2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İlk sağlıyordum hatta 1 hafta falan oyle ilerledim ama sonra anlamadığım sekilde sütüm azaldi o kadar azaldi ki cok az geliyordu baska bir marka pompa aldim ama yine etki etmedi o zaman farkettim muhtemelen stres yaptığımdan sütüm azaldi zaten baya üzüldüm ama şimdi sorun etmiyorum sadece hastalandığı zamanlarda emmesini cok isterdim o zamanlar kucuk bir ağlama krizine giriyorum yinede şükür kilosu iyi 3.200 dogdu 36 haftada erken dogmustu simdi haftaya 6 aylik olcak yaklasik 7.800 falan

Kızlar uyku tulumu alıpta memnun kaldığınız marka oldu mu? Dolgusu elyaf olanlar terletiyor diyorlar bir türlü seçemedim

Kızlar uyku tulumu alıpta memnun kaldığınız marka oldu mu? Dolgusu elyaf olanlar terletiyor diyorlar bir türlü seçemedim
Ben elyaf dolgulu aldım 1.5 tog ve 2.5 tog. Şuan 1.5 tog olanla yatıyor. İçinde sadece zıbın var . Terlemiyor hiç. Ben Şuan evde yorganla yatıyorum çocuğun terlememesi normal bence

Kızlar bebekleriniz günde kaç saatte bir uyuyor? Normalde benim bebeğim 2 saatte bir uyuyordu şimdi uyumuyor bebişim 5 ay 1 haftalık.

Kızlar bebekleriniz günde kaç saatte bir uyuyor? Normalde benim bebeğim 2 saatte bir uyuyordu şimdi uyumuyor bebişim 5 ay 1 haftalık.
2,5 saatte bir uyuyoruz biz. Bugün cin ali gibi hiç uyumadı ama olsun
6. Ayda uyku gerilemesi yaşanıyor uzun uyku için iki uykuya düşün diyor uyku eğitimi sayfaları. Uyku süresini aşınca da kurtlanıp daha çok uyumuyor

Yav 4. Ayı zaten zor atlattık 6. Ay nereden çıktı

Ben doktora söyledim çocuk uyumuyor diye oda bana bebeğin oyuncak değil sürekli senin istediğin şekilde davranamaz dedi aydınlandım orada biraz. İdare edeceğiz
uyumuyor ve hic bir seyden memnun olmuyor yatmak istemiyor oturmak istemiyor kucakta durmak istemiyor her gun daha yuruyemedigini acikliyorum hajshahah

İki uykuya 2 saatte bir uyuyan bebeği nasıl düşürürüz ki. Yani nasıl yapmalıyız 6. Aydan sonra sanırım 2 uykuya düşmeli değil mi ? Daha uzun öğle uykuları mesela.

Ben lcw dan aldım 0.5 tog ama bizim kız 2 kere denedim içinde asla uyumadı soğuk seviyor sanırım benim bebe. Aslında dokusu falan güzel tulumun ama huylu olunca benimki bilemedim

Kızlar ek gıda sürecinde neler yaptınız? Ne durumdasınız? Tarif paylaşalım mı fikir olur

İki uykuya 2 saatte bir uyuyan bebeği nasıl düşürürüz ki. Yani nasıl yapmalıyız 6. Aydan sonra sanırım 2 uykuya düşmeli değil mi ? Daha uzun öğle uykuları mesela.
Benim bebeğim zaten 30 Max 40 dakika uyuyor bugün 2 uyku yaptı böyle akşam erken yatırdım 7:40 da yattı babasını göremedi doğru düzgün . Daha uzun kaç dk uyuyacak gündüz şöyle 1 buçuk saat uyusa bende rahat rahat takılsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…