- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Sabahtan beri bi agliyo bi agliyo hiç sormayınBebeler durmuyor bugün o yüzden sessizlik var bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri bi agliyo bi agliyo hiç sormayınBebeler durmuyor bugün o yüzden sessizlik var bence
Melek odak noktamız oldu, herkes meleği buldu melekten birbirimizi buldukKızlar nerden buldunuz birbirbinizi ya beni de bulun
Adana lafını duyunca gözyaşım pıt oluyo.sKızlar bende Adana dan mezunum hala da burdayım beni de bulunn helppp
Atak haftasına girdik yine tabiiBebeler durmuyor bugün o yüzden sessizlik var bence
Aklım kaldı canım nasıl oldu yavrun ? doktora gittiniz miSabahtan beri ne ictiyse 1 dk içinde kustu midesi bomboş ve ağlıyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım acile gitmeyi düşünüyorum artık. 2 aydır o kadar yıprandım ki anlatamam..
Yaaa maşallah size valla bir gün girmedim neler olmuşMelek odak noktamız oldu, herkes meleği buldu melekten birbirimizi bulduk
Bu defa atak haftasına Anneleri girdi benceAtak haftasına girdik yine tabii
Yaa nasıl oldu bebişin çok geçmiş olsunSabahtan beri ne ictiyse 1 dk içinde kustu midesi bomboş ve ağlıyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım acile gitmeyi düşünüyorum artık. 2 aydır o kadar yıprandım ki anlatamam..
Hemde ne atakBu defa atak haftasına Anneleri girdi bence
Bitmiyor ki ataklarAtak haftasına girdik yine tabii
İyiyiz canim cok şükür. Grup mu kuruldunurgulkurtcan dı sanırım. Sen naptın Nurgül nasılsın.
Çok şükür canımİyiyiz canim cok şükür. Grup mu kuruldu
Yaa çok geçmiş olsun canım banyo falan denediniz miBebemin ateşi var ben ve ablaları hastaydık bizden geçti sanırım çok minnak daha ya
Ablanızın sonucları nasıl? Dün öğleden sonra belli olacak demiştiniz? Cok gecmıs olsun inşalla AtlatacaksınızBitmiyor ki ataklar
Tatilde daha güzel uyuyorlar korkma canim. Tüm günün kosusturmasiyla onlar da yoruluyorlarbebemin gece uykulari duzene girmisti 1-2 haftadir, 3 ay bitti 17 mayista. esimin zoruyla 2 hafta ev kiraladik ayvalikta, bugun oglen gidiyoruz, cok gerginim
yaa insallah canim senin uyku duzeni ilk tatilde olusmaya baslamisti hatirliyorumTatilde daha güzel uyuyorlar korkma canim. Tüm günün kosusturmasiyla onlar da yoruluyorlar
Evet evet o günden sonra biz odasına geç çıkartmamaya başladık ve az çok bir şey düzen oluştu şüküryaa insallah canim senin uyku duzeni ilk tatilde olusmaya baslamisti hatirliyorum
Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallahBebemin ateşi var ben ve ablaları hastaydık bizden geçti sanırım çok minnak daha ya