- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 29
Gerçekten ne yicez biz ölelim açlıktan zaten karnını doyuracak zaman bulmak zor birde gaz yapar diye seçersem ölürüm heraldeHey Allahım ne yicez biz taş mı yicez gaz yapar mı acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ne yicez biz ölelim açlıktan zaten karnını doyuracak zaman bulmak zor birde gaz yapar diye seçersem ölürüm heraldeHey Allahım ne yicez biz taş mı yicez gaz yapar mı acaba![]()
Valla her şey eleniyor, taş kemircez gerçekten artıkHey Allahım ne yicez biz taş mı yicez gaz yapar mı acaba![]()
Benim çocuklarım uyumuyor böyle kabulleneyim diyorum ama işte zorlanıyorum yine de inşallah düzelir canım sağolbebeğin huyumu böyle acaba geçen arkadaşım geldi bebeğiyle çocuk hiçbir şey yok gözünde yaş bile yok sadece ağlar gibi yalandan gibi ses çıkarıyor o da zor işte en azından aç olsa doyar susar gazı olsa çıkarır susar ama bir şey yokken ağlaması da çok zor inşallah düzelir
![]()
Yeme kızzz ondan kıvranıyo demekki çocukkBen her gün yiyorum![]()
Aynısının saatleri farklısını yaşıyoruz gece 3 kalkış sabah 10 yatış şeklinde.emmek istiyor besliyorumaye kusuyor aynı döngü.Ben ağlayınca da kızıyorlar ona bile yapamıyorum bu günlerde geçecek sabır diyorum hepKızlar psikolojik olarak çok kötü hissediyorum ya akşamları sürekli ağlıyor bebek, akşam üzeri 5-6 gibi başlıyor gece 3-4 e kadar sürekli emmek istiyor emiyor kusuyor süt yetmiyor diye mama veriyorum onu içiyor yine uyumuyor yine kusuyor derken artık biz bu çocuğun derdini anlamıyoruz bakamıyoruz diye saatlerce ağladım dün gözlerim davul oldu. Eşim de diyor ben böyle olacağını biliyordum ondan istememiştim ikinci çocuğu. Sus diyorum deme öyle.
Oğlum da zor bir bebekti hiç uyumazdı ama detayları unutmuştum şimdi aynı şeyleri yaşıyorum. Çok şükür sağlıklı diyorum ama bir yandan da üzülüyorum her gecem böyle mi geçecek diye. Ağladıkça elim ayağıma dolanıyor. Uykusuzluk bir yandan yıpratıyor. İnsanlıktan çıkmışım gibi geliyor. Ki annemler yanımdaydı hiçbi iş yapmadım bebek bakımı dışında. Bugün onlar da gidiyor artık. Çok zor çok![]()
Aklıma.cok anlamsizca masadan eksiliyor dostlar şarkısı geldiValla her şey eleniyor, taş kemircez gerçekten artık![]()
Cnm dik besle 10 dk da gazini filan cikamrma dik tut . Az az araliklarla beslemeye calişMama takviyesş yaptım dün oldgu gibi kustu. Saat bası da emzirince kusuyor fazla geliyor 2 saate bir besliyorum üstüne sağıp verdim yine fazla geldi kustu hepsini. Yani doyuyor ama sarılıgı düşmüyor
İnşallah düzelir ya insan kendisini çaresiz hissediyorAynısının saatleri farklısını yaşıyoruz gece 3 kalkış sabah 10 yatış şeklinde.emmek istiyor besliyorumaye kusuyor aynı döngü.Ben ağlayınca da kızıyorlar ona bile yapamıyorum bu günlerde geçecek sabır diyorum hep
Benimki doğum kilosunun üstüne 300 gr alms 14 günlükBizim doktor 10 günlüğe kadar risk demişti sarılık için sonra riskli kısmı atlatıyor demişti tekrar bakmadı 15. Gün kontrolünde doğum kilosunun 185 gram felan üstüne çıkmıştı
Öyle hayat mı geçer bacım nerden baksan 2 yıl emziricez her şeyi hayatımızdan çıkarmamız gerek o zamanYeme kızzz ondan kıvranıyo demekki çocukk
Sorma sorma kaçırsam yine uykularım kaçardıDegerdi ama çok eksinliydi![]()
Ergonomik kanguru al kuzum bacakları açık olacak şekilde olmalı kanguruda, boba ve tula markalar popülerdi benim zamanımda, Facebook’ta babywearing diye bi grup var ikinci el de satıyorlar ben oradan almıştım. Güncel markaları da oradan takip edebilirsin instagram sayfası da vardır belkiEki Görüntüle 3438766
Bu nasıl kızlar
İyi maşallah iyi almışBenimki doğum kilosunun üstüne 300 gr alms 14 günlük
3 4 ay sadece canimz ondan sonra gaz problemi ortadan kalkiyoÖyle hayat mı geçer bacım nerden baksan 2 yıl emziricez her şeyi hayatımızdan çıkarmamız gerek o zaman
Bunda da varmış ergonomik baksana bir bacaklar nasıl senceErgonomik kanguru al kuzum bacakları açık olacak şekilde olmalı kanguruda, boba ve tula markalar popülerdi benim zamanımda, Facebook’ta babywearing diye bi grup var ikinci el de satıyorlar ben oradan almıştım. Güncel markaları da oradan takip edebilirsin instagram sayfası da vardır belki
Ben bugün gittim doktora canım normal hepsi dedi hemen geçmez dediBende diz ağrısı yok şükür ama karnımın içi acıyor resmen dayak yemişim orası çürümüş gibi acıyor normal mi bilmiyorum da![]()