Pzt 39+3 oluyorum riske atmak istemiyorum dedi hiç aşağı inme yok açılma da yok bebek baya yukarıda oyuzden öyle dedi pzt bakacak bir daha açılma inme vs varmı yoksa sezeryan günü alıcamCanım daha yeni 39 olmuşsun neden 40 dolmadan alıyor ki, başka bir durum mu var beklemeyi kısıtlayan
Benimde 39 bugun kanala girmiş dedi hafif sancılar var onun dısında birşey yok hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun insallah bebek hareketleri çok yogun suanPzt 39+3 oluyorum riske atmak istemiyorum dedi hiç aşağı inme yok açılma da yok bebek baya yukarıda oyuzden öyle dedi pzt bakacak bir daha açılma inme vs varmı yoksa sezeryan günü alıcam
Bende çok yaşadım düzenli olmadıgı sürece belli süreden sonra geçiyorsa normaldir birde bugun yerleri silerken iki bacagım açıldı düştüm ellerimi yere degdirmesem karnımın üzerine düşecektim çok aşırı agrım var yürüyemiyorum bacakta açılmıyor gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor şakaya gelmiyor ben bir akılsızlık yaptım doguma günler kala basıma sıkıntı açtım aman sizler dikkat edinKızlar merhaba. Geri sayımlar başladı artık. Son bacağıma kramp gibi ani kasılmalar giriyor. Sizlere de oluyor mu böyle. 37+4 üm. Bu zamanlarda bu tarz kasılmalar normaldir diye düşünüyorum. Sizce de normal mi ?
Ahh sana da çok geçmiş olsun. Hafiften sancı vurmaya başladı. Uyutmadı beni. Bacağımda uyuşuyo gibi. Bnde doktor kanala girsin dedi diye yürüyüş falan yaptım, bir iki yer silme hareketi gibi hareket denedim. Ondan mı oluyo acaba. Bi yandan doğsun istiyorum bi yandan da sancılar vurunca korkmadım değil.Bende çok yaşadım düzenli olmadıgı sürece belli süreden sonra geçiyorsa normaldir birde bugun yerleri silerken iki bacagım açıldı düştüm ellerimi yere degdirmesem karnımın üzerine düşecektim çok aşırı agrım var yürüyemiyorum bacakta açılmıyor gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor şakaya gelmiyor ben bir akılsızlık yaptım doguma günler kala basıma sıkıntı açtım aman sizler dikkat edin
Tebrik ederim. Senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Önemli olanda bunlar. Gerisini bir şekilde hallederiz inşallah. Sen esas kısmı atlattın bundan sonrası daha tatlı yorgunluklar olur. Bende de sancı oldu bu gece. Oyüzden uyumadım. Şimdilik geçti gibi. Haftaya çarşamba muayenem var. Bnde bebişim kendisi nasıl istiyosa öyle gelsin istiyorum geleceği zamana ve şekle kendi karar versin istiyorum. Herşeyden önce sağlıkla ve kolaylıkla gelsinKızlar selam,
Geçen yazmışım sezeryan günü alıcam diye. Benim kızım beklemedi ve 38. Haftada kendisi gelmeyi seçti. 45cm boyu 3050 doğdu, 26 martta. Tam ultrason kilosuydu. Bugün eve çıktık. Makat geliş olduğu için mecburen sezeryan oldu. Sabaha karşı sancım başladı. Gece kalktım ter içinde, boncuk boncuk terlemişim. Regl ağrısı gibi fena bir ağrı ve bulantım vardı. Makata baskı vardı tuvalete gittim yapamayınca iki defa anladım ki sancı bu. Hastaneye gittik sabah 5’te, sancılarım 100’dü ve düzenliydi, açılma ve yumuşama vardı. Benim makat geliş olduğu için açılma azdı, suyum ya da nişanım gelmedi. Başı baskı yapsaymış onlar gelirmiş. Doğum sancısı da az değil yani.
