- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay sizin daha uzunmuş süreÇatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki![]()
Canim calistigim icin mecbur yiyorum.ama dikkar etmeye calisiyorum.salata yemiyorum iyi yikanmamis olma riskine karsi..guvenmedigim yerden yemiyorum.etin iyi pismesine dikkat ediyorum.cok yagli yemiyorum..Kızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz
ağır geldi şu an çok kötüyüm yemesem de olurmuş yani
tehlikeli mi disaridan yemek
![]()
Bide bence tavuk yeme.gidada zehirlenme en cok tavukta oluyor.Kızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz
![]()
Ayy hadi inşallah randevum da Salı günü şansımaEn son 308 ise
Ctesi 5-616
Ptesi 6-1232
Cars-7-2464
Bence pazartesi artık tamam diyebilir 6. Kan verisindeya da Çarşamba iyice garantileyelim der mi bilemedim
![]()
Ben çalışıyorum hep evden yemek götürmem mümkün değil. Hoş 2 haftadır yıllık izindeydim ama yine de canım çekti yedim vallaKızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz
![]()
Ben güvenilir yerden yiyorum canım hijyenikse iyi pişmişse sorun olmaz bence. Benim de canım bir şey çekiyor ama o tehlikeli olabilir diye yiyemiyorumKızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz
![]()
Ben evden çalışıyorum yemek konusunda kendi yaptiklarimi yiyorum o konuda şanslıyım ama bugün canım gercekten çok istedi, akşam yemeğim olmasına rağmen ille de onu yicem dedim şimdi gormek bile istemiyorum ağır geldiBen çalışıyorum hep evden yemek götürmem mümkün değil. Hoş 2 haftadır yıllık izindeydim ama yine de canım çekti yedim vallacanım saçma sapan şeyler istiyor kesinlikle hamilelikten değil psikolojik olduğuna eminim ama kanıtlayamam
![]()
Özellikle nota iyi pissin yazmıştım gerçekten de öyleydi ama inşallah bir sıkıntı olmazBen güvenilir yerden yiyorum canım hijyenikse iyi pişmişse sorun olmaz bence. Benim de canım bir şey çekiyor ama o tehlikeli olabilir diye yiyemiyorum![]()
Evden Çalışmak benim hayalim inşallah bir gün olacakBen evden çalışıyorum yemek konusunda kendi yaptiklarimi yiyorum o konuda şanslıyım ama bugün canım gercekten çok istedi, akşam yemeğim olmasına rağmen ille de onu yicem dedim şimdi gormek bile istemiyorum ağır geldi![]()
Aay hadi inşallahEvden Çalışmak benim hayalim inşallah bir gün olacakSenin haftan benimkinden 3 hafta ileride kuzum mide bulantıları gibi iştahlı söylediğin şeyleri yiyememe başlamış kıyamam
arkandan geliyorum az kaldı oğlumda çok çekmiştim
![]()
Kuzum yemeği bir iştahla yapardım sonra sofraya oturur oturmaz mide bulantısı başlardı vallaAay hadi inşallahYaa ne olmuştu ki oglundaa
ben genelde sabah mide bulantısı yaşamıyorum ve çok çok aç oluyorum ama kahvaltılik herhangi bir şey pistiginde omlet vs kokuyor geliyor burnuma nefes almadan yiyorum
sonrasında tekrar mutfağa girince o koku o kadar ağır geliyor ki hatta bugün ogurdum o kadar kötü geldi
sonra hiçbir şey yok her şey normal seyrinde akşam eşimin gelmesine yakın çok kötü oluyorum tansiyonum falan düşüyor galiba, acikiyorum ama midem bulanıyor
yiyememezlik olmuyor çok aç olunca yiyorum mecbur, eğer ağır bir şey değilse iyi oluyorum yagliysa başlıyor mide bulantısı
biraz yeme düzenimden mi kaynaklanıyor anlamadım ben de
![]()
Öğlen bir şeyler yemek istiyorum ama midem yandigi için neyi düşünsem yok bunu istemiyorum diyorumKuzum yemeği bir iştahla yapardım sonra sofraya oturur oturmaz mide bulantısı başlardı vallaartık hatırlıyorum açlıktan öleceğim herhalde diye düşünürdüm çünkü 2-3 kaşık zor yerdim. Ne zaman 2. Trimesere girdim bulantılar geçti bu sefer de mide ekşimeleri başladı geç yediysem vay halime sabaha kadar yediklerim ağzıma gelirdi
Bence senin ara öğün olarak sağlam birşeyler atıştırman lazım akşamı bekleyemiyor minnoşun
miden çok kötü olduğunda beyaz leblebi ye bak çok iyi geliyor
![]()
Muz kaşar yumurta bebeğe kilo yapıyor diye biliyorumKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
ceviz yumurta muzKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
Birde çiğ badem,fındık ve kabak çekirdeği diye biliyorumKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
Gözün aydın canım benim minigin gayet iyi duruyor doktor kaç haftalık dediKeseyi gördük kızlar şükürler olsunyeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
![]()