- 13 Aralık 2012
- 379
- 414
Ne oluyor ben bişi anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oluyor ben bişi anlamadım
Göçüp gittik bu diyarlardanNe oluyor ben bişi anlamadım
Bura da iyi ya ayrı bir heyecanı varGöçüp gittik bu diyarlardan
Sorma şimdi ben kvde dedikodusu yapamicam içim yanıyor içimmmmBura da iyi ya ayrı bir heyecanı var
Yaparız yaSorma şimdi ben kvde dedikodusu yapamicam içim yanıyor içimmmm
Bence biz yine buradan devam ederizSorma şimdi ben kvde dedikodusu yapamicam içim yanıyor içimmmm
Bizimkide ayni kontrollu sekilde devam yuz ustune mecburO zaman da zaten dönmeye başladıkları için kendi istedikleri gibi yatarlar bence. Bence benim oğlum zaten yüzüstü uyumayı seviyor yada öyle durmayı. Tummy time yaparken uzun uzun öyle kalabilir sıkılmaz ama sırtüstü yatırınca 5 dk ya sıkılıp ağlıyor
O kimmiş kız hemen bakcamBen senin kocanı kime benzettim biliyormusun kızılcık şerbetinde ömer varya onun ogluna
Ohaaa evet ağız yapısı falan andırıyoBen senin kocanı kime benzettim biliyormusun kızılcık şerbetinde ömer varya onun ogluna
Yaa kurban olurum o minnaka çok üzücü bi anne için. Enfeksiyonu falan mı var acaba . O kücük beden bu kadar kusmaya mahvolmuştur annesi doktora gösterin bize de haber ver lütfenSabahtan beri ne ictiyse 1 dk içinde kustu midesi bomboş ve ağlıyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım acile gitmeyi düşünüyorum artık. 2 aydır o kadar yıprandım ki anlatamam..
Yanlış özge. 5 e harflisi bizimki
Ahahahaj şimdi düzelttimYanlış özge. 5 e harflisi bizimki
Kızz vallahi kaçırmışımmm nolduu nolduuucatloverk çok eğlendik ya çok şey kaçırdın sen de gel
Canım alerji olmama ihtimali var mı? Cok fazla cilt kuruluğu olabilir miAynısını bende yaşıyorum 2 aydır diyetteyim hep aynı şeyler yiyorum paketli gıda asla yemedim ama mukus hiç geçmedi 2 aydır. Üstüne birde egzamalari arttı 3 haftadır ve 2 gündür sadece balgamlı mukuslu kaka yapıyor.. 2 haftadır hiç kilo alamamış sürekli kusuyor reflüsu iyice arttı. Doktorumuz patatesi kesti geçmezse gluteni de keseceğiz. Belki sonradan birşey dokunmaya başlamıştır size de
Reflüsğ mü var canım yoksa üşüttü müSabahtan beri ne ictiyse 1 dk içinde kustu midesi bomboş ve ağlıyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım acile gitmeyi düşünüyorum artık. 2 aydır o kadar yıprandım ki anlatamam..
Ohaaa evet ağız yapısı falan andırıyo
İş güç çocuk kafamız ayıkmıyorkiHanimlar grup cok sessiz herkesler nerdee??