- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
Kullanıyorum ben deKızlar doktor bana progestan verdi size de verdi mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum ben deKızlar doktor bana progestan verdi size de verdi mi acaba
Hiç o tehlikeye girmeyin benceAklına gelen 3 tane folik asiti yazdı bunu sizden hatırladığım için direkt aldım biz de öğrendiğimizden beri ilişkiye girmiyorduk şimdi 1 hafta daha uzattı süreyi, riskli bir durum da yok halbuki tehlikeli mi olur
İntra vaginal mi kullanıyorsun ? Bir yan etkisi oldu mu sendeKullanıyorum ben de
Aay valla uzun zaman olunca insan bı özlüyor tempoyu hiç olmamasi da kötü de beklicez bakalımBanada bugün ilişki yasak dedi zaten çok yorulmuştuk bebek için dinlenme zamanı şimid onlar koşsun peşimizden
Herhalde idrar yolu enfeksiyonu vs gibi şeyler olmasın diye, bir süre girme tehlikeye atmayalım şu 3 ay önemli dediDenizi neden yasakladı kii
Ben 2 defa verdim, 2. Kan testim çıkmadı bir karışıklık oldu o yüzden 3. Defa verdim ama o çıksaydı 2de bırakacaktım, Dr'um daha önceki gebeliğimde de 2 defa verdirtmistiİyi akşamlar mayıs annelerim beta testini kaç kere veriyoruz? BAT: 17 Eylül doktor cumartesi kan ver yükselişi takip etmeye devam edelim dedi bu 3. Kan verişim olacak delik deşik oldum
Progestan 200 ml vajinal kullanıyorum uyku yapıyo akşamlar ödemim var biraz da. Duphaston kullanıyorum bir de günde üç tane. Haftada bir de protulon iğne yapıyo doktor. Bir de kan sulandırıcıya başladı bugün 2 düşük yaptım ben önlem amaçlı verdi yorgunluk dışında bir şeyim yokİntra vaginal mi kullanıyorsun ? Bir yan etkisi oldu mu sende
Evet günde 3 defa kullanıyorum canımKızlar doktor bana progestan verdi size de verdi mi acaba
Keseyi görene kadar verdirecek sanırım Ay Oğluma hamileliğimin üstünden 11 yıl geçti hiç birşey hatırlamıyorumBen 2 defa verdim, 2. Kan testim çıkmadı bir karışıklık oldu o yüzden 3. Defa verdim ama o çıksaydı 2de bırakacaktım, Dr'um daha önceki gebeliğimde de 2 defa verdirtmisti
Yani iki defa ya da 3 defa verdiğin zaman katlanmasini görebilir ve ona göre hesap yapabilir aslında neden bu kadar delik deşik ettirdi kollarını kiKeseyi görene kadar verdirecek sanırım Ay Oğluma hamileliğimin üstünden 11 yıl geçti hiç birşey hatırlamıyorum
AaaaaaÇok ümitlen me kuzum
Doğru diyorsun kuzum benimki gevezeliğine yoksa asla riske atamamHiç o tehlikeye girmeyin bence
Dış gebelik ameliyatı olmuştum canım sağ tüpüm yok diğer tüpünü de kaybedersen doğal yolla hamile kalamazsın bir daha dedi. O nedenle varsa erken teşhis etmek istiyor sanırım. Haftaya keseyi görür müyüm sence? dünkü değerim 308diYani iki defa ya da 3 defa verdiğin zaman katlanmasini görebilir ve ona göre hesap yapabilir aslında neden bu kadar delik deşik ettirdi kollarını ki
Canımm çok sevindim güzel haberler duymana bizim sat aynı seninle ben de pazartesi gideceğim inşallah ben de böyle güzel haberler ile gelirimKızlar bu arada bu folik asiti verdi ve bu testleri istedi sizin söylediğiniz gibi. Ayrıca kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi
Benim ilk hamileliğim baştan sona riskliydi doğumum da zor olduğu için 3 ayda ancak toparlanmıştım yani toplam 1 sene görüşmedik eşimle bu sefer öyle olmaz inşallah diyorÇatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki
Çok teşekkür ederim eminim çok güzel haberlerle geleceksin bir kese fotisi de senden bekliyorumCanımm çok sevindim güzel haberler duymana bizim sat aynı seninle ben de pazartesi gideceğim inşallah ben de böyle güzel haberler ile gelirim
Aa anladim canim, evet dış gebelik için düzensiz artık var diyorlardı o zaman iyi yapiyor dr'un muhtemelen 4. 5. Defa tamam artık keseyi görebiliriz diyecektir Bence görürsün canım Çarşamba falan 2400leri geçmiş olurDış gebelik ameliyatı olmuştum canım sağ tüpüm yok diğer tüpünü de kaybedersen doğal yolla hamile kalamazsın bir daha dedi. O nedenle varsa erken teşhis etmek istiyor sanırım. Haftaya keseyi görür müyüm sence? dünkü değerim 308di
En son 308 isegolden-snitch 4. Kan verişim olacak ya benim kafa gitmiş vallahi nokta kadar bebe bütün b-12mi yedi