- 24 Mart 2022
- 1.547
- 994
- 32
MAŞALLAH tüm bebişlere arkadaşımm bende öylee hissediyorum korktum açıkçası doktorda karında sertleşme vs demişti ama sürekli düzenli ve ağrılı demişti Amann ALLAH korusun şuann içinn o zaman bende zayıf sayılırım yanii göbüşüm büyümedi fazlaa benim doktor iç karnın geniştir diyor yadaa benii kandırıyor anlamadım son 2 haftadır biraz büyüdü sanırım ama amann amann değil ayy saoll arkadaşımm içimii rahatlattın ALLAH razıı olsun normal olsun Senle haftalarımızda aynıı sanırım 36+ lardayım sağlıkla bidee haftya Nst var ondan korktum sertlikten bakalım İNŞALLAH iyi çıkar cümletenTabiii karnımın sertliğinden sürünerek eve döndüğümü biliyorum o kadar sert oluyo ki ama kasılma değil çok belli resmen kütle taşıyorum diyorum. Yürütmüyo doktorum zayıf olduğun için yağ tabakan az bebeği daha sert hissediyosun demişti. Bazı günler yemekten sonra da aynı his oluyo sanki diyorum çocuğum derimi yırtıp burdan çıkıcak bunlar çok normalmiş artık kocamanlar maşallah
Korkma canım artık son düzlükteyiz sertleşmede olcak kasılmalarda olcak göbüşünün büyümemesi de güzel rahat taşıyosundur benimde öyle aman aman büyük değil sadece göbeğim var başka bi yerimde bişey yok. Karın şekli boyutu tamamiyle kişiye özel bebeğinin kilosu haftasıyla uyumluysa tamamdır hiçbir sıkıntı yok. Nst ye bende bu hafta ilk defa girdim bişey çıkmadı. Artık doğursak da çok korkulucak bir şey olmaz hele 37 yi gördüğümüz an tamamdır ona da çook az kaldıMAŞALLAH tüm bebişlere arkadaşımm bende öylee hissediyorum korktum açıkçası doktorda karında sertleşme vs demişti ama sürekli düzenli ve ağrılı demişti Amann ALLAH korusun şuann içinn o zaman bende zayıf sayılırım yanii göbüşüm büyümedi fazlaa benim doktor iç karnın geniştir diyor yadaa benii kandırıyor anlamadım son 2 haftadır biraz büyüdü sanırım ama amann amann değil ayy saoll arkadaşımm içimii rahatlattın ALLAH razıı olsun normal olsun Senle haftalarımızda aynıı sanırım 36+ lardayım sağlıkla bidee haftya Nst var ondan korktum sertlikten bakalım İNŞALLAH iyi çıkar cümleten
Evett canımm Nasipse 37 yidee gördükmü ALLAH ın izniyle iyice ferahlıycaz benim regli tarihime göree aslında 37 oluyor ama doktor tedaviyle olduğu içinn reglimi değiştirdi tarihini 36 larda iyi artık canımm önemli olann bebişin sağlığı tabii muhakkak normal diyorsan normaldir canımm benim suyumda alt sınırda o tedirgin ediyor benii ama iyi diyor doktor kritik aZalmış değil diyor normal diyor anlamadım gitti göbüşlerde kişiye özelse sevindim canım kafaya ne taktım bilsen doktor hatta aradım geçen onuda sordum bebiş haftasıyla en son 2 hafta öncee uyumluydu Çok ŞÜKÜR İNŞALLAH kiloo almaya devam ediyordur haftasıyla bakalım artık gidince Naasipse görücem artık gün versin istiyorum Rahatlıycam Şöyle desee Nisan ortası felan ALLAH ın izniyleKorkma canım artık son düzlükteyiz sertleşmede olcak kasılmalarda olcak göbüşünün büyümemesi de güzel rahat taşıyosundur benimde öyle aman aman büyük değil sadece göbeğim var başka bi yerimde bişey yok. Karın şekli boyutu tamamiyle kişiye özel bebeğinin kilosu haftasıyla uyumluysa tamamdır hiçbir sıkıntı yok. Nst ye bende bu hafta ilk defa girdim bişey çıkmadı. Artık doğursak da çok korkulucak bir şey olmaz hele 37 yi gördüğümüz an tamamdır ona da çook az kaldı
Kuzenimin doğumuna 1 hafta kala hareketleri çok azalmış bebeğinin. Doktora sormuş çok normal demiş doktoru 1 hafta içinde de doğurmuştuyarın 38+0 oluyorum. bu akşam hiç rahat hissetmiyorum bende . Karnım cok sert patlayacak gibi gergin özellikle karnımın üst tarafı taş gibi ağrı sancı yok klasik çatı ağrısı var alt tarafta . Bir yanım doğurmak istiyor hemen bir yanım kaygılı.umarım bu hafta olur doğumum yoksa bebeğin kilosu yükseldiği için bayram itibariyle sezaryen olmam gerekebilir . Bebeğin hareketlerini de çok net hissetmiyorum kaç saattir … acaba hareketlerinin azalması da bir belirti midir
