- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benziyo vallaaaBenziyor demi
Her şeyi bırakırım onu bırakmamKızlar sigarayı bıraktım 3. Gün çok zor oluyor ya balkona çıkıp mal gibi siteyi izliyorum
Bebek tıpışlıyoz anacımHanimlar grup cok sessiz herkesler nerdee??
Yok kız yasak zaten sadece gerçek isimlerimizi tahmin etmeye çalıştık ben ultrason kağıdından silmemişim ayan beyan aldım soyadım yazıyormuş kağıtta
Her seferinde elini yıka ağzını yıka koş deneyeyim bırakmayı dedim bakacağızHer şeyi bırakırım onu bırakmam
Ben birakmistim.lohusalikta geri dondum yaa..tekrar birakcamHer şeyi bırakırım onu bırakmam
Çok geçmiş olsun canımKizlar bilgi amacli yaziyorum.kizimin poposunda bundan cikti pisik sandim gecmedi.baska tipmis bu kortizonsuz gecmezmis.1 haftada arttida artti.doktor ilac yazdi.basina gelen olursa pisik sanmasin
Saol kuzum ilk gunden bile hafifediÇok geçmiş olsun canım
Bizimde yüzüne kortizonlu krem verdi haftada sadece 2 kere kullancamSaol kuzum ilk gunden bile hafifedi
Baya hafiflemis .gecen attiginda daha yogunduBizimde yüzüne kortizonlu krem verdi haftada sadece 2 kere kullancam
lohusalıkta dönmeyen olmadı bence. Sütü etkiliyo mu sizceBen birakmistim.lohusalikta geri dondum yaa..tekrar birakcam
Süte geçen miktar çok az oluyor. Bebeğinizde extra huzursuzluk,uykusuzluk gozlemlemediyseniz bence sorun yoklohusalıkta dönmeyen olmadı bence. Sütü etkiliyo mu sizce
Ben emziremiyorum zaten de sütün miktarını da etkiliyo mu acaba diye merak ettimSüte geçen miktar çok az oluyor. Bebeğinizde extra huzursuzluk,uykusuzluk gozlemlemediyseniz bence sorun yok
Benimde canım geri başlamak istiyor ataklar sağolsunKızlar sigarayı bıraktım 3. Gün çok zor oluyor ya balkona çıkıp mal gibi siteyi izliyorum
Neyi kızKızz ne ara buldun gulumsebebek
Anaaa Merve sen burda mı kaldın kızBenimde canım geri başlamak istiyor ataklar sağolsun