2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün gece çok kramp girdi rahmime ağrım oldu sabah kalktığımda kahverengi kanama vardı 😔 doktorum da izindeymiş başka doktora muayene oldum kan sulandırıcı kullanıyorum o bu haftalarda kanama yapabiliyor dedi progestan fitil verdi sabah akşam. Bu tarz bir şey yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim? 😔😔

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN😊

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİM
🤰🏻🤰
YaşSATKESEKalp Atışı
💓
Cinsiyet. 👼🏻
Hali Hali 3314 Temmuz5+16+1?
@mmervee_288Temmuz4+46+1?
Karusel Karusel 2918 Temmuz5+26+2?
@ihlamurunkokusu2511 Temmuz5+27+0?
@strudel3619 Temmuz5+06+3?
@difembahyaa283 Temmuz6+56+5?
@Eksi_Elma346 Temmuz8+1?
@Ranaz305 Temmuz??
@Beetul123028 Haziran4+56+2
@kayaaaaaddd3025 Haziran4+56+4
@tospalak2826 Haziran5+07+3
Meine Sterne Meine Sterne 368 Temmuz6+06+0
@esragirgin3022 Temmuz5+3
@mimoza2015411 Temmuz5+26+5
@muggle1287 Temmuz5+36+0
@mansure972623 Temmuz
2kedianasi 2kedianasi 2723 Temmuz5+16+2
@Merayyy304 Temmuz
@Tugcee1524294 Temmuz5+07+0
@greatcook275 Temmuz5+38+0
@aslanburcumuhendis3012 Temmuz
@Eternal_82820 Temmuz4+6
A Afratafrac 3419 Temmuz6+66+6
K kelebek012 3121 Haziran5+26+4
@snkk2625 Haziran4+57+2
@dasistmasist256 Temmuz6+47+5
@pdrci163419 Temmuz
@xDerinMavix342 Temmuz5+16+5
@difficult woman309 Temmuz4+46+6
@Patilianne86376 Temmuz5+47+1
@Feyza0041311 Temmuz5+17+2
@seeymaaa269 Temmuz5+2
@INKZINKMINK4014 Temmuz5+4
@IADK3615 Temmuz6+37+2
@tubish_193014 Temmuz4+57+2
E evdekiliyakat 366 Temmuz6+08+2
@mehtap493024 Temmuz4+4
@fatos1717277 Temmuz6+5
@cerenay0003915 Temmuz5+3
@goknilay3113 Temmuz5+06+4
@mhndsbayan3021 Temmuz5+26+4
@Derin20432712 Temmuz5+27+2
@mimozaciceki337+27+2
@Zaaraaa3010 Temmuz5+26+2
@Buseesii3223 Temmuz5+56+5
@suraa122311 Temmuz56+4
@mnzek2922 Temmuz
@Ashleyyy2226 Haziran5+16+5
cintoniklime cintoniklime 2830 Haziran6+0
@momento3010 Temmuz6+07+0
@melikee242826 Temmuz5+16+1
@Denizasafhayalim2826 Haziran6+26+2
@papatyagibiii1Temmuz5+36+3
@lokumm27083123 Temmuz4+47+3
3615 Temmuz 6+26+2?