Sezeryan için, çok konuşuldu. Ben dediğim gibi kombine epiduralle oldum. Migrenim olmasına rağmen sadece 1 defa başım ağrıdı o da bugün. Dikloron yaptılar geçti. Aneztezi doktoruna çok bağlı. Benim doktor bir defada tak diye yaptı ve iğne çapını ona göre seçti. Sonra da ağrı pompası bağladılar bir gün, o çok iyiydi. Ağrım olunca da dikloron yaptılar. Süt emzirince geldi, hatta şimdi göğüslerim biraz fazla doldu ve tıkanmasın diye sıcak masaj yapıyorum. Sezeryan olursanız kesinlikle en az 2 gün hastanede kalın. Bir yandan ameliyatlı olup bir yandan bebek bakmak baya zor. Neyse ki benim ağrılarım artık azaldı ama hala var, yataktan kalkmak falan zor hala. Emzirmek çok keyifli bir şey, çok sevdim ama ah o memeler ve yaralar, başta çok acıdı. Gümüş kapak mutlaka alın bence, kalkan daha zor kullanması. Hastanede hemşireler yardım etti de evde ilk kendim emzirmekte zorlandım mesela eğitim de almama rağmen. O da zamanla oturacaktır eminim. Bizden havadisler böyle.
Benim de hareketler yogun canımı yakıyor bazen ama senin kanala girmiş yine suni sancı istersen alabilirsin bana drdi inseydi kanala suni sancı verirdim ama bu durumda veremem pzt bakacak bidaha işte hakkımızda hayırlısıBenimde 39 bugun kanala girmiş dedi hafif sancılar var onun dısında birşey yok hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun insallah bebek hareketleri çok yogun suan
Yaa canım cok sevindim sıkıntısız olmasına sürecinin. Hoşgelmiş bebeğin saglıkla büyüsün insallhKızlar selam,
Geçen yazmışım sezeryan günü alıcam diye. Benim kızım beklemedi ve 38. Haftada kendisi gelmeyi seçti. 45cm boyu 3050 doğdu, 26 martta. Tam ultrason kilosuydu. Bugün eve çıktık. Makat geliş olduğu için mecburen sezeryan oldu. Sabaha karşı sancım başladı. Gece kalktım ter içinde, boncuk boncuk terlemişim. Regl ağrısı gibi fena bir ağrı ve bulantım vardı. Makata baskı vardı tuvalete gittim yapamayınca iki defa anladım ki sancı bu. Hastaneye gittik sabah 5’te, sancılarım 100’dü ve düzenliydi, açılma ve yumuşama vardı. Benim makat geliş olduğu için açılma azdı, suyum ya da nişanım gelmedi. Başı baskı yapsaymış onlar gelirmiş. Doğum sancısı da az değil yani.
Sezeryan için, çok konuşuldu. Ben dediğim gibi kombine epiduralle oldum. Migrenim olmasına rağmen sadece 1 defa başım ağrıdı o da bugün. Dikloron yaptılar geçti. Aneztezi doktoruna çok bağlı. Benim doktor bir defada tak diye yaptı ve iğne çapını ona göre seçti. Sonra da ağrı pompası bağladılar bir gün, o çok iyiydi. Ağrım olunca da dikloron yaptılar. Süt emzirince geldi, hatta şimdi göğüslerim biraz fazla doldu ve tıkanmasın diye sıcak masaj yapıyorum. Sezeryan olursanız kesinlikle en az 2 gün hastanede kalın. Bir yandan ameliyatlı olup bir yandan bebek bakmak baya zor. Neyse ki benim ağrılarım artık azaldı ama hala var, yataktan kalkmak falan zor hala. Emzirmek çok keyifli bir şey, çok sevdim ama ah o memeler ve yaralar, başta çok acıdı. Gümüş kapak mutlaka alın bence, kalkan daha zor kullanması. Hastanede hemşireler yardım etti de evde ilk kendim emzirmekte zorlandım mesela eğitim de almama rağmen. O da zamanla oturacaktır eminim. Bizden havadisler böyle.
