• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
ya sikinti su benim esim cok uyumsuz her gun et turu ya da hamburger yiyor😀 yanina da pilav, patates puresi sebzede yemez. ona zaten ayri yapiyorum ben cok et sevmedigim icin o zaman oglumla kendime artik ayni yaparim bana da kolaylik olur. sadece salca koymuyosunuz di mi daha?
Ben koyuyorum ya kendime nasılsa ona da öyle 😂 doğru mu bilmiyorum ama ben ilk başlangıçta 1 ay dikkat ettim sonra saldım yani sadece tuzsuz veriyorum ve meyve hariç tatlı vermiyorum. Öyle kek felan. Ona da keçi boynuzu unu felan diyorlar ondan almam lazım ama dediğim gibi çorbaysa tuzu önümüze atıyoruz ya da ayırıyorum felan öyle ilerliyorum

Ben koyuyorum ya kendime nasılsa ona da öyle 😂 doğru mu bilmiyorum ama ben ilk başlangıçta 1 ay dikkat ettim sonra saldım yani sadece tuzsuz veriyorum ve meyve hariç tatlı vermiyorum. Öyle kek felan. Ona da keçi boynuzu unu felan diyorlar ondan almam lazım ama dediğim gibi çorbaysa tuzu önümüze atıyoruz ya da ayırıyorum felan öyle ilerliyorum
bende tatli meyve kullaniyorum sadece hurma, elma suyu ozu, bal, pekmez bana cok acelesi yok gibi geliyor 2 yasa kadar en azindan uzak tutmak istiyorum. ama salca yani versem olur benceede salcasiz cok tatsiz cogu yemek😀

bende tatli meyve kullaniyorum sadece hurma, elma suyu ozu, bal, pekmez bana cok acelesi yok gibi geliyor 2 yasa kadar en azindan uzak tutmak istiyorum. ama salca yani versem olur benceede salcasiz cok tatsiz cogu yemek😀
Bal zaten yasak 1 yaşa kadar alerjik olduğu için pekmez de ben daha hiç vermedim ya ağır bir tatlı gibi geliyor bana
Salçasız bence de hiç bi tadı yok gibi. Tuzsuz bile çok tatsızda işte.

kizlar merhaba oglumun yatagi montessori yatak fotografini da ekledim simdi bi kac gundur tutunup kalkmaya basladi yatagin icindeyken karninin biraz ustune filan geliyor korkuluklar sarkiyor ordan nasil bir onlem alabilirim

Bal zaten yasak 1 yaşa kadar alerjik olduğu için pekmez de ben daha hiç vermedim ya ağır bir tatlı gibi geliyor bana
Salçasız bence de hiç bi tadı yok gibi. Tuzsuz bile çok tatsızda işte.
Ya ben aşçıannenin kapya biber salçasını aldım ama Bebişin poposunda sivilceler oldu. Bende buzluğa attım poşetleyip. İlerleyen dönemde belki kullanırız

Kızlar bana bebekten grip geçti ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Sütüm azaldı yarında ofise gideceğim sizce ne kadar süt bırakmam gerekiyor :(

kizlar merhaba oglumun yatagi montessori yatak fotografini da ekledim simdi bi kac gundur tutunup kalkmaya basladi yatagin icindeyken karninin biraz ustune filan geliyor korkuluklar sarkiyor ordan nasil bir onlem alabilirim
Benim de öyle bir risk var, napcam bilmiyorum

Kizlarr selamm. Gece uykularımız çok kötü diyenler ne kadar kötü acaba merak ediyorum bizimki kadar kötü de halimize şükür mü edeyim yoksa gerçekten berbat halde miyim merak ediyorum 😿😅

Kizlarr selamm. Gece uykularımız çok kötü diyenler ne kadar kötü acaba merak ediyorum bizimki kadar kötü de halimize şükür mü edeyim yoksa gerçekten berbat halde miyim merak ediyorum 😿
Saat başı uyanıyoruz uyur bi halde muzırdanma ağlama oluyor sabaha kadar böyle 2 saatte bir olursa şükrediyorum. Sabah 2 uyku yaptırıyorum ama o mu eksik geliyor fazla mı geliyor bilmiyorum 😵‍💫

Saat başı uyanıyoruz uyur bi halde muzırdanma ağlama oluyor sabaha kadar böyle 2 saatte bir olursa şükrediyorum. Sabah 2 uyku yaptırıyorum ama o mu eksik geliyor fazla mı geliyor bilmiyorum 😵‍💫
Bu ay bebeklerimiz çok hızlı büyüdü bence ondan bu uyku problemleri. Mesela Alp artık daha fazla tepki göstermeye başladı, emekliyor, çığlıklar arttı 😅 oyuncaklarla daha bir ilgili oynuyor, yemeğe karşı ilgisi arttı birde ayakta tutuyoruz onu bazen duruyor öyle. Henüz adım atma çabaları yok dldldşdş

EC498114-8A61-4DAF-9473-25E1ADB861A0.webp

oyun alanini yapmistim onu atmistim bende mesajlar gitmeden once simdlik cok oyuncak varda icinde planli ve az az vermek istiyorum oyle yapan var mi nasil yapiyosunuz duzeni acaba? o ahsap kutu oyuncagida surekli deviriyor ustune cikip😅 200x200 aldim anca yetti daha kucugunde durmwzmis ama baya rahat ettim ya kendi kendine oyalaniyor baya

Eki Görüntüle 3537271
oyun alanini yapmistim onu atmistim bende mesajlar gitmeden once simdlik cok oyuncak varda icinde planli ve az az vermek istiyorum oyle yapan var mi nasil yapiyosunuz duzeni acaba? o ahsap kutu oyuncagida surekli deviriyor ustune cikip😅 200x200 aldim anca yetti daha kucugunde durmwzmis ama baya rahat ettim ya kendi kendine oyalaniyor baya
Alpte deviriyor oyuncak sepetini 😅 içinden istediği oyuncağı çekip alıyor

parkin disina filan mi yapmak lazim acaba cunku cok oyuncak etrafinda olunca odagi cok daginik oluyor asla tek bi seyle ilgilenmiyor🥲
Öyle evet ama oyuncaktan sıkılınca Alp ağlıyor 😅 böyle dağınık olunca onunla oynamayı bitirip öbürüne geçiyor 🙈 bizim oda kendinden geçiyor tabi öyle olunca

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 28
Back
X