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN😊

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİM
🤰🏻🤰
YaşSATKESEKalp Atışı
💓
Cinsiyet. 👼🏻
Hali Hali 3314 Temmuz5+16+1?
@mmervee_288Temmuz4+46+1?
Karusel Karusel 2918 Temmuz5+26+2?
@ihlamurunkokusu2511 Temmuz5+27+0?
@strudel3619 Temmuz5+06+3?
@difembahyaa283 Temmuz6+56+5?
@Eksi_Elma346 Temmuz8+1?
@Ranaz305 Temmuz??
@Beetul123028 Haziran4+56+2
@kayaaaaaddd3025 Haziran4+56+4
@tospalak2826 Haziran5+07+3
Meine Sterne Meine Sterne 368 Temmuz6+06+0
@esragirgin3022 Temmuz5+3
@mimoza2015411 Temmuz5+26+5
@muggle1287 Temmuz5+36+0
@mansure972623 Temmuz
2kedianasi 2kedianasi 2723 Temmuz5+16+2
@Merayyy304 Temmuz
@Tugcee1524294 Temmuz5+07+0
@greatcook275 Temmuz5+38+0
@aslanburcumuhendis3012 Temmuz
@Eternal_82820 Temmuz4+6
A Afratafrac 3419 Temmuz6+66+6
K kelebek012 3121 Haziran5+26+4
@snkk2625 Haziran4+57+2
@dasistmasist256 Temmuz6+47+5
@pdrci163419 Temmuz
@xDerinMavix342 Temmuz5+16+5
@difficult woman309 Temmuz4+46+6
@Patilianne86376 Temmuz5+47+1
@Feyza0041311 Temmuz5+17+2
@seeymaaa269 Temmuz5+2
@INKZINKMINK4014 Temmuz5+4
@IADK3615 Temmuz6+37+2
@tubish_193014 Temmuz4+57+2
E evdekiliyakat 366 Temmuz6+08+2
@mehtap493024 Temmuz4+4
@fatos1717277 Temmuz6+5
@cerenay0003915 Temmuz5+3
@goknilay3113 Temmuz5+06+4
@mhndsbayan3021 Temmuz5+26+4
@Derin20432712 Temmuz5+27+2
@mimozaciceki337+27+2
@Zaaraaa3010 Temmuz5+26+2
@Buseesii3223 Temmuz5+56+5
@suraa122311 Temmuz56+4
@mnzek2922 Temmuz
@Ashleyyy2226 Haziran5+16+5
cintoniklime cintoniklime 2830 Haziran6+0
@momento3010 Temmuz6+07+0
@melikee242826 Temmuz5+16+1
@Denizasafhayalim2826 Haziran6+26+2
@papatyagibiii1Temmuz5+36+3
@lokumm27083123 Temmuz4+47+3
@osenolsan 3615 Temmuz6+26+2

Kızlar dün gece çok kramp girdi rahmime ağrım oldu sabah kalktığımda kahverengi kanama vardı 😔 doktorum da izindeymiş başka doktora muayene oldum kan sulandırıcı kullanıyorum o bu haftalarda kanama yapabiliyor dedi progestan fitil verdi sabah akşam. Bu tarz bir şey yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim? 😔😔
Kaçıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama ben de neredeyse her hafta benzer bir senaryo yaşıyorum ve bunu yaşamayacağım zamanları iple çekiyorum. Endişelenmeyin demek isterdim ama insan endişeleniyor ister istemez, yine de içinizi rahatlatmak adına gerçekten riskli bir durum olsaydı doktorunuz salmazdı sizi diyebilirim. Kendinizi yormayın, dinlenin imkanınız varsa buna. Kırmızı kanama olmadıkça endişelenecek bir şey yok diyor doktorlar genel olarak, kırmızı kanama olursa da mutlaka bir doktora görünmekte fayda var, ille korkunç bir anlam çıkarmayın. Çok geçmiş olsun 🌸

Ben lekelenme yaşamadım ama daha önce kimyasal gebelik 2 aşılama ve 1 tüp bebek maceram olduğu için günde 3 defa 200mg progestan fitil , sabah 1 kan sulandırıcı iğne ve akşam 1 progestan iğne kullanıyorum. Eğer devam ederse kanamanız doktorunuza korktuğunuzu başka tedavi amaçlı yapabileceğimiz birşey varmı diye sorun mutlaka çok geçmiş olsun umarım geçer birdaha endişe korku yaşamazsınız

Öncelikle cok gecmis olsun. Kacinci haftadasin? Kanama devam ediyor mu? Ben kanamanin doktora bildirilmesi gereken bir sey oldugunu ama illa kötü bir sey olmadigini, düsündügümüzden fazla hamilenin yasadigini duydum.

