2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evett canımm aynenn öylee bariz bende baştan berii aşırı tekmesi olmadı hep böyleydi balık gibii suyla oynuyor bazen kedii gibii elini suyaa sokup çıkarıyor hıçkırık da bir hareket sayıyorum canım ben az kaldı arrtık İNŞALLAH sağ sağlim sağlıkla bebişleri zamanında kucaklayalım Çok Aminn

Canım bunu doktoruna bir sor çok güzel etkili bir kremmiş

Eklentiler

• IMG_9024.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 26
Canımm hoşgeldin ekledim seni listeye

Kızlar nişan ya da su gelmesi olayını biz cok yaşamayacagız sanırım cunku hep planlı sezeryan tarihleri var. Ben acıkcası sezeryan olsam da o heyecanı yasamak istiyorum cok

Kızlar nişan ya da su gelmesi olayını biz cok yaşamayacagız sanırım cunku hep planlı sezeryan tarihleri var. Ben acıkcası sezeryan olsam da o heyecanı yasamak istiyorum cok
Bugün benim de bir arkadasim 37. Haftada suyu geldi ve sezeryan oldu suyu baya azalmış. Belli olmaz yani her an her şey olabilir

Vücudun susuz kalmış olabilir mi ? Tansiyonu takip edip , booool bol su iç tehlikeli olan baş ağrısı zaten tansiyon belirtisi olduğu için tehlikeli . Tansiyon aletiyle takipte kal ve su iç bol bol bence
Çok terliyorum belki de susuz kalıyor vucudum doğru diyorsun canım içeyim bari bol bol

Çok terliyorum belki de susuz kalıyor vucudum doğru diyorsun canım içeyim bari bol bol
Çok mantıklı su her derda deva zaten hamilelikte de olabildiğince fazla içmemiz gerekiyor. Ben fazla içiyorum sanıyordum. Doktor idrar tahlilinde renginin çok koyu olduğunu söyledi. Ondan beri rengini kontrol ediyorum. Koyuysa artırıyorum su miktarımı

classy Hali sagolun arkadaslar evet 24 mart 00.00 da dogumum oldu. Aslında planlı 27dı sonra 25ti derken cumartesi aksam agrım oldu hastaneye gıttık nst falan derken Dr yatıs verdı 00.00 da kızım dogdu 38. Haftada 49 cm 2930 kilo. Bende kızımda ıyıyız ıkıncı sezeryan ım daha çabuk toparlandım yanı hemen ayaklandım evde aktifim sezeryandan sonra çok yürüdum o etkili oldu birazda. bugun 6.gunum tabıkı uykusuzluk gaz meme kaka olarak hayat devam ediyor ama ben hemen ayaklandım çok sukur. Tek moral bozukluğum zayıfım ama su an göbegım 6aylık gıbı bılıyorum daha Bı hafta olmadı ama lohusalık mı nedir takıyorum

Kızlar merhaba. Geri sayımlar başladı artık. Son bacağıma kramp gibi ani kasılmalar giriyor. Sizlere de oluyor mu böyle. 37+4 üm. Bu zamanlarda bu tarz kasılmalar normaldir diye düşünüyorum. Sizce de normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…