- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
ele sinir olacağına kendininkine sinir olmak daha mantıklı bence, yer yarılır kol içinde kalır derler ne olursa olsun o senin baban canım babanın tırnağına zarar gelse dünyayı ayağa kaldırırsın sen, ama kayınvalide öyle değil o maalesef seni evladı gibi göremezKızlar aşırı mutsuzum.. önümüzdeki ay asıl aşı geliyo ateşi vs çıkabilir bebeğin her neyse eşim 1 aylığına şehir dışında olacak ve annemler gelemeyecek ben 1 ay yalnız çocuğa bakamam diye düşünüyorum çünkü eşim akşamları dinlendiriyordu en azından ev temizliği çamaşır makinesine çamaşır atma dahil yemek yapma her şeyi o arada yapıp üstüne uyuyordum.. şimdi bebek iyice uyumaz oldu ve yatağına yatirdigimizda direkt kucak istiyo kucakta uyumak istiyoyada sürekli onunla konuşalım istiyo....
Şimdi memlekete gitsem kendi babam sıkıntı diğer tarafta kvde sıkıntı gerçekten 2 ucu bokluk değnek ne yapacağımı bilmiyorum annemin mahkemesi var önemli onun için gelemiyor şansıma napiyim kızlar ya![]()
melegim can @gulumsebebek @golden rose @Mavi070707 @Begonya2 @kelebekimsi C Chen31 O ozgeeeee1
Nooneathome9 @zaynfuruze ve diğer anneler