Ben de cok endiseli ve korku doluyum. Iki gün once yemek yaparken birden islaklik hissettim. Öyle fazlaydi ki cok özür diliyorum altima kacirdim sandim. Baktigimda akintim geldigini gördüm, kahverengi-hafif pembemsi bir akintiydi. Bunun disinda bel agrim da cok cogaldi. Ertesi gün sabah erkenden doktorumu aradim, hemen gel dedi. Ultrasonda öncelikle bebegin yasayip yasamadigina bakti, masallah bebegimin kalbi atiyor, tam olmasi gerektigi gibi büyümüs, hareket bile ediyor. Kanin nereden geldigini anlayamadi, biraz daha bakinca rahim agzinin hafif acik oldugunu gördü ve beni düsük tehditi teshisiyle eve yolladi. Bu arada kahverengi-pembemsi akinti sadece bir kere geldi. Evden disari cikmam yasak, merdiven kullanmam, esya tasimam, ayakta cok kalmam, uzun süre oturmam, her sey yasak, sürekli yatmak zorunda degilsin dedi ama her sey yasak ne yapabilirim ki. Progesteron ve magnezyum kullaniyordum, bebegimin gelisimi cok iyi gittigi icin paket bitince birak demisti ama simdi devam etmek zorundayim kullanmaya. Su an isten raporluyum ama rahim agzi yeniden kapanacak bir sey olmadigi icin artik ise göndermez beni gibi geliyor (Almanya'da böyle bir sey var, anne adayi agir hamilelik geciriyorsa doktor isten cekiyor tamamen, cok nadir bir durum ama rastlaniyor, annenin isi fesh edilmiyor).

Kan sulandiriciyi ben de hamileligin onaylanmasindan beri kullaniyorum ama doktorum bunun kanamaya yol acacagina dair bir sey söylemedi bana hic.

Endiseni cok iyi anliyorum. Ben su an cok ince bir buz tabakasinin üzerinde geziniyormus gibi hissediyorum. Bir yandan cok üzülüyorum, bir yandan kendimi toparlamaya calisiyorum cünkü bebegim yasiyor ve onun icin moralimi bozamam, korku hissetsin istemiyorum ama cok cok cok zor. Iki kayiptan sonra ilaclar, igneler, sonra seker teshisi, simdi rahim agzinin acilmis olmasi, her ilaci alir her ignegi kullanirim yeter ki bebegim yasasin ama ardi ardina her sey beni cok yormaya basladi, nasil iyimser kalinir bilemez oldum. Dualara, iyi dileklere ihtiyacim var.

Kaçıncı haftanızdasınız bilmiyorum ama ben de neredeyse her hafta benzer bir senaryo yaşıyorum ve bunu yaşamayacağım zamanları iple çekiyorum. Endişelenmeyin demek isterdim ama insan endişeleniyor ister istemez, yine de içinizi rahatlatmak adına gerçekten riskli bir durum olsaydı doktorunuz salmazdı sizi diyebilirim. Kendinizi yormayın, dinlenin imkanınız varsa buna. Kırmızı kanama olmadıkça endişelenecek bir şey yok diyor doktorlar genel olarak, kırmızı kanama olursa da mutlaka bir doktora görünmekte fayda var, ille korkunç bir anlam çıkarmayın. Çok geçmiş olsun 🌸
7+4teyim ilk defa yaşadığım için çok korktum hala gelip giden ağrılar da var.. Çok teşekkür ederim desteğinize 🙏❤️
Ben lekelenme yaşamadım ama daha önce kimyasal gebelik 2 aşılama ve 1 tüp bebek maceram olduğu için günde 3 defa 200mg progestan fitil , sabah 1 kan sulandırıcı iğne ve akşam 1 progestan iğne kullanıyorum. Eğer devam ederse kanamanız doktorunuza korktuğunuzu başka tedavi amaçlı yapabileceğimiz birşey varmı diye sorun mutlaka çok geçmiş olsun umarım geçer birdaha endişe korku yaşamazsınız
İnşallah olmaz ya rabbim hepimizin minik yavrularını korusun, sağlıklı birer doğum nasip etsin hepimize🙏💕

Öncelikle cok gecmis olsun. Kacinci haftadasin? Kanama devam ediyor mu? Ben kanamanin doktora bildirilmesi gereken bir sey oldugunu ama illa kötü bir sey olmadigini, düsündügümüzden fazla hamilenin yasadigini duydum.

