- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aay sizin daha uzunmuş süre çatlamadan sonra normal seyrinde devam ettik biz o da olmsaymis demek kiÇatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki
Canim calistigim icin mecbur yiyorum.ama dikkar etmeye calisiyorum.salata yemiyorum iyi yikanmamis olma riskine karsi..guvenmedigim yerden yemiyorum.etin iyi pismesine dikkat ediyorum.cok yagli yemiyorum..Kızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile ) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz ağır geldi şu an çok kötüyüm yemesem de olurmuş yani tehlikeli mi disaridan yemek
Bide bence tavuk yeme.gidada zehirlenme en cok tavukta oluyor.Kızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile ) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz ağır geldi şu an çok kötüyüm yemesem de olurmuş yani tehlikeli mi disaridan yemek
Ayy hadi inşallah randevum da Salı günü şansımaEn son 308 ise
Ctesi 5-616
Ptesi 6-1232
Cars-7-2464
Bence pazartesi artık tamam diyebilir 6. Kan verisinde ya da Çarşamba iyice garantileyelim der mi bilemedim
Ben çalışıyorum hep evden yemek götürmem mümkün değil. Hoş 2 haftadır yıllık izindeydim ama yine de canım çekti yedim valla canım saçma sapan şeyler istiyor kesinlikle hamilelikten değil psikolojik olduğuna eminim ama kanıtlayamamKızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile ) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz ağır geldi şu an çok kötüyüm yemesem de olurmuş yani tehlikeli mi disaridan yemek
Ben güvenilir yerden yiyorum canım hijyenikse iyi pişmişse sorun olmaz bence. Benim de canım bir şey çekiyor ama o tehlikeli olabilir diye yiyemiyorumKızlar dışarıdan bir şeyler yiyor musunuz? Bugün canım çekti bir şey söyledim ( soylemiyim herkes hamile ) eşim evde yapsak dışarıdan yemesen falan dedi de evde ne kadar yapabiliriz ağır geldi şu an çok kötüyüm yemesem de olurmuş yani tehlikeli mi disaridan yemek
Ben evden çalışıyorum yemek konusunda kendi yaptiklarimi yiyorum o konuda şanslıyım ama bugün canım gercekten çok istedi, akşam yemeğim olmasına rağmen ille de onu yicem dedim şimdi gormek bile istemiyorum ağır geldiBen çalışıyorum hep evden yemek götürmem mümkün değil. Hoş 2 haftadır yıllık izindeydim ama yine de canım çekti yedim valla canım saçma sapan şeyler istiyor kesinlikle hamilelikten değil psikolojik olduğuna eminim ama kanıtlayamam
Özellikle nota iyi pissin yazmıştım gerçekten de öyleydi ama inşallah bir sıkıntı olmazBen güvenilir yerden yiyorum canım hijyenikse iyi pişmişse sorun olmaz bence. Benim de canım bir şey çekiyor ama o tehlikeli olabilir diye yiyemiyorum
Evden Çalışmak benim hayalim inşallah bir gün olacak Senin haftan benimkinden 3 hafta ileride kuzum mide bulantıları gibi iştahlı söylediğin şeyleri yiyememe başlamış kıyamam arkandan geliyorum az kaldı oğlumda çok çekmiştimBen evden çalışıyorum yemek konusunda kendi yaptiklarimi yiyorum o konuda şanslıyım ama bugün canım gercekten çok istedi, akşam yemeğim olmasına rağmen ille de onu yicem dedim şimdi gormek bile istemiyorum ağır geldi
Aay hadi inşallah Yaa ne olmuştu ki oglundaa ben genelde sabah mide bulantısı yaşamıyorum ve çok çok aç oluyorum ama kahvaltılik herhangi bir şey pistiginde omlet vs kokuyor geliyor burnuma nefes almadan yiyorum sonrasında tekrar mutfağa girince o koku o kadar ağır geliyor ki hatta bugün ogurdum o kadar kötü geldi sonra hiçbir şey yok her şey normal seyrinde akşam eşimin gelmesine yakın çok kötü oluyorum tansiyonum falan düşüyor galiba, acikiyorum ama midem bulanıyor yiyememezlik olmuyor çok aç olunca yiyorum mecbur, eğer ağır bir şey değilse iyi oluyorum yagliysa başlıyor mide bulantısı biraz yeme düzenimden mi kaynaklanıyor anlamadım ben deEvden Çalışmak benim hayalim inşallah bir gün olacak Senin haftan benimkinden 3 hafta ileride kuzum mide bulantıları gibi iştahlı söylediğin şeyleri yiyememe başlamış kıyamam arkandan geliyorum az kaldı oğlumda çok çekmiştim
Kuzum yemeği bir iştahla yapardım sonra sofraya oturur oturmaz mide bulantısı başlardı valla artık hatırlıyorum açlıktan öleceğim herhalde diye düşünürdüm çünkü 2-3 kaşık zor yerdim. Ne zaman 2. Trimesere girdim bulantılar geçti bu sefer de mide ekşimeleri başladı geç yediysem vay halime sabaha kadar yediklerim ağzıma gelirdi Bence senin ara öğün olarak sağlam birşeyler atıştırman lazım akşamı bekleyemiyor minnoşun miden çok kötü olduğunda beyaz leblebi ye bak çok iyi geliyorAay hadi inşallah Yaa ne olmuştu ki oglundaa ben genelde sabah mide bulantısı yaşamıyorum ve çok çok aç oluyorum ama kahvaltılik herhangi bir şey pistiginde omlet vs kokuyor geliyor burnuma nefes almadan yiyorum sonrasında tekrar mutfağa girince o koku o kadar ağır geliyor ki hatta bugün ogurdum o kadar kötü geldi sonra hiçbir şey yok her şey normal seyrinde akşam eşimin gelmesine yakın çok kötü oluyorum tansiyonum falan düşüyor galiba, acikiyorum ama midem bulanıyor yiyememezlik olmuyor çok aç olunca yiyorum mecbur, eğer ağır bir şey değilse iyi oluyorum yagliysa başlıyor mide bulantısı biraz yeme düzenimden mi kaynaklanıyor anlamadım ben de
Öğlen bir şeyler yemek istiyorum ama midem yandigi için neyi düşünsem yok bunu istemiyorum diyorum muhtemelen 2 öğün beslendigim için oluyor bulantilar, aslında acikmaya fırsat vermeden hep küçük küçük atistirmam lazım sanırım mide de yanma fırsatı bulamaz belkiKuzum yemeği bir iştahla yapardım sonra sofraya oturur oturmaz mide bulantısı başlardı valla artık hatırlıyorum açlıktan öleceğim herhalde diye düşünürdüm çünkü 2-3 kaşık zor yerdim. Ne zaman 2. Trimesere girdim bulantılar geçti bu sefer de mide ekşimeleri başladı geç yediysem vay halime sabaha kadar yediklerim ağzıma gelirdi Bence senin ara öğün olarak sağlam birşeyler atıştırman lazım akşamı bekleyemiyor minnoşun miden çok kötü olduğunda beyaz leblebi ye bak çok iyi geliyor
Muz kaşar yumurta bebeğe kilo yapıyor diye biliyorumKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
ceviz yumurta muzKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
Birde çiğ badem,fındık ve kabak çekirdeği diye biliyorumKızlar anneye kilo yapmayan ana bebeğe kilo yapan besinler neler ne yemeliyiz
Gözün aydın canım benim minigin gayet iyi duruyor doktor kaç haftalık dediKeseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü