2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yalancı sancı , çatı ağrısı gibi şeylerde mi olmadı ? Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım da bunların hiçbirini yaşamadı 39+1 de suyu geldi gitti pıt diye doğurdu suni sancıyla yaniiiii her an süprize hazır ol yine deee ağrın yoksa bol bol yürü valla , ben çok ağırlaştım hemen ağrıyor çatı kemiklerim bacaklarım yürüyemiyorum 15 dakikadan fazla

Arkadaşlar 36. Haftadayım Nasipse karnım aşırı büyümedi millet 7 aylık felan sanıo pisikoloji bozuluo sağlıkla ilerlesinde

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Arkadaşlar 36. Haftadayım Nasipse karnım aşırı büyümedi millet 7 aylık felan sanıo pisikoloji bozuluo sağlıkla ilerlesinde
Ne güzel işte kendin rahat edersin son ayda emin ol bende çok şiştim benide anlamıyorlar kilolu bir obez zannediyorlarinsanlar maalesef psikoloji bozmak için varlar gibi geliyor bazen sen sağlıklıysan bebiş sağlıklıysa hiçbirşeyi takma

Benim adet tarihime gore 37hafta olmaliyim ama ultrasona gore 35+5 geç dollenme yüzünden.En geç ben dogurucam galiba
Gerci ben 38haftada sezeryan olucam kismetse.Normal dogum bekleyen kaç kişi var?

Benim adet tarihime gore 37hafta olmaliyim ama ultrasona gore 35+5 geç dollenme yüzünden.En geç ben dogurucam galiba
Gerci ben 38haftada sezeryan olucam kismetse.Normal dogum bekleyen kaç kişi var?
Aynı sebepten benimde ileri attı doğumum.1 mayıs görünüyor beklenen doğum tarihi. Ama nasip kısmet bakalım hayırlı vakitte gelsinler

Kızlar bu bakteri testi midir nedir onu herkese yapıyolar mı benim doktorum 37.haftada çağırdı ama hiç testten falan bahsetmedi bana çatı muayenesinden de bahsetmedi

35+6 dayım normal doğum olarak gözüküyor şimdilik doğumları en son ben kapatabilirim
en sona biz kaldık desene düzeltilmiş sata göre 35+3 bugün.ben de normal bekliyorum inşallah kısmetse. 1 ayımız kaldı günlerini beklerlerse

Kızlar bu bakteri testi midir nedir onu herkese yapıyolar mı benim doktorum 37.haftada çağırdı ama hiç testten falan bahsetmedi bana çatı muayenesinden de bahsetmedi
Benim şikayetlerim olduğu için idrar kültürü verdim. Ama gittigim hastane düzenli olarak her ay idrar tahlili ve kültürü istiyor zaten. Çatı muayenesini de ilk doğumumda doğum zamanı bakılmisti

en sona biz kaldık desene düzeltilmiş sata göre 35+3 bugün.ben de normal bekliyorum inşallah kısmetse. 1 ayımız kaldı günlerini beklerlerse
Evet en sona kaldık bakalım hangimizin önce olcak sağlıkla doğsunlar inşallah 40 haftayı görür müyüz bilemiyorum ya benim pek göresim yok 38-39 iyidir çok yoruldum
Benim şikayetlerim olduğu için idrar kültürü verdim. Ama gittigim hastane düzenli olarak her ay idrar tahlili ve kültürü istiyor zaten. Çatı muayenesini de ilk doğumumda doğum zamanı bakılmisti
bende idrar tahlili yaptırdım düzenli ama bu vajinadan bakılan 35-37.haftalar arası oluyomuş 37 de gidicem hazırlıklı gideyim bari

Anladım canımm Çok ŞÜKÜR en son sağlıklıydı ama suyuu alt sınırda fakat iyi dedii doktor anlamadım insan çevreden bayaa etkileniyor artık son aydayım ve karnım ancak çıktı inanırmısın 2 haftada felan dahaa öncee bidee sweet giyiyırdum hiçç anlamıyorlardı yenii yenii anlaşılıyor
Artık doğuma 2 hafta kalaa ALLAH cümleten sağlıkla ilerletsin

Kızlar tecrübeli anneler bi çarşıya çıkaım dedimm ama termal taytla üstümdede uzunn kot çeket vardı Elbise gibii ayy bayaa terledim amaaa eve gelince baktım iç çamaşırımda ıslaklık var ama nemli yanii şırıl şırıl ıslak değil iç çamaşırıda kalındı akıntı vardı az ama onuuu farlettimmde su olsaa ALLAH korusun anlaşılır demii o kadarla kalmaz taytımda ıslanırdı mesela Ayy artık şu bebişleri sağlıkla zamanında doğursak da ALLAH ın izniyle

Her şey ola bilir bakalım ayni anda bile dogura biliriz 38haftadan bende bir anda suyum gelmişti
Olabilir ben hala hiç hazır hissetmiyorum kendimi gece ağrılardan uyuyamayınca acilen doğurmam lazım diyorum sonra sabah kalkıyorum hepsi geçince yok ya hazır değilim henüz diyorum bayramı geçelim ya ondan sonra el ele tutuşup doğumlara girebiliriz

Belli değil benim her an her şey olabilir, bebeğin gelişimine göre dedi doktor, küçük devam ederse bayramdan once bile alabilirim dedi 37lerin sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…