Bugün dr'um bu süreçte bebeğin hareketlerine bakılması gerektiğini söyledi. Bebeğiniz hareket ediyorsa bu iyiyim mesajıdir dedi. Bu süreçte ılık duş, bir şeyler yiyip sola yatma önerdi. Bebekte hala hareket yoksa hastaneye gidip nstye bakılması gerektiğini söylediyarın 38+0 oluyorum. bu akşam hiç rahat hissetmiyorum bende . Karnım cok sert patlayacak gibi gergin özellikle karnımın üst tarafı taş gibi ağrı sancı yok klasik çatı ağrısı var alt tarafta . Bir yanım doğurmak istiyor hemen bir yanım kaygılı.umarım bu hafta olur doğumum yoksa bebeğin kilosu yükseldiği için bayram itibariyle sezaryen olmam gerekebilir . Bebeğin hareketlerini de çok net hissetmiyorum kaç saattir … acaba hareketlerinin azalması da bir belirti midir
Yok canım çatı ağrımda, yalancı sancımda yürüyüşte yapıyorum ama bilemedim ki inşallah bizde pıt diye kolayca hayırlısıyla doğururuzYalancı sancı , çatı ağrısı gibi şeylerde mi olmadı ? Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım da bunların hiçbirini yaşamadı 39+1 de suyu geldi gitti pıt diye doğurdu suni sancıyla yaniiiii her an süprize hazır ol yine deee ağrın yoksa bol bol yürü valla , ben çok ağırlaştım hemen ağrıyor çatı kemiklerim bacaklarım yürüyemiyorum 15 dakikadan fazla
Gözün aydınKızlar nasılsınız çok şükür bende doğumumu yaptım 29.03.2024 rabbime bin şükür çok tatlı pamuk gibi bir oğlum oldu 38+3’de gelmek istedi güzel bebeğim normal doğum yaptım sabaha karşı 4.30-5 gibi başladı sancılarım ama ilk doğumum olduğu için anlayamadım sıklaşıp kanlı akıntı gelince doktorumla hemen iletişime geçtik hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş biraz yorucu ama çok çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir şekilde açılmam oldu öğlen 1 de canım evladımı kucağıma aldım ama bugün onu yenidoğan bakıma aldılar çünkü kanında çok hafif enfeksiyon çıktı meğer hastaneye gidene kadar doğumun başlamış kızlar totalde 9 saati buldu ve sanırım idrar yolu enfeksiyonum da etkiledi cpr 13 çıktı antibiyotik verilecekmiş ağlayarak bıraktım yavrumu dua edin bana çok şükür büyük bir tehlike değil 5 güne gene koynumda olacak ama bırakmak öyle zoruma gitti ki sanki saatler geçmiyor artık hevesle hayallerle bugün beraber çıkmayı beklerken yavrumuz eve gelmek içimi paramparça etti ama diyorum gene rabbim beteriyle sınamasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar bir avazda inşallah dualarınıza beni ve yavrumu da katın
İnşallah canım Allah razı olsun saatler yanında su gibiydi dün gece ne güzeldi hep koynumdaydi hep sevdim kokladım uyuyamadım heyecandan şimdide saatler bitmiyor sanki annelik ne muazzam bir hismiş hele o kokusunu duyunca insanın aklından bir sn çıkmıyor çok garipGözün aydın
Inşallah bebeginle sağ salim kavuşursunuz.
Bana da aynısını söyledi yiyorum birşeyler hemen hareket başlamıyor bir yrm saat sonra biraz kıpırdanma oluyor Dr ne dicem emin olamıyorumBugün dr'um bu süreçte bebeğin hareketlerine bakılması gerektiğini söyledi. Bebeğiniz hareket ediyorsa bu iyiyim mesajıdir dedi. Bu süreçte ılık duş, bir şeyler yiyip sola yatma önerdi. Bebekte hala hareket yoksa hastaneye gidip nstye bakılması gerektiğini söyledi
Belirli periyotlarini da takip rdebilirsinizdemisti yani sürekli el karnında takip değil de işte örneğin her sabah uyandiginda bebek hareket ediyordur rutindir ya da yemek yedikten bir kaç saat sonra hareket etmesi rutindir. Bu rutinleri de takip edebilirsiniz, bebeğin sürekli aktif olmasını beklemeyin o da uyuyor dedi ama ılık duş, bir şeyler yiyip sola yatma durumlarında falan hala hareket yoksa gelin dediBana da aynısını söyledi yiyorum birşeyler hemen hareket başlamıyor bir yrm saat sonra biraz kıpırdanma oluyor Dr ne dicem emin olamıyorum