Ben de cok endiseli ve korku doluyum. Iki gün once yemek yaparken birden islaklik hissettim. Öyle fazlaydi ki cok özür diliyorum altima kacirdim sandim. Baktigimda akintim geldigini gördüm, kahverengi-hafif pembemsi bir akintiydi. Bunun disinda bel agrim da cok cogaldi. Ertesi gün sabah erkenden doktorumu aradim, hemen gel dedi. Ultrasonda öncelikle bebegin yasayip yasamadigina bakti, masallah bebegimin kalbi atiyor, tam olmasi gerektigi gibi büyümüs, hareket bile ediyor. Kanin nereden geldigini anlayamadi, biraz daha bakinca rahim agzinin hafif acik oldugunu gördü ve beni düsük tehditi teshisiyle eve yolladi. Bu arada kahverengi-pembemsi akinti sadece bir kere geldi. Evden disari cikmam yasak, merdiven kullanmam, esya tasimam, ayakta cok kalmam, uzun süre oturmam, her sey yasak, sürekli yatmak zorunda degilsin dedi ama her sey yasak ne yapabilirim ki. Progesteron ve magnezyum kullaniyordum, bebegimin gelisimi cok iyi gittigi icin paket bitince birak demisti ama simdi devam etmek zorundayim kullanmaya. Su an isten raporluyum ama rahim agzi yeniden kapanacak bir sey olmadigi icin artik ise göndermez beni gibi geliyor (Almanya'da böyle bir sey var, anne adayi agir hamilelik geciriyorsa doktor isten cekiyor tamamen, cok nadir bir durum ama rastlaniyor, annenin isi fesh edilmiyor).

Kan sulandiriciyi ben de hamileligin onaylanmasindan beri kullaniyorum ama doktorum bunun kanamaya yol acacagina dair bir sey söylemedi bana hic.

Endiseni cok iyi anliyorum. Ben su an cok ince bir buz tabakasinin üzerinde geziniyormus gibi hissediyorum. Bir yandan cok üzülüyorum, bir yandan kendimi toparlamaya calisiyorum cünkü bebegim yasiyor ve onun icin moralimi bozamam, korku hissetsin istemiyorum ama cok cok cok zor. Iki kayiptan sonra ilaclar, igneler, sonra seker teshisi, simdi rahim agzinin acilmis olmasi, her ilaci alir her ignegi kullanirim yeter ki bebegim yasasin ama ardi ardina her sey beni cok yormaya basladi, nasil iyimser kalinir bilemez oldum. Dualara, iyi dileklere ihtiyacim var.
Çok geçmiş olsun ben de seni çok iyi anlıyorum çünkü kronik hipertansiyon hastasıyım, pıhtılaşma sorunum var ve önceki gebeliğim ne yazık ki kürtajla sonuçlandı kalbi durduğu için.. Ben 7+4'teyim şu 12 haftayı bitirsek çok rahatlayacağım 😢 Alman hükümetinin bu konuda aldığı önlemler çok güzelmiş bu arada eminim senin için dinlenme iyi gelecektir inşallah sağlıcakla şu hamileliği bitirip bebeklerimizi kucağımıza alacağız 🙏Senin için dua edeceğim tekrardan çok geçmiş olsun diliyorum ❤️❤️

Çok geçmiş olsun, dün gece okudum mesajınızı ama yazamamıştım bir türlü. Endişelerinizde çok haklısınız, fakat bu haklılığa tutunup bu süreci kendinize zehir edemezsiniz çünkü miniğiniz size tutunuyor. Bütün iyi dileklerim, dualarım sizinle öncelikle bunu bilmenizi isterim 🌸🤍🧿

Kan sulandırıcı iğne ve ilaçlar kanama tetikleyebiliyor, doktorlar herhangi bir kanama durumunda doz ayarı yapıyor veya bir süreliğine ilacı bıraktırıyor. Rahim ağzı açıklığı konusunda hiçbir fikrim yok maalesef, almanya’da sağlık hizmetleri nasıl bilmiyorum ama bir başka doktora daha görünme imkanınız olur mu? Veya türkiye’den bir uzmana online danışsanız bir nebze daha rahat eder misiniz? Ben ne zaman bir konuda yeteri kadar bilgim olmadığını düşünsem daha çok endişelendiğimi fark ettim, belki sizin için de bilginin teyiti tekrarı ve yapabileceklerinizin sınırlarının çizilmesi daha iyi bir yere getirir sizi mental olarak diye önermek istedim umarım yanlış anlamazsınız. Tekrar çok geçmiş olsun diliyorum ve tüm iyi dileklerimi ve dualarımı size gönderiyorum 🌸🙏🏻

Günaydın. Geçen akşam yatarken 2 tane prilam içmeyi unutup yattım. Dün o kadar kötüydüm ki anlatamam. Demekki mide bulantıları hala yüksek seviyede devam ediyor ancak bu ilaç baskılıyormuş. Çok başarılı.

