2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet ya, benimkiler de sıkmaya başladı. Nasıl bir sütyen almamız gerek mesela, kumaş mı? Süngerli mi. Bilen aydınlatırsa sevinirim.

Ben de öyle düşünüyorum, çünkü ben de bir kere bırakmaya çalışayım diye içmemiştim, sonradan içmeme rağmen vücudum 3 günde toparladı kendini

Kızlar birkaç gündür giremedim, çok okuyamadım, hasta olanlar, kanaması olanlar falan olmuş, hepinize dua ediyorum, eminim bu süreci en güzel şekilde atlatacağız, endişelenmemek elde değil, ufacık ağrım oluyor çok korkuyorum, her şeyden pimpirikleniyorum, bir an önce şu ilm trimester dönemi geçse diye gün sayar oldum, inanıyorum bu süreçler bizi güçlü bir anne yapmak için ön eğitim süreci, kendime hep böyle diyorum, güçlü ol, güçlü dur lütfen anne olacaksın! Bizler güçleniyoruz kızlar, çok güzel anneler olacağız inşallah, kendimizi sevelim, bebişlerimizi daha da çok sevelim

Dün doktora gittim, aslında kontroldü ama doktor ultrasonda bakalım dedi, sorsanız güya girmeyecektim, çok sık girdiğim için, onu görünce çok mutlu oldum, bacaklarını gösterdi doktor, başını gösterdi, geçen hafta başı sol taraftaydı şimdi sağ taraftaydı, heyecandan sormayı unuttum ama hareket ediyorlar demek ki içeride Çok güzel bir duygu gerçekten, tüm o çektiğim her şeye değer onu öyle görmek

Tahlil sonuçlarım çıkmış anlayan var mı kızlar kırmızı olanları pazartesi gideceğim inşallah sonuç için

Eklentiler

• IMG_1329.png
    208,8 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba kızlar bugün doktorum kesin olmamakla beraber erkek dedi. Degisirmi sizce
Aaa çok erken değil mi bilirse helal olsun çok ileriki haftalarda bile değişen oluyor sanırım ama erkek denilince genelde doğru çıkıyormuş ben de tam bilgili değilim

Bir de gaz sorunu yaşayan var mı? Gece kaç kez wc için uyanıyorum çok fazla gazım oluyor gün içinde de öyle nedendir dikkat etmem gerekn bir şey var mı

Emzirme döneminin ilk zamanlarına kadar hep şiş oluyorlar o yüzden rahat bi şeyler almaya bakın, direkt emzirme sütyeni de alabilirsin, sporcu sütyeni de olur.
Ben eskiden altı yarım dolgulu sütyen takardım, hamilelik ve emzirmeyle onlar olmaz oldu toparlayıcı sütyen var ya onlardan takıyorum uzun zamandır, şu an rahatsız etmiyor mesela. Penti lotus diye geçiyor adı, içi dolgusuz boş.

Pentiden ve suwenden son zamanlarda ne aldıysam ya rengi attı ya dikişleri. Oysho veya dagi tercih ediyorum artık. Ben de emzirme sutyeni alayım diyorum ama kendi bedenim mi yoksa büyük beden mi ondan emin olamadım. Bazıları hiç sütyen kullanmamış sızlamadan dolayı direkt emzirme atleti kullandıklarını söylüyorlar hem hamilelik hem sonrasında.

Yaa ben 2 yıldır kullanıyorum lotusu hala sapasağlam. Emzirme atletim bir tane var ama sütyensiz rahat edemem ben, istersen bir tane alıp dene. Emzirme sütyeni bedenini nerden alacaksan onların ölçüsüne göre alabilirsin, çok büyük beden almaya gerek yok onlar biraz salıyor zaten.

Süper teşekkür ederim

Bir de gaz sorunu yaşayan var mı? Gece kaç kez wc için uyanıyorum çok fazla gazım oluyor gün içinde de öyle nedendir dikkat etmem gerekn bir şey var mı
Benim çok fena o gaz sorunum. fos fos sürekli artık yıldım. Sürekli ekmek yer oldum o mu yapıyor nedir.

Aaa emzirme atleti de mantıklı kış için. Ben zaten evde sütyen giyemiyorum asla. Ama dışarı çıkarken atleti tercih edebilirim sütyen yerine. Ya da direkt emzirme sütyeni almak da mantıklı olabilir gibi. Ay çok uzağım bu konulardan. Alan arkadaşlar şunu aldım bunu aldım diye paylaşsın bilgilenelim.

Kızlar tünaydın. Dün adliyede yaklaşık 3 saat ayakta durmak zorunda kaldım dava için gitmiştim, eve geldiğimde ic camasirimda bildiğin su gibi olmuş ve kahverengi lekelenme vardı çok korktum. İç camasirimi değiştirdim eve geldiğimde. Bu sabahta yine kahverengi lekelenme gördüm yine camasirimi değiştirdim ama yattım korkudan kalkmıyorum, dün gece zaten zehir gibiydi. Midem yandı bulandı, gece 3.30 da uyudum, günler geçmiyor. Boyle bi isteksizlik bir bıkkınlık var bende, hayattan zevk almıyorum. Kış temizliği yapmak istiyorum yapamıyorum, ruh gibiyim vallahi. 2 haftada bir evin düzenini degistirirdim, şimdi hareket etmeye korkar oldum, ayaklarim hep buzzz gibi. Kahveden tiksindim içemiyorum. Depresyon gelip gidiyor resmen.

Gerçekten şuan en zor döneminde geçiriyorum baş ağrısı halsizlik mide yanması gaz şimdi bulantıda eklendi ev desen perişan moraller bozuk insaallah bu süreci de atlatırız canlar
Geçicek kuzum yalnız değilsin, hepimizde aynı sıkıntılar var. Şu ilk trimester'i bir atlatsak sanki hepimz bir tık rahatlayacağız.

Yalnız değilsin kuzum, aynıları bizlerde de var. Geçecek inşallah. Ama hamilelik süreci bu hormonlar gerçekten bir tuhaf oluyor. Ben de geçen hayatımda hiç olmadığım kadar ufacık bir şeye sinirlendim ve gözüm döndü. Bazense çok duygusallaşıyorum. Genel olarak hiç bişi yapacak halim zaten yok.

Canım tüm bunlar geçecek, ben de iş yerinde bazen yoruluyorum, dışarıya çıkmak zorunda olduğum zaman dilimleri oluyor mesela günde minimum 7 bin adım atıyorum ki araçla işe gelmeme rağmen, geçenler de benim de kalçama çok ağrı girdi, nefesimi kesiyordu, eşim böyle kantaron yağıyla biraz masaj yaptı çok iyi geldi, ben de senin gibi çok ama çok üşüyorum, hatta iş yerinde li arkadaşlarımla henüz paylaşmadım hamileliğimi neden üşüyorsun, çok tuhaf gibi söylemlerde bulunup canımı sıkıyorlar, hamile olduğumuzdan kaynaklı bence üşümemiz geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…