- 24 Mart 2022
- 1.547
- 994
- 32
Evett canımm aynenn öylee bariz bende baştan berii aşırı tekmesi olmadı hep böyleydi balık gibii suyla oynuyor bazen kedii gibii elini suyaa sokup çıkarıyor hıçkırık da bir hareket sayıyorum canım ben az kaldı arrtık İNŞALLAH sağ sağlim sağlıkla bebişleri zamanında kucaklayalım Çok AminnCanım saydıklarının hepsini ben hareket olarak sayıyorum hıckırık harıc. Aynen benım de balık gibi suyla oynuyor hıssı cok oluyor orada uyanık sonuçta o sekılde hareket ediyor . Zaten büyüdükleri için bariz bir tekme olmuyor acıkcası
Canım bunu doktoruna bir sor çok güzel etkili bir kremmişÇarşamba günü sabah 11.30 da 3 kilo 50 cm doğurdum kızlar, ikinci sezeryan ama ilkine göre ağrım inanılmaz daha bugün yuruyebildim o kadar çok sancim var ki...
Göğüs ucum yine yine yine yara oldu kızımda da olmuştu, var mi çözümü olan daha fazla ilerlemeden
Canımm hoşgeldin ekledim seni listeyeBu arada diğer randevum 38+2 de , tekrar alt muayene yapıp başlamamış olursa biraz dürtükleriz dedinasıl bir his olacak bilmiyorum çekindim inşallah açılma olmuş olur . Bu arada çatı muayenesi acıtmadı / ama tabiki hoş bir duygu değil elini sokup dolaştırıyor resmen en sonuna kadar itiyor . Nefesimi kesti ama kesinlikle acı vermedi . Tavsiyem mental olarak hazır gidin derin derin nefes alacağım diye kendinizi telkin edin . Zaten çok kısa sürüyor .
Ben ilkinde yaşadım ama sezeryan oldumKızlar nişan ya da su gelmesi olayını biz cok yaşamayacagız sanırım cunku hep planlı sezeryan tarihleri var. Ben acıkcası sezeryan olsam da o heyecanı yasamak istiyorum cok
Bugün benim de bir arkadasim 37. Haftada suyu geldi ve sezeryan olduKızlar nişan ya da su gelmesi olayını biz cok yaşamayacagız sanırım cunku hep planlı sezeryan tarihleri var. Ben acıkcası sezeryan olsam da o heyecanı yasamak istiyorum cok
Vakti gelince darısı basımızaBugün benim de bir arkadasim 37. Haftada suyu geldi ve sezeryan oldusuyu baya azalmış. Belli olmaz yani her an her şey olabilir
O kadar heyecanlanıyorum ki böyle şeyler duyunca edinceVakti gelince darısı basımıza
Evt cok az kaldı ben de 3 gün sonra 37. Haftaya giricemO kadar heyecanlanıyorum ki böyle şeyler duyunca edinceresmen zaman çok yaklaştı ya
Çok terliyorum belki de susuz kalıyor vucudum doğru diyorsun canım içeyim bari bol bolVücudun susuz kalmış olabilir mi ? Tansiyonu takip edip , booool bol su içtehlikeli olan baş ağrısı zaten tansiyon belirtisi olduğu için tehlikeli . Tansiyon aletiyle takipte kal ve su iç bol bol bence
Ayy cidden mi ya pzt ye kadar vaktim var yoksa de sezeryana alacakBaş ağrısı doğumun yaklaşma belirtilerinden diye biliyorum
Ben de çarşamba 37+0 ım ay çok heyecanlıEvt cok az kaldı ben de 3 gün sonra 37. Haftaya giricem
Aramızda 1 gün mü varBen de çarşamba 37+0 ım ay çok heyecanlıperşembe de yine doktor var bakalım sonrası bayram
Çok mantıklı su her derda deva zaten hamilelikte de olabildiğince fazla içmemiz gerekiyor. Ben fazla içiyorum sanıyordum. Doktor idrar tahlilinde renginin çok koyu olduğunu söyledi. Ondan beri rengini kontrol ediyorum. Koyuysa artırıyorum su miktarımıÇok terliyorum belki de susuz kalıyor vucudum doğru diyorsun canım içeyim bari bol bol
Ben girdim nstye son 2 keredir 20 dk - 30 dk sürüyor sıkıntısız bir şey , ama anlamadığım şey normalde bebem sakinken bağlandığnda hemen kıpır kıpır oldu hissediyor herhaldeİlk kez nst ye de sokacak sanırımclassy