Az kaldı kızlar biraz daha sabredelim atikleşmeye başlayacağız, ağrılarımız vs. bitecek inşallah. Kanaması olanlar korkuyor biliyorum ben de korkardım ama doğacak olana Rabbim ol dediyse hiçbir şey olmaz. Abimin eşi 2. çocuğunda doğuma kadar kanama yaşadı, yeğenim sapasağlam doğdu, bu yıl okula başladı, onun üstüne 2 kardeşi daha oldu 😁

Grubun sessizliğinden belli zaten herkeste bir şey var; benim de dün bi ağrım oldu, çocuğumu yerden kaldırmaya çalışırken bana asılınca vajinama çok kötü ağrı saplandı ödüm koptu bi şey oldu diye. İnşallah olmamıştır.

Herkes bebişini sağsalim doğuracak inşallah birbirimize dua edelim, biraz da grubun üstüne bi kurşun döküyorum 🪔

Az kaldı kızlar biraz daha sabredelim atikleşmeye başlayacağız, ağrılarımız vs. bitecek inşallah. Kanaması olanlar korkuyor biliyorum ben de korkardım ama doğacak olana Rabbim ol dediyse hiçbir şey olmaz. Abimin eşi 2. çocuğunda doğuma kadar kanama yaşadı, yeğenim sapasağlam doğdu, bu yıl okula başladı, onun üstüne 2 kardeşi daha oldu 😁

Grubun sessizliğinden belli zaten herkeste bir şey var; benim de dün bi ağrım oldu, çocuğumu yerden kaldırmaya çalışırken bana asılınca vajinama çok kötü ağrı saplandı ödüm koptu bi şey oldu diye. İnşallah olmamıştır.

Herkes bebişini sağsalim doğuracak inşallah birbirimize dua edelim, biraz da grubun üstüne bi kurşun döküyorum 🪔
Yaa evet zannediyorum ki en sıkıntılı dönemler bu dönemler o yüzden kimsenin dermanı hali yok gibi bu ara. BEnce 1 ay sonra çok daha fazla aktifleşmeye başlayacak grubumuz 🥰

Dediğin gibi geçecek bu süreç. 🙏💕

Benim de 2 gün önce en yakın arkadaşım doğum yaptı, Allahım nasıl güzel bir duygu. Bir de anne ve baba olarak bizzat yaşaması daha da heyecanlı ve güzeldir eminim 🥰

1 ay sonra yavaş yavaş cinsiyetlerle ilgili konuşmaya başlıyor olacağız 🥰🙏

Yaa evet zannediyorum ki en sıkıntılı dönemler bu dönemler o yüzden kimsenin dermanı hali yok gibi bu ara. BEnce 1 ay sonra çok daha fazla aktifleşmeye başlayacak grubumuz 🥰

Dediğin gibi geçecek bu süreç. 🙏💕

Benim de 2 gün önce en yakın arkadaşım doğum yaptı, Allahım nasıl güzel bir duygu. Bir de anne ve baba olarak bizzat yaşaması daha da heyecanlı ve güzeldir eminim 🥰

1 ay sonra yavaş yavaş cinsiyetlerle ilgili konuşmaya başlıyor olacağız 🥰🙏
Eveeet mart grubu hep cinsiyet öğreniyor kaç gündür, sıra bize geliyor 😍

Çok güzel duygular ❤️

Arkadaşlar göğüsler kaçıncı aya kadar büyümeye devam ediyor. Sütyenlerim artık olmamaya başladı. Şimdi alsam tekrar almama gerek var mı veya büyük mü alayım tecrübeli anneler yanıtlayabilir mi? Dagide çok güzel kampanya var şuan 4 al 2 öde.

X