- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bakamadım ya çatladım meraktan Cemre uyusun kim kimmiş oturacak kafamdaKız tek tek incelemiceksek niye ekledik
Betülü ben niye bilmiyorum ki neyse sen ekle senden bakarımOlabilirm burda yazan herkesi ekledim betül kim onu da ekliyim. Tesettürlü olan hanımağa benim
Eklemiş sağolsunYok kendini çok belli ediyor ekleyince direk anlarsın zaten aaa bu genç anne ağır abla demişlerdi zaten diye
Buldum seniEkledim. Başı kapalı ağır abla tipli biri var o benim işte hanımağa
Ayy teşekkür ederimmKızlar dudak falan deyince aradan çektim aldım ben zaten seni maşallah
Yaa sari sari mi olan :)Gulumseyle ismim aynı ordan anla canım
Sırtımız yere gelmez dahaKizlar artik ban yersemde uzulmem bu saatten sonra
Yok bir tane beğeni attım sana aimdi ordan bakYaa sari sari mi olan :)
Kiz sen nerdesin bi mesaj at banaAyy teşekkür ederimm
Üzümlü kekim sen de akademidesin bilirsin üniversitede aşırı bir mobing var bir üstün seni sürekli eziyor sürekli aşağılıyor ve ayak işlerini yaptırıyor. Eşim de çok zoruna gidiyordu. En son dayanamadı bazı olaylar oldu adam bırakacağım dedi evet ya hiç sorma o nöbet olayını. Baş hekim bana söz verdi gece nöbetleri için, hatta ben rapor alayım dedim , yok gerek yok dedi . Adam sonradan yan çizdi gece nöbetlerine geleceksin dedi. Allahtan bitti herşey hallettim yaZorla nöbet tutturma muhabbeti falan vardı onları hatırlıyorum ama niyeyse öyle düşündüm aa kocan istifa mı etti o zaman? Ben ikiniz birden istifa edip taşındınız sandım şaşırdım niye bıraktılar işlerini diye. Ee en azından sen sıfırdan başlarsın iyi bari kocan da napıyosa yapsın
Betül bence kelebeklerden diğeriBetülü ben niye bilmiyorum ki neyse sen ekle senden bakarım
Eklemiş sağolsun
Gerçi tam herkes kim kim öğrenemedim ama. Ordan bi şekilde idare ederizSırtımız yere gelmez daha
Ekledik de nickleri de bilsek kimin kim olduğu konusu bende hala oturmuş değilKizlar artik ban yersemde uzulmem bu saatten sonra
Yok kız ben fakültedeydim, söyledim de intörnüm diye ama pek hatırlamadınız ya da dikkat etmedinizBiz seni akademisyen zannediyoruz ama ben değildim sanırım ya hatırlamıyorum ama kedim var
Aynen ben de anlamadım muhabbet uzun dönmüş çözenler çözdüEkledik de nickleri de bilsek kimin kim olduğu konusu bende hala oturmuş değil
aynen yaa ikimizinde olmayacak taraflarini aldi bakalim büyüyünce ne cikacak sizde çok hoşsunuz eşinleKeşke benzeseymiş yakışmışsınız
Ayrıca ben size yakışmıyosunuz demedim kv tarafı sana kurban olsun dedim
Ay kesinlikle istiyorum harika ya
medusaa
Kızlar bugün çok mutlu ettiniz beni sandığım kadar olmadığımın farkına vardım
Kız yakışıyoz mu biz ben kendimi yakışmayanlar kategorisinde görüyordum at hırsızı kılıklıaynen yaa ikimizinde olmayacak taraflarini aldi bakalim büyüyünce ne cikacak sizde çok hoşsunuz eşinle