- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Ahahahaha orda benim de bir beynim yandıGerçekten öyle ayse diyon fatma cikiyo o olaya zaten ayrı gülüyorum ondan dolayı beynim yandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha orda benim de bir beynim yandıGerçekten öyle ayse diyon fatma cikiyo o olaya zaten ayrı gülüyorum ondan dolayı beynim yandi
Baş harfi R den Büşrayı bulmanda ne bilim bravoTamam
Büşra mı
Ay bir elimde bebek emziriyordum gerçekten zeka seviyem dipteBaş harfi R den Büşrayı bulmanda ne bilim bravo
Kimsenin ismi yok nasıl buldularBende şimdi çözdüm sanırım inst buldular birbirlerini ama benim inst yok benim bulamazlar 1.5 sendir kullanmıyorum ama sırf kızları merakımdan açasım geldi
Meleği bulunca iş kolaylaşıyor meleği çikolatadan buldukKimsenin ismi yok nasıl buldular
Helal olsunMeleği bulunca iş kolaylaşıyor meleği çikolatadan bulduk
golden-snitchGerçekten öyle ayse diyon fatma cikiyo o olaya zaten ayrı gülüyorum ondan dolayı beynim yandi
Ben beynimi çift çizgisi gördüğüm yerde bıraktım sanırım kuzum dümdüz söylenmeyen şeyleri algılayamıyorum anlamam için ben okul o ku yo rum öğrenciyim demen lazım o kadar kafa gidikYok kız ben fakültedeydim, söyledim de intörnüm diye ama pek hatırlamadınız ya da dikkat etmediniz
Ay evet ya eşlere sallama durumunu burdan devam edelim diğer taraf sıkıntı olabilirBence yakişiyorsunuz belli eşinle seviyorsunuz birbirinizi
eşlerimiz allahtan bilmiyor buralariarkalarindan atip tutuyoruz
Anaaa o kaldı kız dışarda@kubiskubiskubis nerdesinnnn
Atla gel atla gelKim kimi nerden buluyor anlamadım
Gizli stalker seniAy betül benim burda pek yazmıyorum okuyucuydum genelde
Yarın ev toplamaya gidiyorum tasıma malzemelerı almaya çıktık bana bı yrdımcı olun su konuda bı meleğim can kuzucumu buldum cok tatlıKardelenzey beni neden hala bulmadığını sorabilirmiyim
BekliyoruzBende şimdi çözdüm sanırım inst buldular birbirlerini ama benim inst yok benim bulamazlar 1.5 sendir kullanmıyorum ama sırf kızları merakımdan açasım geldi
Hahahahaha ayyy çok güldümBaş harfi R den Büşrayı bulmanda ne bilim bravo
Helin bana özelden yazKimsenin ismi yok nasıl buldular
Ahahaha iyi yapmışsın canım bizim beyni yaktı ama ahahahhaagolden-snitch
Ya ne var sevdiğim bir isimdi kv ismi olmasa kızıma koycaktim. Kv ismi olduğu için kk da bnm adım oldu. İçimde kalmasın dedim.
Sınırlı profilinHelin bana özelden yaz
Bence de bir çocuk doktoruna görün. Ben doktora yazdım bir hafta da izleyelim dedi. Bugünler gecicek canım, şuan gercekten can sıkıcı ve bunaltıcı ama ileride bugünleri böyle hatırlamayacagız. Bebeğimizin güzel resimlerine bakıp ya ne kadar tatlıydı o zamanlar diyeceğizSabahtan beri ne ictiyse 1 dk içinde kustu midesi bomboş ve ağlıyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım acile gitmeyi düşünüyorum artık. 2 aydır o kadar yıprandım ki anlatamam..