- 25 Mayıs 2023
- 4.161
- 6.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begonya2 nerdesin begonya, kız tatile gittin geldin bize söylemedin , bir doğurdun doğuruş o doğuruş terk ettin bizi
Senide görürsek rahatlıcaz de
Begonya kapalıydı, erkek doktor istemiyorum diyordu imkansız seren olması
Begonyayı da bulalım .s.s ankarada oturuyodu 3 bebeli tatilden yeni dönmüştü
Hanııımmm hanıımmm nolii burdaa herkes resmini paylaştıda ben mi kaçırdımmmBir bebesi alerji olmuştu, evi poh götüridi Begonya2
Aynen onları ben de çözemedimBetül ve hacer kim ses edin
RümeysaHanııımmm hanıımmm nolii burdaa herkes resmini paylaştıda ben mi kaçırdımmm
Ben tesettürlü 3 çocuk anasıyım adımın baş harfi R son harfi a hadi bulun
Tanışıyoz mu kız yoksa nokta atışRümeysa
çok teşekkür ederim..hepinize ayrı ayrı bayıldım,çok güzelsinizzBetül bence kelebeklerden diğeri
Bu arada belin8 sizde yakışan çift kategorisindesiniz çok tatlısınız maşallah
Hacer benimBetül ve hacer kim ses edin
Ay betül benim burda pek yazmıyorum okuyucuydum geneldeBetül kim Allah adı verdim çıksın ortaya
Bende şimdi çözdüm sanırım inst buldular birbirlerini ama benim inst yok benim bulamazlar 1.5 sendir kullanmıyorum ama sırf kızları merakımdan açasım geldiKim kimi nerden buluyor anlamadım
Bebem bi uyusa takip edemiyorum ki canımsın
Hahahahah yok kuzumTanışıyoz mu kız yoksa nokta atış
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acabaSabahtan beri ne ictiyse 1 dk içinde kustu midesi bomboş ve ağlıyor sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım acile gitmeyi düşünüyorum artık. 2 aydır o kadar yıprandım ki anlatamam..
Anam bu özgeden korkulurTanışıyoz mu kız yoksa nokta atış
Burda herkesin ismini bilseydik böyle olmazdıAklım çok karıştı surda kenarda bi nefes aliyim
Gerçekten öyle ayse diyon fatma cikiyo o olaya zaten ayrı gülüyorum ondan dolayı beynim yandiBurda herkesin ismini bilseydik böyle olmazdı
Ben senin kocanı kime benzettim biliyormusun kızılcık şerbetinde ömer varya onun oglunaBenim kocam da fena değil neden bizi beğenmedin….
TamamBanadaaaa
Büşra mıHanııımmm hanıımmm nolii burdaa herkes resmini paylaştıda ben mi kaçırdımmm
Ben tesettürlü 3 çocuk anasıyım adımın baş harfi R son harfi a hadi bulun