- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Merhaba kızlar bugün doktorum kesin olmamakla beraber erkek dedi. Degisirmi sizce
Yaa ne kadar erken tahmin etmiş hadi bakalım sağlıkla gelsin10 +5 hafta erkek dedi kızımda 9 hafta iken kiz demisti
Çok geçmiş olsun canım. Yaşamayan bilemez elbet. Cennette meleğin seni bekliyor olacak. Allah tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahKızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Bende öyle çokmmemnumYaa ben 2 yıldır kullanıyorum lotusu hala sapasağlam. Emzirme atletim bir tane var ama sütyensiz rahat edemem ben, istersen bir tane alıp dene. Emzirme sütyeni bedenini nerden alacaksan onların ölçüsüne göre alabilirsin, çok büyük beden almaya gerek yok onlar biraz salıyor zaten.
Can’ım ilk bebeğimi o şekilde kaybettim çok acıydıÇok geçmiş olsun canım. Yaşamayan bilemez elbet. Cennette meleğin seni bekliyor olacak. Allah tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah
Ben yaptırmak istiyorum ama doktorum daha erken, 12de konuşuruz dedi. BekliyorumMerhaba Herkese ben de 11. Haftadayım. Aramızda Fatal DNA yaptıran var mı ? Cinsiyet o testte de hemen çıkıyormuş pazartesi kan vereceğim ben de
Çok üzüldüm başınız sağolsunKızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Zaman geçmiyor gibiiiiGeçicek kuzum yalnız değilsin, hepimizde aynı sıkıntılar var. Şu ilk trimester'i bir atlatsak sanki hepimz bir tık rahatlayacağız.
Çok geçmiş olsun Rabbım daha sağlıklı şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin .. 2.kez olduğuna göre acaba bi sıkıntı mı varKızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Canım çok üzgünüm. Allah yardımcınız olsun. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. ancak çok şükür hamile kalabiliyorsun. Bu kayıplara yönelik belki bir araştırma analiz yaparlar. Sebebini öğrenmek için. Bir dahaki gebeliğinde inşallah gümbür gümbür gelir bebişin.Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Ben de aynıyım bana doktorum üşütmememi söyledi vücudu sıcak tutmadığımız zaman gaz oluyormuşBir de gaz sorunu yaşayan var mı? Gece kaç kez wc için uyanıyorum çok fazla gazım oluyorgün içinde de öyle nedendir dikkat etmem gerekn bir şey var mı
Kızlar çok kötüyüm öylesine devlete geldim kontrol için kalp atışı durmuş bebeğimin gözyaşlarım durmuyor. 2. Kaybım 10 haftalık olması gerekiyorken 9 da kalmış
Ben salı günü yaptırdım 10 gune çıkıyor cinsiyete belli oluoMerhaba Herkese ben de 11. Haftadayım. Aramızda Fatal DNA yaptıran var mı ? Cinsiyet o testte de hemen çıkıyormuş pazartesi kan vereceğim ben de
Ne kadar ücret ödeyeceksin hangi paket nelere bakiyor amerikaya gidenden miBen salı günü yaptırdım 10 gune çıkıyor cinsiyete belli oluo
Çorapları çektim bugün hadi inşallahBen de aynıyım bana doktorum üşütmememi söyledi vücudu sıcak tutmadığımız zaman gaz oluyormuş
ne yazcam