2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçicek inşallah bu zor günler. Bebişler unutturacak bize Ben normalde çalışıyorum fakat izindeyim bir aydır. Bugün ilk defa uzun süre ayakta kaldım avmye gittim hamile külotu almaya. Tansiyonum düştü kendimi çok bitkin hissettim. Bir an önce kendimi eve atmak istedim. En son hapşurup birazcık çiş kaçırınca eve dönmek zorunda kaldım

Merhaba Herkese ben de 11. Haftadayım. Aramızda Fatal DNA yaptıran var mı ? Cinsiyet o testte de hemen çıkıyormuş pazartesi kan vereceğim ben de

Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Çok geçmiş olsun canım. Yaşamayan bilemez elbet. Cennette meleğin seni bekliyor olacak. Allah tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah

Bende öyle çokmmemnum

Merhaba Herkese ben de 11. Haftadayım. Aramızda Fatal DNA yaptıran var mı ? Cinsiyet o testte de hemen çıkıyormuş pazartesi kan vereceğim ben de
Ben yaptırmak istiyorum ama doktorum daha erken, 12de konuşuruz dedi. Bekliyorum

Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Çok üzüldüm başınız sağolsun bir arkadaşım böyle peş peşe kayıplar yaşadı, şimdi çok sağlıklı dört aylık bir oğlu var maşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alır bu acılarınızı unutursunuz umarım, gönülden dilerim

Çok geçmiş olsun Rabbım daha sağlıklı şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin .. 2.kez olduğuna göre acaba bi sıkıntı mı var

Canım çok üzgünüm. Allah yardımcınız olsun. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. ancak çok şükür hamile kalabiliyorsun. Bu kayıplara yönelik belki bir araştırma analiz yaparlar. Sebebini öğrenmek için. Bir dahaki gebeliğinde inşallah gümbür gümbür gelir bebişin.

Bir de gaz sorunu yaşayan var mı? Gece kaç kez wc için uyanıyorum çok fazla gazım oluyor gün içinde de öyle nedendir dikkat etmem gerekn bir şey var mı
Ben de aynıyım bana doktorum üşütmememi söyledi vücudu sıcak tutmadığımız zaman gaz oluyormuş

Canımm çok üzüldüm, seni anlayabiliyorum benim de kaybım var, insanın elinden bir şey gelmiyor, ne diyeceğimi bilemedim, üzülme demek dile kolay gerçekten, ağlama lütfen, Allah yeniden nasip etsin inşallah sana evlat, o hep seninle olsun

hastayım öksürük hapşuruk artı midem bulanıyor böğürüyordum bugun ve dünde kustum 9+0 dan selamlar iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…