- 19 Aralık 2007
- 2.060
- 3.386
Zannetmiyorum ben.lohusalıkta dönmeyen olmadı bence. Sütü etkiliyo mu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zannetmiyorum ben.lohusalıkta dönmeyen olmadı bence. Sütü etkiliyo mu sizce
Ay evet herkes birbirini gordu kaldım ortadaAnaaa Merve sen burda mı kaldın kız
Aaa sen bensin utanmasam yerim sigarayı hahahahaHer şeyi bırakırım onu bırakmam
Ben hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra tiksindim doğuma kadar hiç içmedim. 2.5 aydır 3-4 günde 1 tane içiyorum keyfe keder. Ama işe başlıycam iş ortamı stresli. Başlarım gibi de. Çocuğa da koku gelir diye de korkuyorumAaa sen bensin utanmasam yerim sigarayı hahahaha
Yaaaa 2 saattir 30 sayfa konuşmaları okumaya çalışıyorum pess ettimmkubiskubiskubis nerdesinnnn
Kız beni bıraktınız mı 1 gün giremedik bu nedirAnaaa o kaldı kız dışarda
Adının kübra olduğundan kendi adımın özge olduğu kadar eminim
Gitmedik buradayizAma herkesler gitmis ben burayı okuyup benim çocuğun uykusuzluk, huysuzlugunun yaşadıklarımın normal olduğunu anliyodum.
Bebeler durmuyor bugün o yüzden sessizlik var benceAma herkesler gitmis ben burayı okuyup benim çocuğun uykusuzluk, huysuzlugunun yaşadıklarımın normal olduğunu anliyodum.
Geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte Şafii ismiyle şifanı versin inşallah. Hasta olup bebek bakmak çok zorHanımlar selamlar nasılsınız. Ben nisan annelerinden Neslihan ismim. Grip olmuşum gece 2 saatlik uyku ile duruyorum hala. Analık bu olsa gerek lütfen bNa ya safi diyerek dua eder misiniz Allah rızası için şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Allah ismen dua eden niyetinden geçiren herkesten tazı olsun. Srtik eczanede gözyaşlarımı tutamadım ağladım bebeğim zaten durmuyor çok zor bi bebek lütfen lütfen
Amin Allah bin kere razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte Şafii ismiyle şifanı versin inşallah. Hasta olup bebek bakmak çok zor
Yok miktarı etkilemezBen emziremiyorum zaten de sütün miktarını da etkiliyo mu acaba diye merak ettim
Ben nefsime yenik düşüyorum valla kütür kütür içiyorumBen hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra tiksindim doğuma kadar hiç içmedim. 2.5 aydır 3-4 günde 1 tane içiyorum keyfe keder. Ama işe başlıycam iş ortamı stresli. Başlarım gibi de. Çocuğa da koku gelir diye de korkuyorum
Allah affetsin valla çok üzülüyorum sigara içmiş birinin kucağına da kolay kolay vermiyorumBen nefsime yenik düşüyorum valla kütür kütür içiyorum
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahHanımlar selamlar nasılsınız. Ben nisan annelerinden Neslihan ismim. Grip olmuşum gece 2 saatlik uyku ile duruyorum hala. Analık bu olsa gerek lütfen bNa ya safi diyerek dua eder misiniz Allah rızası için şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Allah ismen dua eden niyetinden geçiren herkesten tazı olsun. Srtik eczanede gözyaşlarımı tutamadım ağladım bebeğim zaten durmuyor çok zor bi bebek lütfen lütfen
Kızlar nerden buldunuz birbirbinizi ya beni de bulunBen hepinizi nasıl yakın arkadaşlara eklicem ya sulti gibi not almam lazım ajsjsjsj
Kızlar bende Adana dan mezunum hala da burdayım beni de bulunn helpppAy Leyla kim kız bizim Adana’dan mezun bak görüşebiliriz melekle onla