Ay çok sevindimKızlar selam,
Günaydın senin yine iniyormuş. Ben yüzük taksam bir daha asla çıkaramam. Gece su içmesem bile gün içinde içiyorum baya ama yine de davul gibi ellerim ayaklarım birde ağrı oluyor.Günaydın arkadaşlar gecee ellerimin şiştiğini yüzükten farkettim su içmiyorum gecee midee yanmasından sabah normale dönüyor yüZüğü rahat çıkarıp takıyorum sizlerdede oluyormu acaba sağlıklı günler
Gelmiş geçmiş olsun cümlemiz Şifalanalım arkadaşım o zaman normal sanırım Hamileliğin son haftalarında vücut ödem tutuyor budaa normal büyük ihtimalle bendede arada ağrıı oluyor bacaklarda evett canımm artık az kaldı İNŞALLAH sağ sağlim atlatalımGünaydın senin yine iniyormuş. Ben yüzük taksam bir daha asla çıkaramam. Gece su içmesem bile gün içinde içiyorum baya ama yine de davul gibi ellerim ayaklarım birde ağrı oluyor.
Günaydın arkadaşlar gecee ellerimin şiştiğini yüzükten farkettim su içmiyorum gecee midee yanmasından sabah normale dönüyor yüZüğü rahat çıkarıp takıyorum sizlerdede oluyormu acaba sağlıklı günler
Anladım canım olmadı öylee yapaım normal o haldee azcık iş yapınca yürüyünce yorulmaya başladım artık son 2 hafta Nasipse insanı yoruyormuş neyseki bebişler sağlıkla gelsindeOyyy takma yüzüğünü, inmeyebilir şişlik cıkaramayabilirsin bir gün . Ben 4/5 aydır takamıyorum alyansımı valladoğumdan önce mutlaka çıkarttıracaklar // ya da parmağını çok sıkar acıtır ve cokkk zorlayarak cıkartmak zorunda kalabilirsin bence takmamalısınnnn risk alma
Canım Sağlıkla büyüsün inşallah gözünaydınKızlar günaydin dün yazamadım kendime geldim ama telefonu bulamadım ☺ dün 11:27 de 3.220 kg dünyaya geldi aymiram 12 30 da da beni odaya getirmişler gözlerim açıktı kızımı sordum hemen yanıma verdiler tam ayılmamış olsam da hemşire memeyi tutturdu hemen kızım da emmi çok şükür ilk gebeliğimdi dünyanin en güzel tarif edilemez duygusuymuşş aylarca tekmeleyen. O. Miniği görmek
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar selam,
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydin dün yazamadım kendime geldim ama telefonu bulamadım ☺ dün 11:27 de 3.220 kg dünyaya geldi aymiram 12 30 da da beni odaya getirmişler gözlerim açıktı kızımı sordum hemen yanıma verdiler tam ayılmamış olsam da hemşire memeyi tutturdu hemen kızım da emmi çok şükür ilk gebeliğimdi dünyanin en güzel tarif edilemez duygusuymuşş aylarca tekmeleyen. O. Miniği görmek
Şükür kavşturana, allah analı babalı büyütsünKızlar günaydin dün yazamadım kendime geldim ama telefonu bulamadım ☺ dün 11:27 de 3.220 kg dünyaya geldi aymiram 12 30 da da beni odaya getirmişler gözlerim açıktı kızımı sordum hemen yanıma verdiler tam ayılmamış olsam da hemşire memeyi tutturdu hemen kızım da emmi çok şükür ilk gebeliğimdi dünyanin en güzel tarif edilemez duygusuymuşş aylarca tekmeleyen. O. Miniği görmek