- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsun biz de balayı yapmadık haftaya Ege’ye gitmeyi düşünüyoruz gitmeyeyim miHerhalde idrar yolu enfeksiyonu vs gibi şeyler olmasın diye, bir süre girme tehlikeye atmayalım şu 3 ay önemli dedi
GünaydinKızlar günaydın bu oskapar iğneyi kullanan var mı 3 ay mı kullanacam yoksa hep mi merak ettim
Hım inşallah bu bebekleri sağlıkla alırız:) benim de ilk gebelik boş gebelikti ondan verdi sanırım banaProgestan 200 ml vajinal kullanıyorum uyku yapıyo akşamlar ödemim var biraz da. Duphaston kullanıyorum bir de günde üç tane. Haftada bir de protulon iğne yapıyo doktor. Bir de kan sulandırıcıya başladı bugün 2 düşük yaptım ben önlem amaçlı verdi yorgunluk dışında bir şeyim yok
Pıhtılaşma çıkmadı ama bir genim de heterozigot mutasyon çıktı önlem amaçlı veriyorum dedi de öyle kafama takıldı teşekkür ederimGünaydinben kullaniyorum . Doktorun karar vercek cnm çok pihtilaşma sorunun varsa doğumdan sonraya kadar kulanıyorsun. Azsa 25. Haftaya kadar kullanan var.
Olabilir kesenin falan sağlıklı olmasını bebeğin beslenmesini sağlıyo progestan. İnşallahHım inşallah bu bebekleri sağlıkla alırız:) benim de ilk gebelik boş gebelikti ondan verdi sanırım bana
Bir yan etkisi var mı kan sulandırıcının dünden beri aşırı yorgun hissediyorumGünaydinben kullaniyorum . Doktorun karar vercek cnm çok pihtilaşma sorunun varsa doğumdan sonraya kadar kulanıyorsun. Azsa 25. Haftaya kadar kullanan var.
İyi iyi kullanayım o zaman tedirgin olmuştum ilk defa duydum çünkü :)Olabilir kesenin falan sağlıklı olmasını bebeğin beslenmesini sağlıyo progestan. İnşallahdün gerginliğimi suratımdan farketti kızdı böyle olmaz diye ama elimde değil
Valla kuzum tam 5 haftalıksınız dedi başka bir şey demedi demek ki haftasıyla uyumluymuş ben de sormadımGözün aydın canım benim minigin gayet iyi duruyor doktor kaç haftalık dedi![]()
Bende ilk defa kullanmaya başladım on gün oldu sanırım görmedim bir yan etki henüz yorgunluk dışında bir zararı yok diyo herkes ihmal etmeyinİyi iyi kullanayım o zaman tedirgin olmuştum ilk defa duydum çünkü :)
Tamam teşekkür ederim:)Bende ilk defa kullanmaya başladım on gün oldu sanırım görmedim bir yan etki henüz yorgunluk dışında bir zararı yok diyo herkes ihmal etmeyin
eğer önceden geçirdiyseniz bağışıklığınız olmuş oluyo benim yok mesela bağışıklığım o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor. Kan tahlili yaptırıp baktınız mı hiçKızlar benim aklıma bir şey takıldı gece uykularım kaçtıdün doktor evcil hayvanınız var mı dedi var dedik artık kumunu sen temizlemiyosun kesinlikle eşin temizliyo dedi tamam dedik aşıları tam mı diye üstüne basa basa sordu biz bu sene aşıları 2 ay geciktirmiştik eşimin iş yoğunluğu falan girince araya. Dün yaptırdık hemen alel acele ve kedim gece böyle dışkı gibi kustu. Karanlıkta parazitli mi olup olmadığına bakamadım bi de o sersemlikle ama şuan çok korkuyorum netten bir sürü şey okudum psikolojim bozuldu bebeğe geçerse %75-80 beyin hasarlı doğar falan yazıyo
