2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Aaa çok şaşırdım. Demek ki önce biraz ağzının kenarına değdirip 15 dk beklesek alerjisi var mı anlayabiliriz. Yarın bende kahvaltı da avakadolu yumurta deneyeceğim akşamda ıspanak vericem
Aynen sanırım ağız kenarına değdiği için zaten direk kızardı. Histamin diye bi madde varmış ondan olabileceği yazıyor nette. Ama tabi bilemiyorum yoğurtta da çok fazla bulunuyormuş yoğurdu yüzüne bir daha sürdüm bi sorun olmadı inşallah olmaz da. Ispnak çok önemli bişey değil yemese de olur. Ama yoğurt önemli tabi.

Merhaba 2.5 yaşında çürükler başladı şu an 7.5 yaşında bazı süt dişleri döküldü yenileri çıktı, bir sorun yaşamadık görsel olarak siyahlık olması dışında
İnşallah bizde yaşamayız kaç yaşında çıkmaya başladı kalıcı dişleri

Ben de bebeme yoğurt ile başladım sebze ile devam ettim, 5.ayda başlamıştım, şimdi asla meyve yemiyo hahdhaj

Kızlar bugün Alp düştü çok korktum, katıla katıla ağladı. İlk yardım eğitmeni komşum var sağolsun hemen baktı bir şeyi yok dedi. Birde yanındaydım ya. Bir anda oldu

Bizim doktor ayvayı önermedi.
Haklısınız hocam zaten bizler zor yiyoruz ayvayı dedim

Ya diş süreci iştahsızlık yapıyor kıyamam iki tane olunca ekstra zorlaniyorsundur ama moral bozma. 9 aya kadar az yemeleri yada YEMEMELERİ çok normal tadım aşaması, alışma süreci, diş süreci hepsi etkiliyor onları. Sen yapmaya devam et eminim ki çok kısa bir sürede geçecek birde yapıyorsundur ama sende karşılarında sapır supur birşeyler ye onlara yaptıklarindan sende ye karşılarında belki faydası olur

Galiba huggies ile prima aynı
prima ve yurt disinda pampers ayni bende huggies kullandigimda sizdirma konusunda cok memnun kalmistim lastikleri filan guzel ve kuru kaliyor ama cocugum cok hassas ciltli o yuzden simdi baska markaya gectim

dis surecinde cokk normal ve zaten tadim sureci hic onemsemeyin az yesede tadini ogrensin yeter ben yemeklerden sikilmaya basladigini anladigimda mucver, pancake, egg bites filan yapiyorum ya da mor patates, balkabagi gibi renki sebzelerden yapiyorum ya haslanmis ya da kofte gibi. renkli renkli oluncada ilgisini cekiyor tabaklar

Bizim doktor ayvayı önermedi.
Haklısınız hocam zaten bizler zor yiyoruz ayvayı dedim
Sert haliyle vermeyeceğim ki. Biraz buharda yumuşatacağım. Yoğurt ya da direk önce biraz tadına baktırıp sonra yoğurtla da olabilir o şekşlde vereceğim ayvayı direk yiyemez zaten dediğiniz gibi. Ben elmayı da ilk versiğimde buharda yumuşatıp vermiştim sonra sonra sert haline geçtim. Ama ayvalı felan muhallebi yapılıyor mesela ara öğün olarak ya da yatmadan yapılan muhallebilerden

Selam kızlar
Ek gıdaya başladık önce meyvelerden 3 gün kuralı ile bebeğim 6 ay 16 günlük
Yoğurt vericem 2 gun sonraki listede var
Yoğurt mayalıcaz hangi sütten mayalıyorsunuz?
Jerseyden yapacağım ben. Sıkıntı yoksa sütlerim var zamanı dolmak üzere olan buzlukta onlarla devam

Bana hiç böyle bilgiler verilemdi kendi araştırmalarıma göre 30cc yi geçmeyecek şekilde öğün ayarlaması yapmak, bebeğe göre gıda sıklığı ayarlamak var. Birde 9.ay doyum 6-7-8.aylar tadım o yüzden 4 öğün fazla gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…