2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tecrübeli anneler bi çarşıya çıkaım dedimm ama termal taytla üstümdede uzunn kot çeket vardı Elbise gibii ayy bayaa terledim amaaa eve gelince baktım iç çamaşırımda ıslaklık var ama nemli yanii şırıl şırıl ıslak değil iç çamaşırıda kalındı akıntı vardı az ama onuuu farlettimmde su olsaa ALLAH korusun anlaşılır demii o kadarla kalmaz taytımda ıslanırdı mesela Ayy artık şu bebişleri sağlıkla zamanında doğursak da ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬
Benim iç çamaşırım hep ıslak canım terden sürekli terliyorum her yeri ıslak oluyo bazen 3 gün önce kontrolümde suyu gayet iyi dedi terliyosundur muhtemelen. Suyun gelse durmuyomuş sürekli geliyomuş

Kızlar tecrübeli anneler bi çarşıya çıkaım dedimm ama termal taytla üstümdede uzunn kot çeket vardı Elbise gibii ayy bayaa terledim amaaa eve gelince baktım iç çamaşırımda ıslaklık var ama nemli yanii şırıl şırıl ıslak değil iç çamaşırıda kalındı akıntı vardı az ama onuuu farlettimmde su olsaa ALLAH korusun anlaşılır demii o kadarla kalmaz taytımda ıslanırdı mesela Ayy artık şu bebişleri sağlıkla zamanında doğursak da ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬
Eğer suysa bir kere gelip bitmez, gelmeye devam eder

Benim iç çamaşırım hep ıslak canım terden sürekli terliyorum her yeri ıslak oluyo bazen 3 gün önce kontrolümde suyu gayet iyi dedi terliyosundur muhtemelen. Suyun gelse durmuyomuş sürekli geliyomuş
Anladım canımm saolasın yaa içimm ferahladı şimdi eve geldim baktım anaaa iç çamaşırım ortasıı büyükk bayaa nemli ama terledimde sanırım ondan yoksaa hissederdim herhalde ALLAH korusun öylee bişey olsaa ALLAH tan pazartesi kontrol var canım sağlık haberleri alalım cümleten 🙏🤲🐬

Kizlar selamlar.ben mayis annelerinde aktif basladim ancak goruen o ki nisan annesi olacagim burayida surekli takipteyim:) 35+5 im. Stres basladi☺️ hem cok hazirim, hem hic hazir degilim☺️

Evet en sona kaldık bakalım hangimizin önce olcak sağlıkla doğsunlar inşallah☺️ 40 haftayı görür müyüz bilemiyorum ya benim pek göresim yok 38-39 iyidir çok yoruldum😄

bende idrar tahlili yaptırdım düzenli ama bu vajinadan bakılan 35-37.haftalar arası oluyomuş 37 de gidicem hazırlıklı gideyim bari🙄
Ilk çocuğum 40+0 da geldi😊 evet artık hazırlıklı gitmek lazım

Olabilir 😁ben hala hiç hazır hissetmiyorum kendimi gece ağrılardan uyuyamayınca acilen doğurmam lazım diyorum sonra sabah kalkıyorum hepsi geçince yok ya hazır değilim henüz diyorum😂 bayramı geçelim ya ondan sonra el ele tutuşup doğumlara girebiliriz 😄
Banada ani agrı gelince Allahım galiba dogurucam diyorum sonra geçiyor.🤣
Evet ya bayram geçsin rahat doguralim hepimiz.

Belli değil benim her an her şey olabilir, bebeğin gelişimine göre dedi doktor, küçük devam ederse bayramdan once bile alabilirim dedi 37lerin sonunda🥹
Inşallah hayirlisi canım.Ben pazartesi kontrole gidicem bakalim doktor gün vericekmi bana.Doktorumu yine degistim gönlumce olmadi çok dikkatsiz doktordu.

Anladım canımm saolasın yaa içimm ferahladı şimdi eve geldim baktım anaaa iç çamaşırım ortasıı büyükk bayaa nemli ama terledimde sanırım ondan yoksaa hissederdim herhalde ALLAH korusun öylee bişey olsaa ALLAH tan pazartesi kontrol var canım sağlık haberleri alalım cümleten 🙏🤲🐬
Bende ilk gördüğümde çok korkmuştum ama sürekli oluyo ve her seferinde suyum iyi çıkıyo. Eve gelince takip et kuruyup bi daha gelmiyosa terdir. Az kaldı artık sağlıcakla kavuşalım🙏🏼

Banada ani agrı gelince Allahım galiba dogurucam diyorum sonra geçiyor.🤣
Evet ya bayram geçsin rahat doguralim hepimiz.
Şu instagramda bi video dönüyo allahımm evimi bok bastı allahımm diye temizlik videosu heh o videodaki ses tonuyla ağlıyorum acı ağrı gelince allahım doğuruyo muyum allahım diye 🤣

Bende ilk gördüğümde çok korkmuştum ama sürekli oluyo ve her seferinde suyum iyi çıkıyo. Eve gelince takip et kuruyup bi daha gelmiyosa terdir. Az kaldı artık sağlıcakla kavuşalım🙏🏼
Aminn Çok Aminn canımm aynenn eve gelince bidaha o kadar gelmedi Hamdolsun demekki terdi ama az az hep idrarmı ne bilmiorum 20. Haftalardan berii akıntı var mesela o pıt dieee atıveriyor Birde karnım yürürken ayakta heeleki yemekten sonra sert oluyor normalmi seninde oluyormu canımm İNŞALLAH 38 lerii görürüz🙏🤲🙏🦋🐬

Kizlar selamlar.ben mayis annelerinde aktif basladim ancak goruen o ki nisan annesi olacagim burayida surekli takipteyim:) 35+5 im. Stres basladi☺️ hem cok hazirim, hem hic hazir degilim☺️
Ben de 35+6 yım en başından beri nisan annesiyiz kız biz he tabi 41-42.haftalara kalırsak o başka kalmayalım ama o kadar😄

Aminn Çok Aminn canımm aynenn eve gelince bidaha o kadar gelmedi Hamdolsun demekki terdi ama az az hep idrarmı ne bilmiorum 20. Haftalardan berii akıntı var mesela o pıt dieee atıveriyor Birde karnım yürürken ayakta heeleki yemekten sonra sert oluyor normalmi seninde oluyormu canımm İNŞALLAH 38 lerii görürüz🙏🤲🙏🦋🐬
Tabiii karnımın sertliğinden sürünerek eve döndüğümü biliyorum o kadar sert oluyo ki ama kasılma değil çok belli resmen kütle taşıyorum diyorum. Yürütmüyo doktorum zayıf olduğun için yağ tabakan az bebeği daha sert hissediyosun demişti. Bazı günler yemekten sonra da aynı his oluyo sanki diyorum çocuğum derimi yırtıp burdan çıkıcak bunlar çok normalmiş artık kocamanlar maşallah🥰

X