• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
😞 bebeğin huyumu böyle acaba geçen arkadaşım geldi bebeğiyle çocuk hiçbir şey yok gözünde yaş bile yok sadece ağlar gibi yalandan gibi ses çıkarıyor o da zor işte en azından aç olsa doyar susar gazı olsa çıkarır susar ama bir şey yokken ağlaması da çok zor inşallah düzelir 😞
Benim çocuklarım uyumuyor böyle kabulleneyim diyorum ama işte zorlanıyorum yine de inşallah düzelir canım sağol 🙏🏻

Kızlar psikolojik olarak çok kötü hissediyorum ya akşamları sürekli ağlıyor bebek, akşam üzeri 5-6 gibi başlıyor gece 3-4 e kadar sürekli emmek istiyor emiyor kusuyor süt yetmiyor diye mama veriyorum onu içiyor yine uyumuyor yine kusuyor derken artık biz bu çocuğun derdini anlamıyoruz bakamıyoruz diye saatlerce ağladım dün gözlerim davul oldu. Eşim de diyor ben böyle olacağını biliyordum ondan istememiştim ikinci çocuğu. Sus diyorum deme öyle.
Oğlum da zor bir bebekti hiç uyumazdı ama detayları unutmuştum şimdi aynı şeyleri yaşıyorum. Çok şükür sağlıklı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum her gecem böyle mi geçecek diye. Ağladıkça elim ayağıma dolanıyor. Uykusuzluk bir yandan yıpratıyor. İnsanlıktan çıkmışım gibi geliyor. Ki annemler yanımdaydı hiçbi iş yapmadım bebek bakımı dışında. Bugün onlar da gidiyor artık. Çok zor çok 😢
Aynısının saatleri farklısını yaşıyoruz gece 3 kalkış sabah 10 yatış şeklinde.emmek istiyor besliyorumaye kusuyor aynı döngü.Ben ağlayınca da kızıyorlar ona bile yapamıyorum bu günlerde geçecek sabır diyorum hep

Doktora gittik, 1 ayda 600 gr almış en alt sınırda yani, doktora anlattık durumu, değiştirdim doktorumu bu arada bu daha iyiydi. Anlattıklarımı kolik belirtilerine benzetti. Nurse harvey verdi, d vitaminini kesti o da sebep olabilir diye. Geceleri 90 cc mama verebilirsiniz ama 90 ı geçmeyin dedi. 10 gün sonra bir daha gidicez eğer yine kilosu sınırda olursa gündüz de mamaya başlayacakmışız. Günde 10-12 kez emziriyorum demek ki sütüm az gerçekten. Gündüz yine yetiyor da gece belki de açlıktan doymadığı için bu kadar huzursuz oluyor gerçi mama içince de uyumuyor. Öyle işte kızlar düzelir inşallah

Aynısının saatleri farklısını yaşıyoruz gece 3 kalkış sabah 10 yatış şeklinde.emmek istiyor besliyorumaye kusuyor aynı döngü.Ben ağlayınca da kızıyorlar ona bile yapamıyorum bu günlerde geçecek sabır diyorum hep
İnşallah düzelir ya insan kendisini çaresiz hissediyor 😢

IMG_2074.webp

Bu nasıl kızlar

Ergonomik kanguru al kuzum bacakları açık olacak şekilde olmalı kanguruda, boba ve tula markalar popülerdi benim zamanımda, Facebook’ta babywearing diye bi grup var ikinci el de satıyorlar ben oradan almıştım. Güncel markaları da oradan takip edebilirsin instagram sayfası da vardır belki

Kızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyo🥲yada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Şimdi memlekete gitsem kendi babam sıkıntı diğer tarafta kvde sıkıntı gerçekten 2 ucu bokluk değnek ne yapacağımı bilmiyorum annemin mahkemesi var önemli onun için gelemiyor şansıma napiyim kızlar ya😭 melegim can melegim can gulumsebebek gulumsebebek G golden rose Mavi070707 Mavi070707 Begonya2 Begonya2 K kelebekimsi C Chen31 O ozgeeeee1 Nooneathome9 Nooneathome9 Z zaynfuruze ve diğer anneler

Ergonomik kanguru al kuzum bacakları açık olacak şekilde olmalı kanguruda, boba ve tula markalar popülerdi benim zamanımda, Facebook’ta babywearing diye bi grup var ikinci el de satıyorlar ben oradan almıştım. Güncel markaları da oradan takip edebilirsin instagram sayfası da vardır belki
Bunda da varmış ergonomik baksana bir bacaklar nasıl sence

Back
X