Ben büyük yatağa geçirdim beşikte yatmıyor içinde yastıklar var kaldırmadım yastık yanında olunca yanında birisi var hissine kapılıyorkızlar şimdi bebişler dönmeye başkıyor apd ye göre güvenli uykuda beşik boş olmalı. Ama biim beşik kaos içinde. bebiş yan yatmak istiyor diye ona uygun yastıklarla destekliyordum. Ama son zamanlarda bunları hareket ettirip dönüyor korkuyorum Allah korusun. Bebekleriniz nasıl uyuyor
Aslımda az değil mümkünse 2 uyku ama +şekerleme yaptırılabilir deniliyor benim bebeğim erken kalkıyor uykusu gelince tutamıyorum ondan 3 uykuBen 2 uyku yaptırıyorum artık çok mu az acaba
Tam dönebiliyor mu pekiBen büyük yatağa geçirdim beşikte yatmıyor içinde yastıklar var kaldırmadım yastık yanında olunca yanında birisi var hissine kapılıyor
Yüz üstü dönüyor bazen isterse gerçekten sırt üstü de dönüyor ama dönmemeyi tercih ettiği içinTam dönebiliyor mu peki
Biz gündüz en az 45dk olacak şekilde 2 uyku yapıyoruz. Uykular arasında genelde 3-4 saat oluyor. Uyku süresi de günden güne değişiyor. Çok ısrar etmiyorum. Akşam 7de uyumuş olmaları daha önemliKızlar şuan bebekleriniz günde kaç uyku yapıyor?
Uyku arkadaşına sarılarakkızlar şimdi bebişler dönmeye başkıyor apd ye göre güvenli uykuda beşik boş olmalı. Ama biim beşik kaos içinde. bebiş yan yatmak istiyor diye ona uygun yastıklarla destekliyordum. Ama son zamanlarda bunları hareket ettirip dönüyor korkuyorum Allah korusun. Bebekleriniz nasıl uyuyor
Akşam 7de uyuyunca sabah kacta kalkıyorlar pekiBiz gündüz en az 45dk olacak şekilde 2 uyku yapıyoruz. Uykular arasında genelde 3-4 saat oluyor. Uyku süresi de günden güne değişiyor. Çok ısrar etmiyorum. Akşam 7de uyumuş olmaları daha önemli
Ben havuç ve balkabağı tattırdım sadece. 2 hafta daha yeni sebze tadımı yapamıcaz o yüzden yarın ikisini çorba gibi yapıp vereceğimKızlar ek gıda süreciniz nasıl gidiyor? Tadım yaptığınız sebzeleri çorba şeklinde vermeye başladınız mı
Bende cumartesi başlıyoruuum çok heyecanlıymBen havuç ve balkabağı tattırdım sadece. 2 hafta daha yeni sebze tadımı yapamıcaz o yüzden yarın ikisini çorba gibi yapıp vereceğim
Canım nerelerdesin.ne yapıyorsun ,bebis nasıl ek gida başladı mı?Ne güzel grubumuz vardı en sorun yaşadığımız ek gida sürecinde kızların olmamasi çok üzücü.Uzun zamandır yoktuk birileri demiş öldü, şimdi yazsınlar kral geri döndü
Burdayım be burdayım
Ben patates, bal kabagı, havuc tattırdım 3 er gün hepsi. Yoğurt üç gün tattılar. Bugün ilk defa elma tattırdım.Kızlar ek gıda süreciniz nasıl gidiyor? Tadım yaptığınız sebzeleri çorba şeklinde vermeye başladınız mı
Çorbayı nası yapacaksınızBen havuç ve balkabağı tattırdım sadece. 2 hafta daha yeni sebze tadımı yapamıcaz o yüzden yarın ikisini çorba gibi yapıp vereceğim
Daha yeni adapte oluyorlar diye düşünüyorum bizimki de öyle, bugün karnıbaharı yedi sanmıştım ağzında biriktirmiş kalkınca hepsini çıkardı ağzından shsjdjfBen patates, bal kabagı, havuc tattırdım 3 er gün hepsi. Yoğurt üç gün tattılar. Bugün ilk defa elma tattırdım.
Ama ek gıda işini beceremiyorum sanırım bir tek yogurdu düzgün yiyorlar diğerleri pütürlü kalıyor ne kadar ezersem ezeyim sulu kısmı verdiğimde yutuyorlar pütürlü kısımda agızlarına almak istemiyorlar.
Bir de en sıkıntılı durumum kusuyorlar. Kaç dakika dik tutarsam tutayım ister süt ister mama ister ek gıda hepsini kusuyorlar bu ay ki kilo alım durumlarından korkuyorum
Ben babyvac kullanıyorum süpürgeyle çekilenden, çok memnunumKızlar hangi burun aspiratör ucunu kullanıyorsunuz? Ben baby Plus alıyordum ama Kasım indirimlerinden hiçbir yerde bulamadım
Aşırı vakumlu olmuyor muBen babyvac kullanıyorum süpürgeyle çekilenden, çok memnunum
Yok olmuyor bende dyson var direk uyumlu değil araya peçete sıkıştırarak kullanıyorum onun en düşük ayarında yapıyorum bebeğim rahatsız olmadı hiç güzel temizliyorAşırı vakumlu olmuyor mu
sanırım daha önceYok olmuyor bende dyson var direk uyumlu değil araya peçete sıkıştırarak kullanıyorum onun en düşük ayarında yapıyorum bebeğim rahatsız olmadı hiç güzel temizliyor
Sadece agızdan cıkarma olsa endişe etmeyecegim onu direk öğürüp kusuyorlar ya da yeri bitti bi on dakika sonra direk kusuyor. Reflüleri var ona baglıyorum doktorlar hep dil duruş pozisypnu yapın on bes dakika yemekten sonra diyor yapıyoruz ona ragmen fayda etmiyorDaha yeni adapte oluyorlar diye düşünüyorum bizimki de öyle, bugün karnıbaharı yedi sanmıştım ağzında biriktirmiş kalkınca hepsini çıkardı ağzından shsjdjf
Biriktirmediği zamanda sağdan veriyorum soldan çıkarıyorbence haklılar haşlanmış düz sebze bebek bile yemez onları çorba halini bende merak ediyorum su ve irmikle birleştirmeyi düşünüyorum genelde öyle tarifler gördüm