5 gün de hemen gececek inşallahKızlar nasılsınız çok şükür bende doğumumu yaptım 29.03.2024 rabbime bin şükür çok tatlı pamuk gibi bir oğlum oldu 38+3’de gelmek istedi güzel bebeğim normal doğum yaptım sabaha karşı 4.30-5 gibi başladı sancılarım ama ilk doğumum olduğu için anlayamadım sıklaşıp kanlı akıntı gelince doktorumla hemen iletişime geçtik hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş biraz yorucu ama çok çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir şekilde açılmam oldu öğlen 1 de canım evladımı kucağıma aldım ama bugün onu yenidoğan bakıma aldılar çünkü kanında çok hafif enfeksiyon çıktı meğer hastaneye gidene kadar doğumun başlamış kızlar totalde 9 saati buldu ve sanırım idrar yolu enfeksiyonum da etkiledi cpr 13 çıktı antibiyotik verilecekmiş ağlayarak bıraktım yavrumu dua edin bana çok şükür büyük bir tehlike değil 5 güne gene koynumda olacak ama bırakmak öyle zoruma gitti ki sanki saatler geçmiyor artık hevesle hayallerle bugün beraber çıkmayı beklerken yavrumuz eve gelmek içimi paramparça etti ama diyorum gene rabbim beteriyle sınamasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar bir avazda inşallah dualarınıza beni ve yavrumu da katın
Canım bu çatı ağrısı sende sürekli mi var ? Bende geceleri çok oluyor sadece. Özellikle dönerken o kadar çok hissediyorum kiyarın 38+0 oluyorum. bu akşam hiç rahat hissetmiyorum bende . Karnım cok sert patlayacak gibi gergin özellikle karnımın üst tarafı taş gibi ağrı sancı yok klasik çatı ağrısı var alt tarafta . Bir yanım doğurmak istiyor hemen bir yanım kaygılı.umarım bu hafta olur doğumum yoksa bebeğin kilosu yükseldiği için bayram itibariyle sezaryen olmam gerekebilir . Bebeğin hareketlerini de çok net hissetmiyorum kaç saattir … acaba hareketlerinin azalması da bir belirti midir
Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun inşallahKızlar nasılsınız çok şükür bende doğumumu yaptım 29.03.2024 rabbime bin şükür çok tatlı pamuk gibi bir oğlum oldu 38+3’de gelmek istedi güzel bebeğim normal doğum yaptım sabaha karşı 4.30-5 gibi başladı sancılarım ama ilk doğumum olduğu için anlayamadım sıklaşıp kanlı akıntı gelince doktorumla hemen iletişime geçtik hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş biraz yorucu ama çok çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir şekilde açılmam oldu öğlen 1 de canım evladımı kucağıma aldım ama bugün onu yenidoğan bakıma aldılar çünkü kanında çok hafif enfeksiyon çıktı meğer hastaneye gidene kadar doğumun başlamış kızlar totalde 9 saati buldu ve sanırım idrar yolu enfeksiyonum da etkiledi cpr 13 çıktı antibiyotik verilecekmiş ağlayarak bıraktım yavrumu dua edin bana çok şükür büyük bir tehlike değil 5 güne gene koynumda olacak ama bırakmak öyle zoruma gitti ki sanki saatler geçmiyor artık hevesle hayallerle bugün beraber çıkmayı beklerken yavrumuz eve gelmek içimi paramparça etti ama diyorum gene rabbim beteriyle sınamasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar bir avazda inşallah dualarınıza beni ve yavrumu da katın
Gozunuzaydin sağlıkla gelsin size bi kaç güne. Idrar yolu enfeksiyonunz tedavi edilmemiş miydiKızlar nasılsınız çok şükür bende doğumumu yaptım 29.03.2024 rabbime bin şükür çok tatlı pamuk gibi bir oğlum oldu 38+3’de gelmek istedi güzel bebeğim normal doğum yaptım sabaha karşı 4.30-5 gibi başladı sancılarım ama ilk doğumum olduğu için anlayamadım sıklaşıp kanlı akıntı gelince doktorumla hemen iletişime geçtik hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş biraz yorucu ama çok çok şükür sıkıntısız ve hızlı bir şekilde açılmam oldu öğlen 1 de canım evladımı kucağıma aldım ama bugün onu yenidoğan bakıma aldılar çünkü kanında çok hafif enfeksiyon çıktı meğer hastaneye gidene kadar doğumun başlamış kızlar totalde 9 saati buldu ve sanırım idrar yolu enfeksiyonum da etkiledi cpr 13 çıktı antibiyotik verilecekmiş ağlayarak bıraktım yavrumu dua edin bana çok şükür büyük bir tehlike değil 5 güne gene koynumda olacak ama bırakmak öyle zoruma gitti ki sanki saatler geçmiyor artık hevesle hayallerle bugün beraber çıkmayı beklerken yavrumuz eve gelmek içimi paramparça etti ama diyorum gene rabbim beteriyle sınamasın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kızlar bir avazda inşallah dualarınıza beni ve yavrumu da katın
Tarih çok güzelmiş gerçektenMerhaba herkese.3 sezeryanımı (37+0)04.04.2024 tarihinde yapacağım.planlı ama erken aslında,ama 3 sezeryan olacağı için daha fazla bekletemiyor doktorum.normalde heyecan stres olurdum ama suan bir an önce kurtulmak istiyorum nefes almak yürümek çok zorinşallah hersey gayet güzel geçer de ben de evlatlarıma kavuşurum bide bu tarihi ben sectim mutluyummm