFİİ ismiyle şifalandırsın bebişi tüm bebişleri Çok AminnHepinize tesekkur ederım aklınıza geldıkce ya şafi çekerseniz sevinirim
Bana yogun bakima alindiginda idrar yolu enfeksiyonu gecirip geçirmediğimi özellikle sordular. Antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordular. Geçirdiğimi ama 4.ayda olduğunu söyledim.
Oradaki dr muhtemelen ilerleyen haftada tekrar geçirdiğimi ama farketmedigimi bu sebeple de bebegin akciger enfeksiyonlu dogdugunu söyledi
Ben Crp ile ve hastane enfeksiyonu diee bişey var canım ve kış hamileliği biraz dahaa meşakatli doktora idrarda lökositi sordum artan progesteron ve östrojen den kaynaklı dedii ve bol su ilaçç vermedi mesela bende progestan kullanıyordum bıraktım açıkçası Sağlıkla ilerlesinlerPeki bu bizdeki idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı bir şey mi?
Cok takmamaya calis canim. Benim ilk oglumda 9 ay idrar yolu enfeksiyonum vardi hic gecmedi. Bir ara o kadar ilerledi ki bakteri üremesi ile birlikte yesil krem kivamli akinti boşalıyordu. Ama oğlum sağlıklı doğdu. İnşallah senin de bebişin sağlıklı doğarbende de aynı durum var , 1 ay önce antibiyotik kullandım, inatla geçmiyor yani artık Allah büyük ne diyelim, bebeklerimiz Allah'a emanet
Hakkinizda en hayırlısı olsun inşallahKızlar doktorla görüştüm .. bu ağrılara rağmen hala yukarıda bebiş .. yine kafası 2 hafta önde neredeyse 41 haftalık. Kilosu 3800 ölçtü. Bayram sonrası kesin sezaryendi . Doktorum normal doğum yanlısı ama ben bebek hiç inmemiş diyince mod olarak düştüm ve bayram sonrası zaten sez olacaksa bayram öncesi olsun dedim . Sonuçta bayramda da sancım gelse sezeryen olacak ya da çok zorlu bir normal doğum olacak . Ve ben iri bebekle zor doğuma girip çok dikişli zorlu doğum yaşamak ileride mesane rahim sarkması gibi şeyler yasamaktan da korkan biriyim .. alttan muayene etmesini istemedim artık bunca yaşadığım ağrıya rağmen gram oynamadıysa yerinden inmiyor demekki . Doğum başlasa bile bebeğin inemeyip strese girme olasılığı yükseldi. Ve ben hareketlerini net hissetmiyorum hiçbir zaman plasenta önde olduğu için .. bayramda hareket hissetmezsem bir terslik olduğunu düşünüp kendimi strese sokacağım . Cumartesi 6 Nisan ya da pazartesi 8 Nisan a sez günü almayı düşünüyoruz .. ona karar verip bayramdan önce kavuşacağız inşallah . Planlı sezaryen hiç istemediğim bir şeydi ama galiba hayırlısı böyle . Aldığım günden önce gelmek istemezse cumartesi gelecek galiba tosuncuk
Geçmiş olsun biranönce sağlıkla evinize gidersiniz inşallahMerhabalar ben mart annesi oldum
29 martta dogum oldu 2 kg oldugu ve enfeksıyon oldugu ıcın kuvezde dua edersenız sevınırım
Benim de yeşil krem gibi. Bazen de pütürlü geliyor. Kaç kere fitil kullandım ama geçmiyor. Rabbime emanetizCok takmamaya calis canim. Benim ilk oglumda 9 ay idrar yolu enfeksiyonum vardi hic gecmedi. Bir ara o kadar ilerledi ki bakteri üremesi ile birlikte yesil krem kivamli akinti boşalıyordu. Ama oğlum sağlıklı doğdu. İnşallah senin de bebişin sağlıklı doğar
Bende de aynisi oldu. Bana o zamanki doktorum ne fitil verdi ne antibiyotik. İlerledi de ilerledi.Benim de yeşil krem gibi. Bazen de pütürlü geliyor. Kaç kere fitil kullandım ama geçmiyor. Rabbime emanetiz
Dogumdan sonra geçmiş miydi peki. Benim diğer gebeliklerimde böyle bişey hiç olmamıştı. Her gün defalarca çamaşır değiştiriyorum temiz ve kuru tutuyorum ama yok 9 aydir geçmediBende de aynisi oldu. Bana o zamanki doktorum ne fitil verdi ne antibiyotik. İlerledi de ilerledi.
Her seferinde o tek kullanımlık tozdan veriyordu o da geçirmiyordu. Cok fenaydı.
Cok net hatırlamıyorum ama yesil akinti gecmisti sanırım. Emzirme doneminde de antibiyotik kullanamamıştım.Dogumdan sonra geçmiş miydi peki. Benim diğer gebeliklerimde böyle bişey hiç olmamıştı. Her gün defalarca çamaşır değiştiriyorum temiz ve kuru tutuyorum ama yok 9 aydir geçmedi
Sağlıkla kucağına al gönlünü ferah tut rabbim şifa versinMerhabalar ben mart annesi oldum
29 martta dogum oldu 2 kg oldugu ve enfeksıyon oldugu ıcın kuvezde dua edersenız sevınırım
Birinde daha duydum. Neden bıraktırıyorlar magnezyumu? Bana hiç öyle bir şey demedi doktorumGünaydın kızlaryataktan resmen gece üzerimden dozer geçmiş gibi kalkıyorum vücudumdaki her bir kemik ağrıyo kulağımın içindeki çekiç örs üzengi bile ağrıyo olabilir 36+2 deyim bayramı geçirince dualarda buluşalım doğurmamış olanlar olarak 34.haftadan sonra her şey o kadar zorlaştı ki doktorum magnezyumu da bıraktırdı 36ya girince sürekli kramp giricek gibi oluyo bacaklarıma neyse az kaldı başaracağız
Hiç bilmiyorum 36.haftada magnezyumu ve multivitamini bıraktırdı doktorumBirinde daha duydum. Neden bıraktırıyorlar magnezyumu? Bana hiç öyle bir şey demedi doktorum
Biri sanki doğum kasılmalarını engelliyor gibi bir şey demişti. Yoksa uyduruyor muyum emin olamadımHiç bilmiyorum 36.haftada magnezyumu ve multivitamini bıraktırdı doktorum
Ah birkac sene önce ben de taş düşürdüm. O ağrıyı asla unutamam. Yerleri tirmalamistim.Kızlar selam. Yarın aslında rutin kontrolüm vardı ama dün öğlen idrar yolumda yanma başladı. Arada böyle olup 1 2 saate geçiyordu. Bir türlü geçmedi gece böbreğime vurdu. Bugün doktora gittim meğer taş düşürüyormuşum. Şuna taş mesane girişimdeymiş. Çok kötü bir ağrıydı, çok şükür şimdi ağrım geçti. İnşallah düşürebilirim taşı
OoArkadaşlar selam, geçen hafta 35. Haftamda 1,5-2 cm açılmam vardı. Doktor yatıp dinlenmemi istemişti. Öyle de yaptım. Bu haftaki kontrolümde açıklığım 3 cm olmuş. Düzenli bir kasılmam yok, bir gün iyiyim bir gün kasılmalarım oluyor. 36+4 deyim şuan. Nst de sancım çıkmıyor. Beklemedeyim