daha önceden geçirmişsem mesela bu hastalığı tekrar geçirmemişimdir dimi hamilelik döneminde bilgisi olan var mı? Çünkü çok fazla sahiplendirme vs yaptım hayvanları çok seviyorum görünce dayanamayıp kucakladığım çok oldu geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek eğer böyleyse bağışıklığım olmuş oluyo dimi gece eşimi uyandırdım uykularım kaçtı ya çok fena
![]()
Hayır yaptırmadım sadece tahmin ettim dün doktora ilk kez gittim ptesi salı ilk iş verdiği testleri yaptırıcam, nerde yaptırılıyo acaba siz nerde yaptırdınız devlet hastanesi mi sağlık ocağı mı?eğer önceden geçirdiyseniz bağışıklığınız olmuş oluyo benim yok mesela bağışıklığım o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor. Kan tahlili yaptırıp baktınız mı hiç
bana da doktorum denize girebilirsin ama havuza girme demişti ben de zaten tatil dönüşü hamile olduğumu öğrendim :) hep denizdeydim yani :)Doğru söylüyorsun biz de balayı yapmadık haftaya Ege’ye gitmeyi düşünüyoruz gitmeyeyim mi(
Mide yanması başlamadan hafif bir şeyler atıştırsan iyi olur kuzum bence hem artık hamileyken 2 öğün az GelirÖğlen bir şeyler yemek istiyorum ama midem yandigi için neyi düşünsem yok bunu istemiyorum diyorummuhtemelen 2 öğün beslendigim için oluyor bulantilar, aslında acikmaya fırsat vermeden hep küçük küçük atistirmam lazım sanırım mide de yanma fırsatı bulamaz belki
![]()
hayatım ben de senin gibi hayvanları çok seviyorum sitedekileri hep ben besliyorum ama bıraktık beslemeyi çünkü onlardan geçebilirmiş. evcil hayvanın aşı oldu diye kusmuştur bence onu sevebilirsin bikaç ay aşısız geçti diye bir şey olmaz ben oğluşuma dış parazit aşısı yaptırmıyordum bile hep evde diyeKızlar benim aklıma bir şey takıldı gece uykularım kaçtıdün doktor evcil hayvanınız var mı dedi var dedik artık kumunu sen temizlemiyosun kesinlikle eşin temizliyo dedi tamam dedik aşıları tam mı diye üstüne basa basa sordu biz bu sene aşıları 2 ay geciktirmiştik eşimin iş yoğunluğu falan girince araya. Dün yaptırdık hemen alel acele ve kedim gece böyle dışkı gibi kustu. Karanlıkta parazitli mi olup olmadığına bakamadım bi de o sersemlikle ama şuan çok korkuyorum netten bir sürü şey okudum psikolojim bozuldu bebeğe geçerse %75-80 beyin hasarlı doğar falan yazıyo
daha önceden geçirmişsem mesela bu hastalığı tekrar geçirmemişimdir dimi hamilelik döneminde bilgisi olan var mı? Çünkü çok fazla sahiplendirme vs yaptım hayvanları çok seviyorum görünce dayanamayıp kucakladığım çok oldu geçirmiş olma ihtimalim çok yüksek eğer böyleyse bağışıklığım olmuş oluyo dimi gece eşimi uyandırdım uykularım kaçtı ya çok fena
![]()
Benim doktorum istemişti özelde yaptırdım bir doktorunuzla görüşün ama bence de vardır bağışıklığınızHayır yaptırmadım sadece tahmin ettim dün doktora ilk kez gittim ptesi salı ilk iş verdiği testleri yaptırıcam, nerde yaptırılıyo acaba siz nerde yaptırdınız devlet hastanesi mi sağlık ocağı mı?
ayy ben uyanır uyanmaz hemen bi şeyler yiyorum yoksa geçmiyor yanması :)Mide yanması başlamadan hafif bir şeyler atıştırsan iyi olur kuzum bence hem artık hamileyken 2 öğün az Gelir![]()